YBR Yan Çanta ve Topcase..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yollar seni bekler
-
-
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tablası topcaseden kırıldan en ufak düşmende cantaya cizikten baska bişey olmuyor tapla 2 ye ayrılıyor cantanın içinede ses yapmasın diye paspas türü bişey kesip koyabilirsin ses yapmaması acısından ufak tefek seyler koydugunda paspasıda topcasenin tablaya baglanan vidasına uygun kesersen içinde sabit durur
-
tahsins adlı üyeden alıntı
Bunların çift klipsli olanları var bi bakın derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
burak5353 adlı üyeden alıntı
tablası topcaseden kırıldan en ufak düşmende cantaya cizikten baska bişey olmuyor tapla 2 ye ayrılıyor cantanın içinede ses yapmasın diye paspas türü bişey kesip koyabilirsin ses yapmaması acısından ufak tefek seyler koydugunda paspasıda topcasenin tablaya baglanan vidasına uygun kesersen içinde sabit durur
Burak bey yazınızdan pek birşey anlamadım ama tavsiyeler için teşekkür ederim. Ses olayına gelirsek, kask takınca ses duyulmuyor.
-
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
şimde elimde fenerle karanlıkta cektim resimini cantanın içi
-
Eyvallah, zahmet oldu ilgin için teşekkür ederim.
-
Hayirli olsun ben de ayni tur cantalardan kullaniyorum cok memnunum
-
Çanta çok dayanıklı, düşme durumunda bile en fazla çizik oluyor. Ama tablası o kadar dayanıklı değil, çok kırılgan. Bir çarpma esnasında ortadan ikiye ayrılıyor.
Senin anlamadığın yerde böyle yazmış.
Hayırlı olsun. İyi günlerinde kullan kardeşim. Sahilden İzmir'e gidersin artık bu yaz. Hatta belki orada buluşuruz.
-
arican adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun ben de ayni tur cantalardan kullaniyorum cok memnunum
Sağ olun kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
rs_guven adlı üyeden alıntı
Çanta çok dayanıklı, düşme durumunda bile en fazla çizik oluyor. Ama tablası o kadar dayanıklı değil, çok kırılgan. Bir çarpma esnasında ortadan ikiye ayrılıyor.
Senin anlamadığın yerde böyle yazmış.
Hayırlı olsun. İyi günlerinde kullan kardeşim. Sahilden İzmir'e gidersin artık bu yaz. Hatta belki orada buluşuruz.
Çok sağ ol Güven abi. İnşallah kısmet olur da görüşürüz.
Tercüme için de çok teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)