Bu forumda çoğu kişiye apaçilik olarak gelicek eminim,
Video da ki kişilerinde ekipmansız bir şekilde motosiklet kullanmak değil o hareketleri yapmaları gerçekten azraille dans gibi birşey.
Yaptıkları yanlış olsa da gerçekten yetenek ister.
Bu forumda çoğu kişiye apaçilik olarak gelicek eminim,
Video da ki kişilerinde ekipmansız bir şekilde motosiklet kullanmak değil o hareketleri yapmaları gerçekten azraille dans gibi birşey.
Yaptıkları yanlış olsa da gerçekten yetenek ister.
Yetenekli apaçiler. Yavaş da gitmiyor eşşek herifler. Bir düşse paramparça olacak hepsi.
Çok yeteneklıler sayelerınde motor kullananlara fırlama, umursanmaz, serserı gozu ıle bakıyor toplum. he bırde kaza yapıp ölüp haber oluyorlar motor kullanıcılarının artmasına da engel oluyorlar. kendılerı bıle bılmıo yeteneklerını.
bunlar yetenek mi güldürmeyin, benim favorim kim kime biniyor belli değil
Altlarındaki makineler öyle böyle bir şey değil. Genelde CG tipi motor süren çoğu kişinin yaptığı ve bu yüzden CG süren her insana bu tür üstteki arkadaşında dediği gibi " YETENEKLİ APAÇİ " gözüyle bakılıyor ve pekte sevilmiyoruk ama dışardan kötü içerden ap ayrı bir zevk şu CG ler (Şahsen ne teker, nede lastik yakıp ufak çaplı drift denemelerim hiç olmadı olmazda ben o apaçilerden değilim çok şükür ama tarz olarak CG çok ayrı birşeyyyy :D). Bakmayın 100 125 150 filan yazdıklarına en kötüsü 200 lük onların, asfalt ın anasını belliyor o makineler ama işte gel gör ki sonu yok. Yetenek filan ap ayrı bir şey zaten. Siz bide ANTALYA ŞAKA MAKİNALARI nı izleyin o çocuklar daha çılgın
helali var aslanların. benim fikrim cup's <3 . cg köylü işi :D
Harikalar, gerçekten yetenek işi... Bende bir öğrenemedim şu tek teker işini
Mezarlıklar bu yetenekli dediğiniz arkadaşlar ile dolu. Yetenekli(!) olup mezarda olacağıma yeteneksiz olup hayatta kalmayı tercih ederim
Çok yetenekli arkadaşlar allah razı olsun(!) sayelerinde hepimiz apaçi olduk Sonra da tartışıyoruz neden adam yerine koymuyorlar motosikletlileri diye
Gaza verende suc öyle arkadasmı olur düşürüyosun bari gülme arkasından
Buda bende ufak bir video.Boş alanda yapmakta fayda var.Böyle şeylere çalışırken
www.youtube.com/watch?v=Gp0wmmHnRpA
Bakın bu tarz hareket yapan kişilere karşı araç sürücüleri neler düşünüyor, nasıl sövüyor. Bu tarz hareketleri destekleyip sonrada kimse demesin araç sürücüleri bize neden saygı duymuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Bu tarz hareketlere sevdanız varsa bunun gibi kimseyi tehlikeye atmadan trafiksiz ortamlarda yapmak en doğrusu ve yapanları da tebrik ediyorum.
3 kuruşluk 100 kg makineyi tekere almak büyük yetenek gerektirmez.ha cesurlar ona bi lafım yok kafalarıda çok iyi ordan geliyo cesurluk zaten :D
"sayelerınde motor kullananlara fırlama, umursanmaz, serserı gozu ıle bakıyor toplum" bu yorumunda altına imzamı atarım malesef böyle ..
Bizde bunun caddede yapılmasına,ekipmansız yapılmasına doğrudur demiyoruz ki dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Bro sende 10 kuruşluk makinanla o hareketleri yapta izleyelim :D
Cg tipi makinalarıda böyle kekolar kullandığı için bizleri apaçi sanıyolar aslında.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)