Kafam çok karışık bir el atın beyler.
Reklamlar
-
Konuyu toparlayacak olursak eğer aşağıdaki gibi bir düşüncem var.
Ya gidip ninja 250 2015 alırım 11 küsüre.
Ya da stunt için eski bir motoru ucuza alır modifiye ederim.
Stunt tarafında ise şöyle olması gerekiyor;
-600 cc veya 4 silindir bir motor. (Çok düşük hızlarda ön kaldırabilmesi için)
-Gidon turu SS olacak fazlası olursa eğer bu sefer yere inişlerde salsa yapar yeri öperim.
-Plakasız olabilir. Bu beni bir çok şeyden kurtarır. Zaten trafik için değil hafta sonları çalışmak için kullanacağım sorun olmaz.
Aşağıdaki gibi bir dizayn istiyorum.
Yinede ne olursa olsun kodumun ülkesinde 99 model RR yi 8 bin liraya satmaya çalışan var....
Reklamlar
-
ucuz bi mt-03 al onunlada kolay teker yaparsın 660 cc tek silindir 10 liraya gördüm sahibinden de
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Burada sedece iyi niyetle birşeyler yazıyorum. Evet yanılmışım.
dostum adam stunt yapıcam diyor inatla koruma takozu atıyorsun sen de :D
morphin;
dostum stunt olayına fazla para kaçırmadan keyfini yaşamak istiyorsan. çok da prof olmakta gözün yoksa bir drz al ya da crf al bunlarla oyna. çok daha rahat oynamalar yaparsın. plakasız bişeler almanı tavsiye edeceğim. torklu bişeler olması avantajınadr. yoksa düşük devirlerde stunt motosikletlerindeki torku yakalaman için jant büyüklüğünde disk falan takman gerekecek. yoksa düşük hızlarda ve devirlerde kaldıramazsın çünkü 4 silindir ss motosikletlerde tork biraz devirlendikten sonra geliyor standartta. yine büyütürsün ama o kadar büyütmezsin. forumda drz400 ile stunt yapan bi arkadaşımız vardı
-
telike adlı üyeden alıntı
dostum adam stunt yapıcam diyor inatla koruma takozu atıyorsun sen de :D
morphin;
dostum stunt olayına fazla para kaçırmadan keyfini yaşamak istiyorsan. çok da prof olmakta gözün yoksa bir drz al ya da crf al bunlarla oyna. çok daha rahat oynamalar yaparsın. plakasız bişeler almanı tavsiye edeceğim. torklu bişeler olması avantajınadr. yoksa düşük devirlerde stunt motosikletlerindeki torku yakalaman için jant büyüklüğünde disk falan takman gerekecek. yoksa düşük hızlarda ve devirlerde kaldıramazsın çünkü 4 silindir ss motosikletlerde tork biraz devirlendikten sonra geliyor standartta. yine büyütürsün ama o kadar büyütmezsin. forumda drz400 ile stunt yapan bi arkadaşımız vardı
Hocam söylediğiniz gibi düşünüyorum zaten. 4 silindir eski model bir SS. Kasası çizik olan ama büyük hasarı bulunmayan bir makine iş görür.
Plakasız alıcam zaten parayı çöpe atıyorum fazla masrafa gerek yok.
Drz400 falan değilde bir üstte yorumda attığım resim var. Onun gibi birşey düşünüyorum.
Yurtdışında bu motorları 2005-6 model üstelik adamlar 2-3 bin dolara satıyor. TR'de bakıyorum adam 99 model SS'e 7-8 bin lira istiyor.
Neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum ki...
Bulgaristana çıkıp ordan falanmı bulup getirsem acaba. Kafamda deli sorular
-
bende çok maraklanıyorum bu işe ancak kaaseyide kırmak istemiyorum..
bence en doğrusu arazi motoru almak topraga düsmek betona düşmekten iyidir zaten o aletlere düşsede bişey olmuyor kolay kolay (Tabi yaşadığın yerde boş arazi varsa)
-
Morphin adlı üyeden alıntı
Hocam söylediğiniz gibi düşünüyorum zaten. 4 silindir eski model bir SS. Kasası çizik olan ama büyük hasarı bulunmayan bir makine iş görür.
Plakasız alıcam zaten parayı çöpe atıyorum fazla masrafa gerek yok.
Drz400 falan değilde bir üstte yorumda attığım resim var. Onun gibi birşey düşünüyorum.
Yurtdışında bu motorları 2005-6 model üstelik adamlar 2-3 bin dolara satıyor. TR'de bakıyorum adam 99 model SS'e 7-8 bin lira istiyor.
Neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum ki...
Bulgaristana çıkıp ordan falanmı bulup getirsem acaba. Kafamda deli sorular
imkanın varsa tabiki de oradan getirmelisin kesinlikle oralardan getir zaten.
Cewdt adlı üyeden alıntı
bende çok maraklanıyorum bu işe ancak kaaseyide kırmak istemiyorum..
bence en doğrusu arazi motoru almak topraga düsmek betona düşmekten iyidir zaten o aletlere düşsede bişey olmuyor kolay kolay (Tabi yaşadığın yerde boş arazi varsa)
hocam kaseyi kırmaktankorkuyorsan yapamazsın zaten :D
-
sanırım senin istediğin bunun gibi birşey? Ama 600 cc ve 4 silindir bir motoru 5-6'bine almak biraz hayal gibi
-
ELque adlı üyeden alıntı
Hocam buda çok ölü yaw.
Ama evet yukarıda attığım biçime yakın. Bu tip birşey iş görecektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)