müzik dinlemek istedik ancak ses kesik kesik geliyor.. neden acaba..? yardımcı olabilirmisiniz.?
müzik dinlemek istedik ancak ses kesik kesik geliyor.. neden acaba..? yardımcı olabilirmisiniz.?
Çok geç gördüm kusura bakma, bu arada sırada bana da oluyor nedeni iki interkomunda aynı telefona bağlanmak istemesi, 1 telefona ancak 1 interkom bağlanabilir, eğer ses kesik kesik gelmeye başladıysa telefondan bluetooth tanımlamalarını silin sadece kullanmak istediğiniz bluetooth' u tanıtın.
Herkese selamlar. Yeni kullanmaya başladığımız bu cihazda 3. ve 4. cihazları da bağlayıp 2 motor sürücüsü A larda kalsın, B lerde de artçılarımız olsun istiyoruz. Çözemedik. Bilgisi olan var mıdır? B kanalına birisinin atayabildiniz mi?
Bir de vlog çekerken bu cihazla yaptığımız konuşmaları telefonumuzan kaydediyoruz diye tahmin ediyorum. Fakat onu da başaramadık. Nedir ses kaydı almanın yolu?
Ya maalesef her türlü kombinasyonu denedim. Farklı ses kayıt programları yükledim,ama yok. Motorcu muhabbetinin bir videosunda bu interkomlarla iki motorun konuşmalarını kaydetmişler. Kendisine mesaj attık. Bununla ilgili çok soru geliyor,bikaç güne bir video çekeceğim dedi. Kaç hafta oldu,ses yok!
http://www.ebay.com/itm/111434738552?euid=33b08bc14f674153ab5766ed83ec800d &cp=1
şu ürünü alırken gümrüğe takılır mıyım arkadaşlar?
Arkadaşlar bu arada istanbul içinde hergün 2 gazetenin önünden geçiyorum (cumhuriyet ve vatan), ikisinde de her geçişte bağlantı bozuluyor sanırım gazete binalarında sinyal bozucu jammer' lar var onlar interkom sinyalini bozuyor, bilginiz olsun.
bu ürünü aldım arkadaşlar, hatta son iki tanesini ben aldım. İzlenimlerimden şöyle bahsedeyim; öncelikle ben pek memnun kalmadım çünkü hız 50-60 km'den sonra ne müzik sesini doğru dürüst alabiliyorum ne de artçımla doğru dürüst iletişim kurabiliyorum. Hani ürünün fiyatına göre çok ahım şahım bir şey beklemiyordum ama ne bileyim bi 120 km hadi onu geçtim en azından 90-100 km hıza kadar müzik dinleyip konuşma yapabilmeliydim diye düşünüyorum. Acaba montaj da mı bir hata yaptım? Yoksa kasklarımız mı çok eskidi? (Agv K-3 2013 yılında almıştım) (Nolan N63 2012 yılında almıştım)
Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi almak isterim?
Sür ki yaşadığını hisset!
Merhaba hocam, bende bu cihazı almayı düşünüyorum ve bende de MT REVENGE kask var. Acaba hiçbir türlü montaj mümkün değil mi? Kaskı da yeni aldım ve çok memnunum üstelik.
İkincisi, bu cihaz sudan etkileniyor mu? Yağmurlu havalarda deneme şansınız oldu mu?
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler...
Sorunun cevabını x stesindede verdim burayada kopyalıyorum sonradan girenlere faydası olur.
Arkadaşlar herkesin sorduğu soruya cevap vereyim bu tarihten sonra bu ürünü alanlar için faydası olur.
Climder C3 ile SES KAYDI alabilmek için. x'in anlattığı gibi telefon ve intercom u bluetooth da eşleştirin.
Android telefondan Play store girip : Bluetooth voice recorder yazın ilk çıkanı indirin. programı açtığınızda bluetooth klinki tıklı olması gerek.
Linkide burda: https://play.google.com/store/apps/d....voi*****order
Videoda arkadaşımız çok güzel anlatmış bende faydalandım teşekkür ederim, kısa bi düzeltme yapayım : radio geçişi için telefon tuşuna değil A tuşuna 5 saniye basılı tutarsınız. Ve eşleştirme sonrası 1 kere a basın demiş sonrasında 1 kere daha basmanız gerekiyor.
Alıntı değildir : TK
Arkadaşlar merhaba,
Arada sırada olsa da ürünü 2 yıldır kullanıyorum. Eski telefonlarımla aralıksız saatlerce müzik dinleyebiliyordum. Fakat son dönemlerde iphone 7 ile spotify da müzik açtığımda 2 sn de bir şarkılarda takılma, atlama vs gibi olaylar yaşıyorum. Telefonu intercoma daha yakın bir cebime koyduğumda sorun çözülür gibi olmuştu ama artık hangi cebime koyarsam koyayım bu takılmaların önüne geçemiyorum. Müzik dosyalarının artan kalitelerine bağlı olarak artan boyutları için bu intercom un veri aktarım hızı yetersiz mi kalıyor acaba? Iphone 7 bluetooth 4.3 destekliyor, bu intercom sanırım bluetooth 3.0 destekliyordu. Müzik dinleyemez oldum
ipone güncellemesi sonrasında mı oldu?
bluetooth versiyonu güncellenirken sanıyorum ki donanım olarak değişiyor.
bluetooth 4.3 mü 5 mi neyse işte en sonuncusu, iki farklı cihaza falan aynı anda bağlanabiliyor.
Tahminimce; eğer önceden çalıyordu da şimdi çalmaz olduysa, muhtemelen telefonun aldığı güncellemeden dolayı olabilir.
Farklı bir uygulamada deneyebilir misiniz.
Eğer başka bir telefonda deneme şansınız olursa öyle deneyiniz. Eğer onda da yapıyorsa korkarım climder'in içi geçmiş.
Bende bu Knmaster intercom var.2 senedir sıfır sıkıntı ile kullanıyorum.Şimdi ise müzik,navigasyon acayip kısık.Telefon görüşmeleri hala çok iyi düzeyde ama.Radyoda aynı şekilde.Bunun sebebi ne olabilir?Sesi sonuna kadar açık bu arada
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)