Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kaza denemem :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Çok Yakında
    Merhaba arkadaşlar

Bir hafta önce ilk motorumu aldım(Yamaha R125) Bu akşam ise ilk kazamı yaptım. yola döküle yağ sonuce yokuş aşağıya inerkerken kaydım ve sağ tarafa düştüm motor 2 metre kadar sürüklendi ve sağ grenaj derin çiziklerde olmak üzere yoğun bir şekilde çizildi.

Moralim ozuk olmakla birlikte grenajı değiştirek değilde tamir boyama kaplatma gibi şanslarım varmı diye araştırıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    çok geçmiş olsun....
    klasik bunu beğendi.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Geçmiş olsun.
    bağlantı noktaları kopmadıysa karenajın, macun boya pasta işlemleri falan yapılabilir.
    klasik bunu beğendi.

logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım motosikletine karbon kaplamıştı. Güneşten soldu diye bazı parçalara gittigidiyordan aldığı kaplamayi fön makinesi kullanarak uyguladı. Gayet de güzel oldu. 12 tl ye mal etti. Tek sıkıntı gazla yikadiginda kaplama kalkıyor. İstersen dene. Çok geçmiş olsun
    klasik bunu beğendi.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cok gecmis olsun...
    klasik bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    olur bu işler kafana takma geçmişte kazası yoksa olduğu gibi bırak satarken avantaj bence alan adama inandırıcı gelir ben öyle yaptım olduğu yere düşen motorumda debriyaj manetim hala yamuk kuyruğu çizik sadece kırılan sinyali değiştirdim
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    yağ yolun araç çizgileri üzerine mi dökülmüştü? yani otomobil teker izlerinin üzerine mi, ortasına mı? miktarı ne kadardı?

çok geçmiş olsun. 'domuzluk' diye tabir edilen korumalar epey işe yarıyor sanırım bu tip durumlarda.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)