Kanalıma buyurmaz mısınız?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, günlük motosiklet kullanımlarımı youtube'da paylaşıyorum... İstanbul trafiğinde 50.000 km'yi devirmek üzereyim... hem yeni arkadaşlara yol göstermek, hem hatalarımı-yanlışlarımı bana söylemeniz için bu paylaşımları yapıyorum... izlersiniz izlemezsiniz bilemem ama ben yüklemeye devam edeceğim... dilerseniz takip edebilir, yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz... saygılar, kazasız-belasız sürüşler...
http://www.youtube.com/user/ugurcanarpac
Reklamlar
-
Bir ara düşünüyordum "hiçbir şeyi bilmeyen adam" ismin de bir kanal açayım diye.
Baktım birisi açmış
Şimdide "Her şey hakkındaki hiçbir şey" adında bir kanal düşüncem var. Mesajı da alan almıştır
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
niye böyle video yayınlayanlarda hep cbr250 var?
reklam: dandik motor ile izmir'i gezmek isteyenler de imzamdaki kanalı takip edebilir.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
hocam düşünce güzel ama videoların çoğunda ses yok, ses olanlarda da konuşma yok, en azından muhabbet eder gibi bişiler anlatsaydın, daha izlenebilir videolar oluşturabilirdin.
-
bundan sonraki videolarda ses de olacak... trafikte dikkat edilmesi gereken noktaları bildiğim-mantık yürüttüğüm kadarıyla aktarmaya çalışacağım... profesyonel bir iş değil sonuçta hatalar-aksaklıklar elbette ki olacak kafama gelecek koca koca taşlara razıyım...
-
açtığım ilk video olan 23.01.2015'te İstanbul tafiğinde motorsiklet sürüşünün ilk saniyesinde, dönüşte viraj geniş alınır, sen tak diye içeriden dönmüşsün. araç gelmiyor evet ama hata hatadır şimdi gerisini izleyeceğim, kolay gelsin, paylaşımlar için eline sağlık...
-
canı sıkılan açar izler. en azından motoru olmayan arkadaşlar için keyif verici olmuş her video 1 saat otur film gibi izle
-
Takipteyim hocam eline sağlık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)