Motosikletinizi Daha Hızlı Satmak İçin İlan İpuçları...
Reklamlar
-
Ben dosya yaptım, otomobilimin de motosikletimin de bütün servis fişlerini saklıyorum. Ne aldıysam fişi faturası o dosyada.
Satarken de kuru lafla değil, evraklı ispatlı bakımlı araç satacağım.
En küçük kusuruna kadar, neyi varsa ilan da anlatırım. işine gelen alsın, sonradan arkamdan küfür yemek istemem.
Not: Birde bayandan temiz ilanlarına hasta oluyorum, herkes bilir ki otomobili en kötü bayanlar kullanır.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Reklamlar
-
En nefret ettiğim şey; bu ilanlar yazılırken güzelim Türkçe'mizin içine edilmesi. kusura bakmayın arkadaşlar motorsiklet camiamızın eğitim ve sosyokültürel seviyesi yerlerde; lütfen en azından kullandığımız dile saygı gösterelim. Çok mu zor 12-13 sene Türkçe dersi almış arkadaşlarımızın de bağlacını ayırması, yanlız(doğrusu yalnız), herkez(doğrusu herkes) gibi aptalca kelimeler yazmaması!! Satış hususunda demir at, deli fişek gibi motorsiklet yakıştırmaları da komik geliyor bana)
-
Sıfırdan tek farkı km si
Uçağıma pilot arıyorum
Eşi benzeri yok... :D
-
he birde şu söz çok gündemde ;
nokta çizik yok ,eger bulursanız yol paranız ,yemek paranız ,çocuklarınızın okul masraflarına kadar karşılayacağım :D.bende böylelerını arıyorum dıyorum kı ; hocam salona vazo mu aldınız da okta çizik yok hep salonda mı sakladınız.. hiç mi rzgardan,önünde giden arabanın tekerinden taş gelmedi yavv :D..
-
ryangt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bunlara gerek yok
km'yi düşürün
boyalı yerlerin boyalı olmadığına dair yemin edin
kırık ise parça ''olduğu yere hafifçe düştü'' demeyi unutmayın
sadece otobanda sakin kullanıldı yazın
yağmurlu havalarda binilmedi demeyi ihmal etmeyin
direk satılır :D :D :D
bunları yapanlar ondan sonra yeni aldıkları motorla yolda giderken biri çarpar durduk yere, oturup düşünür 'ya niye böyle oldu şimdi yeaa' şeklinde :D
Bu şekilde davrananlar motosikletlerini daha çabuk satıyorlar.
Zaten motosiklet alacak olan kişilerin çoğuda bunları duymak istiyor maalesef ki.
Birde yeni moda;zincir dişli yenimi?Lastikler yenimi? gibi aptalca sorular.Motorunu satacak adam bunları yeniler mi Ben yemedin al sen ye kimse demez.Zaten bu ibareleri taşıyan bir ilanda mutlaka bir kelek vardır.Mutlaka ki daha büyük sakatlıkları maskelemek için zincir lastik ikilisi ilana eklenir.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
-
akupunktur01 adlı üyeden alıntı
En nefret ettiğim şey; bu ilanlar yazılırken güzelim Türkçe'mizin içine edilmesi. kusura bakmayın arkadaşlar motorsiklet camiamızın eğitim ve sosyokültürel seviyesi yerlerde; lütfen en azından kullandığımız dile saygı gösterelim. Çok mu zor 12-13 sene Türkçe dersi almış arkadaşlarımızın de bağlacını ayırması, yanlız(doğrusu yalnız), herkez(doğrusu herkes) gibi aptalca kelimeler yazmaması!! Satış hususunda demir at, deli fişek gibi motorsiklet yakıştırmaları da komik geliyor bana
)
bu arada motorsiklet değil motosiklet
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
-
emc2 adlı üyeden alıntı
+1
oldu mu şimdi bu?
ince görmüşsünüz...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
emc2 adlı üyeden alıntı
Yapma bunu... ben yapıcaktım
-
yasdal salih_t ve emc2 yazdıklarımdan alınmışsınız muhtemelen, işte benim tam da anlatmak istediğim bu; kendinizi düzeltmek yerine saçma reaksiyonlarla halinizden mutlu geçinip gidiyorsunuz. ama yazdıklarınızda hakkınız var, motosiklet olduğunu ben de biliyorum, hatta bunun için Türk Dil Kurumuna bile bakmış bir insanım. Benimkisi sadece bir klavye hatası ama sizin diğer yazılarınıza az sonra bakacağım, burada paylaşırım. Hata bulmazsam da buradan sizden özür dilerim merak etmeyin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
yasdal adlı üyeden alıntı
Yapma bunu... ben yapıcaktım
Bir tanesi burada bile saçmalamış zaten; ben yapıcaktım değil yapacaktım doğrusu..
-
-
Sayın Akupunktur01 bu neyin intikamı anlamadım. yazacaklarımıza bakacakmışsınız. Yazdığınız verdiğiniz bilgilerin sonuna kadar arkasındayım ve Türkçemizin doğru kullanımı konusunda yazılanlara bende kıl oluyorum. sadece yazınızı okuyanların bir şeyi daha doğru öğrenmesi adına hatanızı düzelttim. hepsi bu. ayrıca klavye hatası aynı kelimede iki defa arka arkaya yapılmaz. bilmiyordum deyin çıkın işin içinden. kafaya bak ya hemen de alındı. Teşekkür etmesi gerekirken.
-
yasdal salih_t ve emc2 yazdıklarımdan alınmışsınız muhtemelen, işte benim tam da anlatmak istediğim bu; kendinizi düzeltmek yerine saçma reaksiyonlarla halinizden mutlu geçinip gidiyorsunuz. ama yazdıklarınızda hakkınız var, motosiklet olduğunu ben de biliyorum, hatta bunun için Türk Dil Kurumuna bile bakmış bir insanım. Benimkisi sadece bir klavye hatası ama sizin diğer yazılarınıza az sonra bakacağım, burada paylaşırım. Hata bulmazsam da buradan sizden özür dilerim merak etmeyin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
Bir tanesi burada bile saçmalamış zaten; ben yapıcaktım değil yapacaktım doğrusu..
Aman kardeş alınganlık gösterme, söylediklerine tamamen katılıyorum.. Türkçemizi elbette en güzel ve doğru şekilde kullanmalıyız. Bu konuda hemfikiriz. Sadece emc2 arkadaşın, yazındaki ironiyi yakalamış olması güzeldi. Şimdi araştırıp bizim kirli çamaşırlarımızı ortaya serme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Edit: Bu arada fazla aramana gerek yok.. imzama baksan yeter.. Malum bizim oralarda K harflerini G olarak kullanmak yaygındır. Gırşehir in Gaman ilçesindenim...
-
bugün arabamı sattım. ilana her şeyi ince ince yazmıştım. servise götürdük aracı ve ne dediysem o çıktı. alıcı gayet mutlu idi. pazar anlaştık sabah parasını ödedi. şimdi tekrar araba bakıyorum. kısmetimizde varsa 2014 model 3/5 bin km de bir şey buluruz
ama ilana dayanamayıp yazmıştım, ev/arsa/pert araç teklif etmeyin, saçma sapan pazarlık girişimlerinde bulunmayın diye
-
Salih ve Emc, yazdıklarım konusunda(Türkçe'yi katletme) biraz hassas olduğum için fazla reaksiyon göstermişim size kusura bakmayın. hatta son yazdığımı kaldırabiliyorsam kaldıracağım. Saygılar..
-
Saygılar benden Sayın akupunktur01
-
akupunktur01 kardeş ne kusuru olurmu öyle şey estağfurullah...Saygılar bizden...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
fotoğrafı olmayan ve fotoğrafları ters yüklenmiş ilanlara hiç bakmam isterse beleş versin birde Aynasız motora oturmuş anasını belledim ifadesiyle fotoğraf çektirip şimdide satıyorum alta da yazıyor mermi gibi dipçik gibi gezgöz arpacık adam rambo izlemiş ilan vermiş galiba böyle ilanları hemen kapat kapat saniyeler boşa gidiyor.
-
Yahu takılmayın böyle şeylere latife yapıyoruz.
-
seviyom lan bu forumu
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)