Yunus Polislerde Motoru Kim Kullanır ?
Reklamlar
-
Şimdilik hayalini kurduğum bir meslek zaten motor hastasıyım .. Ama kafama birşey takıldı sizlere sorayım :
Yunuslarda motoru hep aynı kişi mi sürer ? yoksa artçı ile yer değiştirirler mi belli bir düzeni felan var mı ?
Motordaki devriye arkadaşı hep aynı mıdır ?
Bilen varsa yanıtlasın lütfen
Reklamlar
-
Hepsi kullanmayı biliyor,muhakkak değişiyorlar'dır.
-
dışardan taşoron işçiler motoru kullanır.arkada oturan polistir
-
Ardçı ve öncü var. Ardçı motoru süremez. Öncü aynı zamanda ardçı da olabilir diye biliyorum.
-
Bence ehliyeti olan kullanır
5 yıl önceydi sanırım, polis ısrarla ehliyet almayan yunusların motorlarını bağlamıştı.
Zaten bizde polis değil miyiz? Bizi kimse kontrol etmez mantığı ile, bu arkadaşlar ehliyet almaya pek meraklı olmuyor.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
artcilarin bazılarında ehliyet olmuyo. ehliyeti olan kullanıyor
-
arkadaşlar yunuslarda kurs alındıktan sonra başarıya göre artçi ve öncü belirlenir öncüler motosikleti kullanır.ikiside öncüyse kendi aralarında değiştirerek kullanabilirler artçılar geliştirme kursu alıp öncü olana kadar motosiklet kullanamaz yasaktır.
-
Birbirlerine verdiklerine sahit oldum. Ama duzenlemesi var mıdır bilmiyorum
-
sdirer adlı üyeden alıntı
Abi sen çok yanlış gelmişsin.
-
Onlar yunus diil.
Yunus kiligina girmis gizli polis )
-
Yunusların hepsi eğitimini alıyo diye biliyorum ben.
-
-
sdirer adlı üyeden alıntı
biirbirlerine veriyorlarsa biribirlerini düzeltiyorlardır :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Benim arkadaşım polis bu yaz yunus oluyor ondan öğrendiğim kadarıyla ehliyet şartları yok eğitimden sonra öncü hep öncü oluyor artçı hep artçı oluyor artçı motor üstünde silah kullanabilen öncü ise motoru süren oluyormuş ve bu düzen hiç değişmiyormuş ama tabi ki kendi aralarında gayri resmi değişim yaparlar ama motor öncüye zimmetli oluyormuş bilginize.
-
Madem hayalini kurduğun meslek şunu da belirteyim yunusların belli bir görev süresi var yani polis oldukları süre boyunca yapamıyorlar yunusluğu yanılmıyorsam 3 yıl kadar yapabiliyorlar en fazla. İsteyen daha sonra şahin olarak devam edebiliyor.
-
Nikuraya adlı üyeden alıntı
Madem hayalini kurduğun meslek şunu da belirteyim yunusların belli bir görev süresi var yani polis oldukları süre boyunca yapamıyorlar yunusluğu yanılmıyorsam 3 yıl kadar yapabiliyorlar en fazla. İsteyen daha sonra şahin olarak devam edebiliyor.
Çok saçmaymış. Sen o kadar eğitim al sonra 3 yıl çalış geri kalan 10-20 yılında araba içinde devriye gez.
-
Gorev suresi girdikten sonra yok ama yunus olmak icin 29 yas sinir boy 1.75 kursa girerken ehliyet mecburi degil ama ehliyetsiz motosiklete binmenin imkani yok ;)
-
muhammetcon adlı üyeden alıntı
Yunusların hepsi eğitimini alıyo diye biliyorum ben.
yunus eğitimine başvurmak için motosiklet ehliyeti isteniyor diye biliyorum. dolayısı ile ikiside sürebilir motoru.
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Abi sen çok yanlış gelmişsin.
İstemsiz kahkaha attım be
ride saferide responsiblyride smart
-
knnder adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yunuslarda kurs alındıktan sonra başarıya göre artçi ve öncü belirlenir öncüler motosikleti kullanır.ikiside öncüyse kendi aralarında değiştirerek kullanabilirler artçılar geliştirme kursu alıp öncü olana kadar motosiklet kullanamaz yasaktır.
Aradığım cevap gayri resmi olabilir diye düşünüyorum :D
efizikci adlı üyeden alıntı
Benim arkadaşım polis bu yaz yunus oluyor ondan öğrendiğim kadarıyla ehliyet şartları yok eHtimden sonra öncü hep öncü oluyor artçı hep artçı oluyor artçı motor üstünde silah kullanabilen öncü ise motoru süren oluyormuş ve bu düzen hiç değişmiyormuş ama tabi ki kendi aralarında gayri resmi değişim yaparlar ama motor öncüye zimmetli oluyormuş bilginize.
Halledilir bi şekilde ya ... artçı olmak istemem .. boşuna yunus polisliğini istemiyorum motor seviyorum.
Nikuraya adlı üyeden alıntı
İnşallah yanılıyorsundur :D Öncü olmak isterim motorda..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Bence ehliyeti olan kullanır
5 yıl önceydi sanırım, polis ısrarla ehliyet almayan yunusların motorlarını bağlamıştı.
Zaten bizde polis değil miyiz? Bizi kimse kontrol etmez mantığı ile, bu arkadaşlar ehliyet almaya pek meraklı olmuyor.
Okuduğum yazılarda ehliyetsiz olanın daha avantajlı olduğunu biliyorum..Ehliyet alanların alışkanlıkları zor değiştirdiklerini düşündükleri için 2 aylık bir eğitim veriyorlarmış..Sonra ehliyet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)