Yunus Polislerde Motoru Kim Kullanır ?
Reklamlar
-
cagdas3819 cevabı birinci ağazdan veriyorum yunuslarda çalışmaktayım sen bana güven ;)
Reklamlar
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
sdirer adlı üyeden alıntı
Birbirlerine verdiklerine sahit oldum. Ama duzenlemesi var mıdır bilmiyorum
Abi sen çok yanlış gelmişsin.
Acayip güldürdün beni , ofiste bidiğin kahkaha attım , herkez bi irkildi valla...
Allah'ta seni güldürsün...
-
Benim tanıdığım bir Yunus vardı , bir süre sonra cinayet masasına geçmişti..
-
boyun 1,80 den düşük ise hiç hayal kurma. 1,76 ile almadılar..
-
knnder adlı üyeden alıntı
Gorev suresi girdikten sonra yok ama yunus olmak icin 29 yas sinir boy 1.75 kursa girerken ehliyet mecburi degil ama ehliyetsiz motosiklete binmenin imkani yok ;)
Evet bu konularda bilgim var peki bi arkadaşın dediği gibi görev süreleri sınırlı mı
-
cagdas3819 adlı üyeden alıntı
Evet bu konularda bilgim var peki bi arkadaşın dediği gibi görev süreleri sınırlı mı
yunuslara girmek için yaş sınırı 29 ama girdikten sonra sınır yok zaten burda esas olan gönüllülük kimseyi zorla yunus yapmazlar yunus olanlarıda zorla tutmazlar bizim 42-43 yaşında abilerimiz var keza çoğu ilde yaşı büyük abileri görebilirsin örnek vermek gerekirse Antalya yunusların yaş ortalaması yüksektir istanbul izmir ankara bursa izmit vs... gibi illerdede tecrübeli abilerimiz var
-
knnder adlı üyeden alıntı
yunuslara girmek için yaş sınırı 29 ama girdikten sonra sınır yok zaten burda esas olan gönüllülük kimseyi zorla yunus yapmazlar yunus olanlarıda zorla tutmazlar bizim 42-43 yaşında abilerimiz var keza çoğu ilde yaşı büyük abileri görebilirsin örnek vermek gerekirse Antalya yunusların yaş ortalaması yüksektir istanbul izmir ankara bursa izmit vs... gibi illerdede tecrübeli abilerimiz var
Bu cevap bana yeterli tek yapmam gereken çalışmak teşekkür ederim
-
zulu adlı üyeden alıntı
Acayip güldürdün beni , ofiste bidiğin kahkaha attım , herkez bi irkildi valla...
Allah'ta seni güldürsün...
Gece gece kahkaha ile babamı uyandırdım :D
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)