900 RR proje fikirlerinizi bekliyorum :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kesinlikle repsol daha güzel olur.
-
Repsol tabi ki
-
Bence kırmızı, ilk foto. Şahsen hiç bir motosikletimde sticker,yazı kullanmadım. Bir süre sonra sıkılırdım diye düşünüyorum
-
Biraz dişisel bir yaklaşım olacak ama kırmızı motorunuzu çok şişman gösterir
-
Bence kuyrugu havaya kaldir ve incelestr.
-
Kesinlikle kırmızı. Şahsen elin benzinliğinin reklamıyla gezmek istemem. Jantları da güzel bi renge boyadın mı şahane olur. Emin olmamakla birlikte renk değişimin faturasıyla yeni ruhsat çıkartıp muayeneye gidiyorsun diye biliyorum
-
kirmizi cok guzEl 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun be ya dikkat ceken bi renk sonucta repsol artik gina getirtti diye dusunuyorun
-
kırmızı olsun 3 kuruş farklı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Kırmızı güzel durur. Ayrıca kuyruk konusunda da bir düzenleme şart yapılabiliyorsa bence tatlı olur kuyruk kaldırılıp birazda geriye doğru sivrileştiriliyorsa.Maşşallah motorunuza allah kaza bela vermesin
-
grenaj zevk meselesi,ben şahsen armalı,reklamlı grenajları sevmiyorum ve acayip bir siyah hastalığım var.güzel mat grenajlar var mesela motoru fena gösteriyor.ama bu ikisi arasından birisini seçmek durumunda kalsaydım repsolü seçerdim ancak dediğim igbi zevk meselesi bu,şahsen ikisinide almaz ,daha çok komple siyah renki farklı grenajlara bakardım.
-
Her sokak başında bi repsol görür olduk ama kırmızıda ki alevler de biraz çocuksu olmuş sanki, bu arada çok güzel motor Allah kazasız belasız sürmenizi nasip etsin.
-
-
Ben olsam her hangi bir grenaj alır onu özel olarak istediğim renklerde boyatırım. YouTube dan black bike week 2013 ve 2014 videolarını seyredin inanılmaz custom boyamalar var
-
Ben de kararsızım kaldım, makinaların üstünde görünce . Siyah veya gri tonlar hoşuma gitmiyor , repsol yerine yine kırmızı diyorum
-
kırmızı olan çok apachi işi ya. kerhane gibi
repsol çok güzel durmuş bence
-
Repsol isterizzzz isteriizzz
-
kırmızı tabiki
üzerindeki hazır karenajları metalik kırmızı veya kan kırmızısı ile boyayın
1-2 kat da sprey vernik çekin miss gibi olur
baktın sonuç iç açıcı olmadı o zaman karenajın yenisini alırsın
bu arada karenajın sıfırı kaç para ?
bunun karenajı pahalıdır
boyasan daha isabetli olur
gerekirse 1-2 de zımpara çekersin boyadan önce
-
Bence kendiniz karar verin. Gördüğünüz gibi repsol diyende var kırmızı diyende ama bana kalırsa ben kesinlikle bordo diyorum. Bu tamamen kişisel bir şey.
-
Üzerindekiler sağlamsa kendiseçtiğiniz farklı bir renkle de çok iyi olur.
Bunların içinde kırmızı güzel geldi bana da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)