Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Son zamanlarda forumda -2-

REKLAM ALANI
    xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Son günlerde forumda ... diye açılan konulara ek olarak bir de ben konu açayım dedim.

Arkadaşlarım/abilerim şubat ayı geliyor, yavaş yavaş motorların fiyatları, şekilleri şükulleri belli oluyor/daha da olacak...

Yaşım 21. Benden büyük bir ton adam vardır burada. Ama artık şunu öğrenin : Bir motor hakkında tabi ki yorum yapalım, eksiğini, şusunu busunu söyleyin, motor almayı düşünenler fikir sahibi olsun. Ama şu markaları kıyaslama, birbirlerinin motorlarına çamur atma olayını geçin artık yav. Sanane arkadaş adamın parasından, o para adamın, o parayı istediği motora verir. Neden başkasının kendi parası ile aldığı motor bu kadar batıyor. Ama adamın başka sıkıntısı olsa, yardım edecek üç-beş adam ya çıkar ya da çıkmaz. Bahsi geçen her motorun fiyatları dünyada da Türkiye'de de belli. Kimin gücü neye yeterse onu alır. Karşındaki adam hakkında sıfır bilginiz varken, nasıl bu kadar rahat atıp tutabiliyorsunuz ya. Şu forumda o kadar çok boş insan var ki. Teknik konularda karşındakini ölüme yollayacak salakça önerileri olan adamlar var.İki motor kıyaslamayı hiç beceremeyen insanlar var. Hayatında belkide görmediği motorlar hakkında saçma sapan yorum yapanlarda var. Valla forumda böyle bir sistem var mı bilmiyorum ama, keşke kullanıcı engellesek, hiç bir mesajını görmesek ama bu engel sınırı falan olmamalı, liste kalabalık. Ben Yamaha YZF R-125 sahibiyim, çok insan " o motoro o kodor poro vorolor mo " diyor. Alıştım benim hiç ama hiç umrumda değil, ömrümde görmediğim, işim olmayacak adamın benim motorum hakkında yaptığı yorum sizce beni hiç ilgilendirir mi? Herkes motorunu sever, motoruna aşıktır. Onun için yaptığınız çoğu yorum boş olduğunu bilin istedim. Şu karikatür belki bir şeyleri özetler...

Sırası geldi mi biz motorcuyuz, biz kardeşiz demesini biliyorsak, kardeşimizi üzmemeyi de bilmemiz gerekir.
    tekoklava, CHaTaN, xawa ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Forumda yorumlarını görmek istemediğiniz kullanıcıları engelleme özelliği var.
    Bu özelliği kullanarak bahsettiğiniz sıkıntılardan rahatça kurtulabilirsiniz.

dostum,yazdıklarında sonuna kadar haklısın.

fakat türk milleti olarak bizim şöyle bir yapımız var : karşısındaki kişi ne yaparsa yapsın onu ödüllendirme,cesaretlendirme yerine; yerin dibine sokma,olumsuz laf söyleme,moral bozma gibi bir özelliğimiz var.kıskançlık genlerimize işlemiş.bu sadece motosiklet dünyasında değil her platform için geçerli. örnek verecek olursam ; çalıştığım yer özel bir yemek şirketi ile anlaştı. hergün 4 çeşit yemek çıkar veya büyükçe salata da alabilirsin böyle ton balıklı veya beyaz peynirli falan bilenler bilir. hangisini istersen onu alırsın. birgün salata yiyeyim değişiklik olsun dedim,aldım oturdum yiyiyorum, arkadaşın biri geldi ; "o ne ya öyle salatayla doyulur mu ot mu yiyiyorsun falan." dedi böyle saçma saçma konuştu.tabi ben cevap vermedim. aradan geçti 1 ay kadar falan, baktım bu da salata almış,oturmuş yiyor. bana öyle söylediğini falan hiç hatırlatmadım ama;" oo dedim naber ya salata mı aldın bugün" falan takıldım böyle; " evet abi yaa 4 çeşit yemek mi yenirmiş,en iyisi bu salata hafif çok iyi oluyor,sende bundan al bak sağlıklı yaşa,ben sağlıklı yaşıyorum..." yine tabi cevap vermedim devam ettim...

bir başka olay :arkadaşın biri araba almış nissan marka,gördük falan oo hayırlı olsun falan. başka bir arkadaş ta yanımızda " ya kanka nissana o kadar para verilir mi kütük gibi araba yazık etmişsin parana falan..". diğer arkadaş ta ses çıkarmadı tabii. neyse aradan geçti 1-1.5 sene, nissana o kadar para verilir mi diyen arkadaşı duydum ki nissan marka başka bir model araba satın almış..

bu anlattıklarım tamamen gerçek,bu saatte bunlar aklıma geldi yazdım ama çoğaltabilirim.

demem o ki, bahsettiğin durum sadece motosiklet ile alakalı değil genle alakalı. çok fazla değişeceğini sanmıyorum

saygılar

Ben motoru aldıktan sonra akrabalarımın/arkadaşlarım bile bazılarını eledim. Motorumu gören akrabalarımdan/arkadaşlarımdan iki çeşit insanlar vardı ;

1 ) OOO hayırlısı olsun ibrahim, Allah kaza vermesin çok güzel motor, aman dikkat et, iyi bak aferin bütün ekipmanlarını da almışsın. Böyle olması gerekiyor cart curt...

2 ) Kaç para verdin buna, o kafandaki kaç para, oha be bunun yerine bi tofaş alsaydın ya...

Bilin bakalım 2 numaraları yaratıkları ne yaptım ? Onlar hayatımda olmadığımdan beri daha mutlu bir insanım, çünkü durup düşününce her bir faaliyetim hakkında aynı şeyleri diyorlardı...
    manofsteel ve zapalka bunu beğendiler.

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    o tofaş muhabbeti beni de bitiriyor bi anlatamadım insanlara tek başıma gezmek için hurda otomobili ne yapayım nereye parkedeyim

kaç yapıyo muhabbetini sorandan uzak duruyorum yıllardır
    bide götü başı ayrı oynaya artçıdan yolda düz gidemediğim böyle viraj tersine sarkan arkadaşlarım var

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motosikleti alırken bana da demişlerdi tofaş muhabbetini şimdi doğan aldık bu seferde milletvekili çocuğu musun sen sat motoru diyorlar bu döngü bitmez
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Fatihunak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MG Classic
    Aradığım forum adamı bu! Tebrik ediyorum kardeşim seni

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben soyle bir sey anlatmak istiyorum. Bizim insanimizin ne kadar kotu ve pis niyetli olduguyla ilgili.

Profilimde gorursunuz, Yamaha MT-07 kullanicisiyim. Motorumu cok seviyorum. Ayni zamanda tasarimciyim ve bir fikir olarak Yamaha MT logosu icine giren kompakt anahtarlik fikrini cizip urettirdim. Sonra bunu Turk MT sahiplerine paylastim, "boyle bisey yaptim, begenerek yaptim ve bunu 25 liraya verecegim arkadaslar ilgilenen benle iletisime gecsin" diye.

Sonuc? O parayi buna vermemler, yermeler, kufurler, hakaretler. 1 lira yazsaydim da hic farketmicek bir karalama zihniyeti.

Ama ben bunu avrupa ve asyadaki MT kullanicilarina da paylastim.

Gene sonuc: Dunyanin geri kalanina 1 ayda 1280 adet anahtarlik gonderdim, turklerden gelen talep 16

Iste bizim milletimiz.
    dockerengin, zulu, banno1957 ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben soyle bir sey anlatmak istiyorum. Bizim insanimizin ne kadar kotu ve pis niyetli olduguyla ilgili.

Profilimde gorursunuz, Yamaha MT-07 kullanicisiyim. Motorumu cok seviyorum. Ayni zamanda tasarimciyim ve bir fikir olarak Yamaha MT logosu icine giren kompakt anahtarlik fikrini cizip urettirdim. Sonra bunu Turk MT sahiplerine paylastim, "boyle bisey yaptim, begenerek yaptim ve bunu 25 liraya verecegim arkadaslar ilgilenen benle iletisime gecsin" diye.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...90d7c28bf9d7b6

Sonuc? O parayi buna vermemler, yermeler, kufurler, hakaretler. 1 lira yazsaydim da hic farketmicek bir karalama zihniyeti.

Gene sonuc: Dunyanin geri kalanina 1 ayda 1280 adet anahtarlik gonderdim, turklerden gelen talep 16

Iste bizim milletimiz.
    iki paket sigaraya 25 TL verirler. Koca adamlar 3-4 tane bira alıp arabayı karanlık yerlere çekip içerler. Ama buna para mı verilir derler.

Alıntı Fatihunak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradığım forum adamı bu! Tebrik ediyorum kardeşim seni
    Teşekkür ederim

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motosikleti alırken bana da demişlerdi tofaş muhabbetini şimdi doğan aldık bu seferde milletvekili çocuğu musun sen sat motoru diyorlar bu döngü bitmez
    ahahha yok artık ya

Alıntı sahin08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o tofaş muhabbeti beni de bitiriyor bi anlatamadım insanlara tek başıma gezmek için hurda otomobili ne yapayım nereye parkedeyim

kaç yapıyo muhabbetini sorandan uzak duruyorum yıllardır
    bide götü başı ayrı oynaya artçıdan yolda düz gidemediğim böyle viraj tersine sarkan arkadaşlarım var
    O artçılar yok mu o artçılar :D

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En guzeli gozunu bu gerizekalilara kapayip keyfine bakmak abi. Kimsenin neyi sevip neyi begendigi baskasini ilgilendirmez. Bununla birlikte yalniz kalmamak icin senin gibi dusunen insanlarla gazlayip gezmenin keyfi de tarif edilemez

O yuzden takmican abi, r125 mi seviyosun, ayni zihniyetteki insanlarla konusup digerlerine s...tir cekicen tertemiz

Burada illa sadece r125cilerin oldugu insanlardan bahsetmiyorum misal ben r125 dahil cbr 250ler ve duke 200lerin oldugu bir grupla harika seyler yapiyoruz hayatimizin tadini cikariyoruz. Baska kim motorlarimiz ya da sozlerimiz hakkinda ne demis tin.

Cahil ve bos konusan insanlari farkettigin an yoksayican mesele bu

xbuky yzf 125'in fiyatını bende eleştirmiştim, bence pahalı, ama malda parada sahibinindir kimseyi hırgalamaz. Sen değerli bi arkadaşımızsın yorumların gayet edepli ve iyi niyetli. Ama unutma ki, burada o motora bilmem kaç para veren enayidir vs diyen gevsek gevşek konuşan biri bunları senin yüzüne söyleyemez. Mesela ben sinirli agresif biriyim, diyorum cesareti olan varsa yüzüme konuşsun, eger yüzyüze konuşmaya cesareti yoksa bu arkadaşların burada ahkam kesmesinler, evet kızmakta %1000 haklısın bende bazen sinirleniyorum. Millet burada alıyor klavyeyi sallıyoda sallıyo. Bence hiç kendini yorma, boşuna sinirlenipte başını ağrıtma. Hepimiz foruma kafa dağıtmak için giriyoruz, kısacası boşver.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşım 21. Benden büyük bir ton adam vardır burada.

Sırası geldi mi biz motorcuyuz, biz kardeşiz demesini biliyorsak, kardeşimizi üzmemeyi de bilmemiz gerekir.
    "Akıl yaşta değil baştadır" demiş atalarımız. Çok doğru söylemişsin arkadaşım. İnsan olmanın ilk şartı başkalarına karşı edep ve saygıyı hiç kaybetmemektir diyorum. Selamlar.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F

Iste bizim milletimiz.
    abiii çok iyimiş yaa
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xbuky yzf 125'in fiyatını bende eleştirmiştim, bence pahalı, ama malda parada sahibinindir kimseyi hırgalamaz. Sen değerli bi arkadaşımızsın yorumların gayet edepli ve iyi niyetli. Ama unutma ki, burada o motora bilmem kaç para veren enayidir vs diyen gevsek gevşek konuşan biri bunları senin yüzüne söyleyemez. Mesela ben sinirli agresif biriyim, diyorum cesareti olan varsa yüzüme konuşsun, eger yüzyüze konuşmaya cesareti yoksa bu arkadaşların burada ahkam kesmesinler, evet kızmakta %1000 haklısın bende bazen sinirleniyorum. Millet burada alıyor klavyeyi sallıyoda sallıyo. Bence hiç kendini yorma, boşuna sinirlenipte başını ağrıtma. Hepimiz foruma kafa dağıtmak için giriyoruz, kısacası boşver.
    Ben yine de yazayım da bir kişi ne demek istediğimi anlasa yeter. Huyluyu huyundan vazgeçirmek çok zor zaten...
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

He bi de şimdi o paraya şunu alırım veya şunu ekle şunu al muhabbetlerine bayılıyorum.

Yamaha YZF R25 motor için 13.500 TL demişler adam demiş ki o fiyata 600 rr'lar var. Yav arkadaşım ne mal herifsin ya, biri kim bilir kaç km'de, kaç yaşında tecrübe isteyen motor, diğeri yeni başlayanlara uygun, yüksek cc süremem abi daha diyenler için ve BAYİ'DEN SIFIR ALIP çıkacağın motor...

Benim motor içinde bütün çinli scooterler geçiyor R125'i diyorlar...

R25 çıkacağını duyup hemende kawasaki honda bitti abi diyenler var birde. He kardeşim zaten bir motorla dünyayı dağıtacak o motor. Herkes satıcak ninjaları, cbr'larını koşup R25 alacaklar. Bütün ülkenin motor düşüncesi, alım gücü, tarzını nasılda hemen bir cümlede yazıp konuşup kenara çekilebiliyorsunuz.

Abi harbiden ne yiyip ne içiyorsunuz. Ne kadar çok beyinsiz millet var memlekette ya. Ne desem boş boş boş...

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i

Iste bizim milletimiz.
    Benim imza kısmımda bulanan yazıya ithafen yazılmış gibi
    Sj's bunu beğendi.
    Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
    http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html

logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Iste bizim milletimiz.
    senin tırnaklar pek sağlıklı görünmüyor hocam

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Ben o motor olonor mo yoo diyenlerdenim ve çok haklı sebeplerimde var kendimce;

Bu motorlar bizim için ekmek su gibi bunlar bizim hayatımızda yapı taşlarından biri burada bu forumda itiraz eden çıkmaz herhalde hepimiz bu zehirin müptelasıyız peki size şöyle bir örnek versem, mahallenizde ekmek ve su satan tek yer var ve bu adamda bunları 1 liradan satıyor, buraya bi grup zümre gelip adamın dükkanının önünde ya bu ekmek çok güzel yaa bu su bi muhteşem 5 lira olsa yine ödenir abi diyor bakkal tabii uyanık dur lan bişi deniicem dio ekmeği ve suyu iki lira yapıyor bakıyor ses yok sonra üç lira yapıyor millet hala memnun itiraz eden üç beş mahalleli geliyor bu fiyat ne kardeşim ekmek aynı gramda su aynı litrede ama fiyat arttı da arttı diyor ama bakkal ağzını bile açmazken müşteriler o ağlayanlara gidin öteki mahalleden alın o zaman diyor seni oradan kovuyorlar.

Bakkal geçimin yolunu buluyor enayiler kertilmeyi sevdikçe kertiyor parası olana koymuyor ama parası olmayan aç kalıyor öteki mahallenin bakkalları da durmuyor tabii o 5 lira yaptıysa biz de zam yaparız diyorlar onların ekmeği küflü ve suları çamur gibi olmasına rağmen senin almaya mecbur olduğunu bildikleri için onlarda zam yapıyor.

Nereye geleceğim ben buradan? Adı malum markalar zam yaptılarda yaptılar o kadar aşka gelip coştular ki hintliside çinliside bir oldu o yapıyor satıyorsa bizde yaparız o zaman dedi hakkı 10 bin lira zor eden motorlar ülkemizde hak etmediği fiyatlara satılır oldu. Almayın kardeşim bak sizin yüzünüzden 150 cc motor 6 bin lira oldu dediğimizde adam bana hak ediyor ama abi yeaaaaa diyor ağzının üstüne kürekle vurasın geliyor lan neyi hak ediyor olm tek silindir 250 cc motorun?

Herkes kawasaki 11500 oldu diye seviniyor size şöyle bir örnek vereyim kısa bir araştırma yaptım avrupa da ekmek ortalama 1 euro civarı bizim ülkemizde de ortalama 1 lira civarı. Biz 1 kawasaki alacak fiyata 11.500 adet ekmek alabilirken avrupalı 4400 ekmek fiyatına bu motoru alıyor. Bu ülkeye bu motor bu fiyattan girmemeliydi, en basiti oyun oynayan herkes bilir yada teknoloji takip edenler de anlar bir oyunun yada telefonun brezilyadaki fiyatıyla fransa da ki fiyatı aynı değildir, ekonomilerin gücüne göre mal değeri o ekonomi üzerinden fiyatlandırılır öyle ahım şahım oynama olmaz ama yine de bir albenisi olur ama biz kendi ayağımıza öyle güzel sıktık ki bu motor işinde her gelen firma bizi kaz gözüyle görmeye başladı.

Uzun lafın kısası 25 beygir motora hak ediyor diye 13-14 bin lira veriyorsan benim de sana laf etmemi kafana takmayacaksın çünkü senin o etki tepki olayın yüzünden benden bugün başka motora hak etmediği fiyatları istiyor o firmalar.

Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben o motor olonor mo yoo diyenlerdenim ve çok haklı sebeplerimde var kendimce;

Bu motorlar bizim için ekmek su gibi bunlar bizim hayatımızda yapı taşlarından biri burada bu forumda itiraz eden çıkmaz herhalde hepimiz bu zehirin müptelasıyız peki size şöyle bir örnek versem, mahallenizde ekmek ve su satan tek yer var ve bu adamda bunları 1 liradan satıyor, buraya bi grup zümre gelip adamın dükkanının önünde ya bu ekmek çok güzel yaa bu su bi muhteşem 5 lira olsa yine ödenir abi diyor bakkal tabii uyanık dur lan bişi deniicem dio ekmeği ve suyu iki lira yapıyor bakıyor ses yok sonra üç lira yapıyor millet hala memnun itiraz eden üç beş mahalleli geliyor bu fiyat ne kardeşim ekmek aynı gramda su aynı litrede ama fiyat arttı da arttı diyor ama bakkal ağzını bile açmazken müşteriler o ağlayanlara gidin öteki mahalleden alın o zaman diyor seni oradan kovuyorlar.

Bakkal geçimin yolunu buluyor enayiler kertilmeyi sevdikçe kertiyor parası olana koymuyor ama parası olmayan aç kalıyor öteki mahallenin bakkalları da durmuyor tabii o 5 lira yaptıysa biz de zam yaparız diyorlar onların ekmeği küflü ve suları çamur gibi olmasına rağmen senin almaya mecbur olduğunu bildikleri için onlarda zam yapıyor.

Nereye geleceğim ben buradan? Adı malum markalar zam yaptılarda yaptılar o kadar aşka gelip coştular ki hintliside çinliside bir oldu o yapıyor satıyorsa bizde yaparız o zaman dedi hakkı 10 bin lira zor eden motorlar ülkemizde hak etmediği fiyatlara satılır oldu. Almayın kardeşim bak sizin yüzünüzden 150 cc motor 6 bin lira oldu dediğimizde adam bana hak ediyor ama abi yeaaaaa diyor ağzının üstüne kürekle vurasın geliyor lan neyi hak ediyor olm tek silindir 250 cc motorun?

Herkes kawasaki 11500 oldu diye seviniyor size şöyle bir örnek vereyim kısa bir araştırma yaptım avrupa da ekmek ortalama 1 euro civarı bizim ülkemizde de ortalama 1 lira civarı. Biz 1 kawasaki alacak fiyata 11.500 adet ekmek alabilirken avrupalı 4400 ekmek fiyatına bu motoru alıyor. Bu ülkeye bu motor bu fiyattan girmemeliydi, en basiti oyun oynayan herkes bilir yada teknoloji takip edenler de anlar bir oyunun yada telefonun brezilyadaki fiyatıyla fransa da ki fiyatı aynı değildir, ekonomilerin gücüne göre mal değeri o ekonomi üzerinden fiyatlandırılır öyle ahım şahım oynama olmaz ama yine de bir albenisi olur ama biz kendi ayağımıza öyle güzel sıktık ki bu motor işinde her gelen firma bizi kaz gözüyle görmeye başladı.

Uzun lafın kısası 25 beygir motora hak ediyor diye 13-14 bin lira veriyorsan benim de sana laf etmemi kafana takmayacaksın çünkü senin o etki tepki olayın yüzünden benden bugün başka motora hak etmediği fiyatları istiyor o firmalar.

Şimdi bir şey soracağım sana. Benim yaşım 20. İlk motorumu 7 ay önce aldım. Bu dediğiniz işte herkes alıyor, firmalarda ooo kaz bulduk diyolar dayıyorlar fiyatı diyorsun ya, bunda benim yapacak hiç bir şeyim yok. Çünkü ben daha çok yeni bir müşteriyim ve zaten satın alınmış ikinci el bir motoru aldım. İçime çok sinen bir motordu, biraz km tecrübesi yapıp ve o motordan da bayağı yediğim ekmek var işimi gördükten sonra, tekrardan bir arkadaşımıza satacağım. Peki çok istediğim motoru almayıpta ne yapacaktım? Yani hiç istemediğim bir mondial commuter mi alacaktım? Asla içime sinmeyen bir CBR mı? Yoksa 2000 kasa 600 cc bir supersport mu? Yoksa hoşuma gitmeyen bazı çin-hint nakedlardan mı? Peki bunlarda fiyatlarını çok mu hak ediyor? Nasılsa hiç biri sizinde bizimde gözümüzde fiyatını haketmiyor değil mi? Ha gidip 3e motor alıp sonra 2.5a satmışım, ha 8e motor alıp 7e satmışım. Benim hiç bir şekilde hiç bir şeyden zararım olmaz. Yeter ki istediğim motora bineyim. Her şeyi geçtim, istediğim motoru almak istiyorum, Allah'a şükür maddi durumumda var. Peki ben dur tüm Türkiye motor satın almayı bıraksında istediğim motor 5 bin TL ucuzlasın diye beklemeli miyim? Ben demiyorum ki bu motor 10.000 TL eder. Diyorum ki, artık olan olmuş bu piyasayı sizin istediğiniz duruma asla ama asla getiremezsiniz. Keşke getirilse bütün ülkeyi ayart de ki 1 sene motor satın almayın, ben arabayla da takılırım sorun değil.Peki ben bu motoru almayacaksam ne alacağım sorusuna tofaş ya da 3-5 daha koy 600'lük eski kasa al demekten başka bi cevap gelmiyor. Peki siz aydınlatır mısınız beni. Sizce ne almalıydım?

Bende size söyleyim 5.780 TL gibi bir fiyat verip asla ve asla TVS Apache RTR 150 almazdım
    afat bunu beğendi.
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    en çok sürekli gördügüm olay
    ((((Hayatında belkide görmediği motorlar hakkında saçma sapan yorum yapanlarda var))))
    bu insanlar beni öldürecek pc başında bir gün
    xbuky bunu beğendi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)