Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

4 tekerli araç sürücülerine mesajlar.

REKLAM ALANI
    mahyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    Arkadaşlar tecrübelerimizle öğrendiğimiz, eğitimlerden aklımızda kalanlar veya bir yerlerde okuyup hoşumuza giden mesajları bir araya toplayalım. Hoş olmaz mı?

Sayın 4 teker sürücüleri;

* Şerit içerisindeki pozisyonlarımızı sürekli değiştiriyoruz. Bunu artistlik olsun diye değil, daha kolay görünmek, bozuk yollardan kaçmak veya rüzgara göre değiştiriyoruz. Yoksa şeridinize taciz etmez gibi bir niyetimiz yok.

* Lütfen hareket halinde bir motosiklet gördüğünüzde onu motosiklet olarak değil de bir insan olarak düşünün.
    Dikkatli bakıyor musunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Benim de kendimce katkım olsun;

Sayın 4 teker sürücüleri, LÜTFEN şerit değiştirirken , dönerken vs. aynalarınızı kontrol ediniz ve sinyal veriniz.

Saygılarımla.
    NECDET ÖĞÜRT bunu beğendi.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

Bende bir ekleme yapayım:

Kesik şahin,doğan gibi arabalar trafikten men edilsin.
    Görme kusuru fazla olan dedelerimizde araba kullanmasalar daha iyi olacak gibi.
    sahin08 bunu beğendi.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Buralar yakında degerlenir

Sayin (:p) benim gibi hem motosiklet hem otomobil hem kamyonet hem minibüs kullanan arkadaşlar;

Lütfen ama lütfen telefonu elinize almayın veya başka birşeyler meşgul olmayın.. Yola odaklanıp insan hayatinin mesaj yazmaktan daha önemli olduğunu hatırlayın..

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Sayın 4 teker tutkunlari lütfen e5 gibi yoğun trafikte toto sallamayın gidin pistte ne halt yerseniz yeyin.

Motoru sollama yapmak için efor sarf eden şuursuz herifler şayet yol musait olsa zaten motor sürücüsü akıp gider dağ kaçkinları gibi üzerimize gelmeyin !

Taktığınız merceksız Zenonlar yüzünden önümüzü göremiyoruz !

Kırmızı ışıkta durduğumuzda lütfen arkadan bize çarpmayın kırmızı dur demek haberiniz olsun ve uygulayın !

Minibüs ve taksiciler yolcu indirip bindirirken lütfen sağa yanaşıp yapın şunu yolun ortasında değill ...

Cam dan birşey atarken önce kontrol edip öyle sallayın hiç atmayın desek ağır gelir şimdi !!!

lifeishope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Custom :)
    Lütfen sinyal verin !
    GezeGeze ve hsk bunu beğendiler.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Eşşek hoşaptan ne anlar ne yapsanız boş olabilecek herşeyi kendimiz ön görmeliyiz

SweentLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende otomobil kullancısı olup motosiklete başlamak isteyen biri olarak 2 teker sürücülerine şunu söyleyim lütfen emniyet şeridini kullanmayın ve yüksek hızlarda 2 araba arasından geçmeyin.
    Sokollu bunu beğendi.

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Allah belanizi versin
    MotorKafa bunu beğendi.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Yan yoldan çıkarken burnunuzu hafif de olsa çıkarıp da yola girecekmiş gibi yapmayın; motosikletliyi panik frene sevk edebilirsiniz!

Tam tersine, gelen motosikletliyi gördüğünüzü ve geçmesini bekleyeceğinizi bariz bir şekilde ifade edecek şekilde net olarak durunuz!
    APALA ve vader bunu beğendiler.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Şerefsizlik etmeyin ne olur; kafayı kullanın sizin de motorunuz olur

Motosikleti
    honda cg 125es
    yaşlılara 4 teker yerine 2 tekerlekli sandalye verilsin ...

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Alıntı SweentLy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende otomobil kullancısı olup motosiklete başlamak isteyen biri olarak 2 teker sürücülerine şunu söyleyim lütfen emniyet şeridini kullanmayın ve yüksek hızlarda 2 araba arasından geçmeyin.
    Senin bu söylediklerini yapmazsak zaten motosiklete binmenin bir anlamı olmaz. 1 incisi=emniyet şeridini kullanmamıza devlet (eds kamrası) ve trafik polisleri izin veriyor.bu şeritten gitmek yasaklansın bi daha şehir içinde motora binmem. 2.incisi=aradan geçmemiz lazım çünkü ist trafiğinde hayatta kalmak için akan trafikten %15 hızlı olmak lazım.he bahsettiğin duran trafikte mermi gibi bulduğu aradan geçen varsa onda haklısın.rus ruleti oynamaktan farksız o konu şimdi olmasa mutlaka birgün patlayacak.

Hem motor hem araba kullanıcısı olarak motorculara (Alanya)

Lütfen sizler de sinyal verin.

Aynaya bakmadan arabaları sıkıştırarak şerit değiştirmeyin. Sizlerden kaçacağım diye diğer arabaların üstüne sürmek zorunda kalıyorum.

3 şerit yolda gezinerek gitmeyin, bir şerit belirleyin ve oradan devam edin.

Kendi şeridinizde kaçak çekingen sürmeyin, böyle sürüldüğünde o aralara arabayla girmeye çalışıp herkesi tehlikeye sokan çok insanımsı varlık var.

En önemlisi kaskınızı takın ve lütfen farlarınızı yakın, bir gün kaza yaparsam sırf göremediğim için olacak. Bir insan limitin 121km olduğu şehirlerarası yolda neden farlarını yakmaz kaç kez çarpmaktan son anda kurtuldum.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Sayın otomobil sürücüleri, her motosikletli apaçi, terörist, kötü insan değildir.

Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    araba kullananların ne işi var ki bu sitede kime yazıyonuz
    abeciMotoru bunu beğendi.

Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba kullananların ne işi var ki bu sitede kime yazıyonuz
    Araba ve motor kullanan bir çok arkadaşımız var burada benim gibi. Bir kişi bile farkında olmadığı birşeyin farkına varırsa bence değer.

SweentLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sandıkçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin bu söylediklerini yapmazsak zaten motosiklete binmenin bir anlamı olmaz. 1 incisi=emniyet şeridini kullanmamıza devlet (eds kamrası) ve trafik polisleri izin veriyor.bu şeritten gitmek yasaklansın bi daha şehir içinde motora binmem. 2.incisi=aradan geçmemiz lazım çünkü ist trafiğinde hayatta kalmak için akan trafikten %15 hızlı olmak lazım.he bahsettiğin duran trafikte mermi gibi bulduğu aradan geçen varsa onda haklısın.rus ruleti oynamaktan farksız o konu şimdi olmasa mutlaka birgün patlayacak.

Emniyet şeridi kullanımı motosiklet sürücülerinede yasak diye biliyorum ben
    Alakalı video: http://www.uzmantv.com/motosiklet-suruculerinin-emniyet-seridini-kullanmasi-dogru-mu

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    bayan sürücüler
    aynalarınızı kendinize degil
    yol'a ayarlayın

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Alıntı SweentLy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emniyet şeridi kullanımı motosiklet sürücülerinede yasak diye biliyorum ben
    Alakalı video: http://www.uzmantv.com/motosiklet-suruculerinin-emniyet-seridini-kullanmasi-dogru-mu
    8 yıldır motosiklet kullanıyorum.ehliyetsiz sürüşüm hariç.hiçbir polis beni emniyet şeridinde durdurup ceza yazmadı ve pek çok kez şahin diye geçen motosikletli trafik polisleriyle tampon tampona gittim.yardımcı oluyorlar ama suistimal etmemek lazım.normal süratle seyretmek gerekir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)