4 tekerli araç sürücülerine mesajlar.
Reklamlar
-
Arkadaşlar tecrübelerimizle öğrendiğimiz, eğitimlerden aklımızda kalanlar veya bir yerlerde okuyup hoşumuza giden mesajları bir araya toplayalım. Hoş olmaz mı?
Sayın 4 teker sürücüleri;
* Şerit içerisindeki pozisyonlarımızı sürekli değiştiriyoruz. Bunu artistlik olsun diye değil, daha kolay görünmek, bozuk yollardan kaçmak veya rüzgara göre değiştiriyoruz. Yoksa şeridinize taciz etmez gibi bir niyetimiz yok.
* Lütfen hareket halinde bir motosiklet gördüğünüzde onu motosiklet olarak değil de bir insan olarak düşünün.
Dikkatli bakıyor musunuz?
Reklamlar
-
Benim de kendimce katkım olsun;
Sayın 4 teker sürücüleri, LÜTFEN şerit değiştirirken , dönerken vs. aynalarınızı kontrol ediniz ve sinyal veriniz.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Bende bir ekleme yapayım:
Kesik şahin,doğan gibi arabalar trafikten men edilsin.
Görme kusuru fazla olan dedelerimizde araba kullanmasalar daha iyi olacak gibi.
-
Buralar yakında degerlenir
Sayin (:p) benim gibi hem motosiklet hem otomobil hem kamyonet hem minibüs kullanan arkadaşlar;
Lütfen ama lütfen telefonu elinize almayın veya başka birşeyler meşgul olmayın.. Yola odaklanıp insan hayatinin mesaj yazmaktan daha önemli olduğunu hatırlayın..
-
Sayın 4 teker tutkunlari lütfen e5 gibi yoğun trafikte toto sallamayın gidin pistte ne halt yerseniz yeyin.
Motoru sollama yapmak için efor sarf eden şuursuz herifler şayet yol musait olsa zaten motor sürücüsü akıp gider dağ kaçkinları gibi üzerimize gelmeyin !
Taktığınız merceksız Zenonlar yüzünden önümüzü göremiyoruz !
Kırmızı ışıkta durduğumuzda lütfen arkadan bize çarpmayın kırmızı dur demek haberiniz olsun ve uygulayın !
Minibüs ve taksiciler yolcu indirip bindirirken lütfen sağa yanaşıp yapın şunu yolun ortasında değill ...
Cam dan birşey atarken önce kontrol edip öyle sallayın hiç atmayın desek ağır gelir şimdi !!!
-
-
Eşşek hoşaptan ne anlar ne yapsanız boş olabilecek herşeyi kendimiz ön görmeliyiz
-
Bende otomobil kullancısı olup motosiklete başlamak isteyen biri olarak 2 teker sürücülerine şunu söyleyim lütfen emniyet şeridini kullanmayın ve yüksek hızlarda 2 araba arasından geçmeyin.
-
Allah belanizi versin
-
Yan yoldan çıkarken burnunuzu hafif de olsa çıkarıp da yola girecekmiş gibi yapmayın; motosikletliyi panik frene sevk edebilirsiniz!
Tam tersine, gelen motosikletliyi gördüğünüzü ve geçmesini bekleyeceğinizi bariz bir şekilde ifade edecek şekilde net olarak durunuz!
-
Şerefsizlik etmeyin ne olur; kafayı kullanın sizin de motorunuz olur
-
yaşlılara 4 teker yerine 2 tekerlekli sandalye verilsin ...
-
SweentLy adlı üyeden alıntı
Bende otomobil kullancısı olup motosiklete başlamak isteyen biri olarak 2 teker sürücülerine şunu söyleyim lütfen emniyet şeridini kullanmayın ve yüksek hızlarda 2 araba arasından geçmeyin.
Senin bu söylediklerini yapmazsak zaten motosiklete binmenin bir anlamı olmaz. 1 incisi=emniyet şeridini kullanmamıza devlet (eds kamrası) ve trafik polisleri izin veriyor.bu şeritten gitmek yasaklansın bi daha şehir içinde motora binmem. 2.incisi=aradan geçmemiz lazım çünkü ist trafiğinde hayatta kalmak için akan trafikten %15 hızlı olmak lazım.he bahsettiğin duran trafikte mermi gibi bulduğu aradan geçen varsa onda haklısın.rus ruleti oynamaktan farksız o konu şimdi olmasa mutlaka birgün patlayacak.
-
Hem motor hem araba kullanıcısı olarak motorculara (Alanya)
Lütfen sizler de sinyal verin.
Aynaya bakmadan arabaları sıkıştırarak şerit değiştirmeyin. Sizlerden kaçacağım diye diğer arabaların üstüne sürmek zorunda kalıyorum.
3 şerit yolda gezinerek gitmeyin, bir şerit belirleyin ve oradan devam edin.
Kendi şeridinizde kaçak çekingen sürmeyin, böyle sürüldüğünde o aralara arabayla girmeye çalışıp herkesi tehlikeye sokan çok insanımsı varlık var.
En önemlisi kaskınızı takın ve lütfen farlarınızı yakın, bir gün kaza yaparsam sırf göremediğim için olacak. Bir insan limitin 121km olduğu şehirlerarası yolda neden farlarını yakmaz kaç kez çarpmaktan son anda kurtuldum.
-
Sayın otomobil sürücüleri, her motosikletli apaçi, terörist, kötü insan değildir.
-
araba kullananların ne işi var ki bu sitede kime yazıyonuz
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
araba kullananların ne işi var ki bu sitede kime yazıyonuz
Araba ve motor kullanan bir çok arkadaşımız var burada benim gibi. Bir kişi bile farkında olmadığı birşeyin farkına varırsa bence değer.
-
sandıkçı adlı üyeden alıntı
Senin bu söylediklerini yapmazsak zaten motosiklete binmenin bir anlamı olmaz. 1 incisi=emniyet şeridini kullanmamıza devlet (eds kamrası) ve trafik polisleri izin veriyor.bu şeritten gitmek yasaklansın bi daha şehir içinde motora binmem. 2.incisi=aradan geçmemiz lazım çünkü ist trafiğinde hayatta kalmak için akan trafikten %15 hızlı olmak lazım.he bahsettiğin duran trafikte mermi gibi bulduğu aradan geçen varsa onda haklısın.rus ruleti oynamaktan farksız o konu şimdi olmasa mutlaka birgün patlayacak.
Emniyet şeridi kullanımı motosiklet sürücülerinede yasak diye biliyorum ben
Alakalı video: http://www.uzmantv.com/motosiklet-suruculerinin-emniyet-seridini-kullanmasi-dogru-mu
-
bayan sürücüler
aynalarınızı kendinize degil
yol'a ayarlayın
-
SweentLy adlı üyeden alıntı
Emniyet şeridi kullanımı motosiklet sürücülerinede yasak diye biliyorum ben
Alakalı video: http://www.uzmantv.com/motosiklet-suruculerinin-emniyet-seridini-kullanmasi-dogru-mu
8 yıldır motosiklet kullanıyorum.ehliyetsiz sürüşüm hariç.hiçbir polis beni emniyet şeridinde durdurup ceza yazmadı ve pek çok kez şahin diye geçen motosikletli trafik polisleriyle tampon tampona gittim.yardımcı oluyorlar ama suistimal etmemek lazım.normal süratle seyretmek gerekir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)