trol kokusu var hafiften ama olmama ihtimali de yüksek yani. sadece 125lik motorun canını çıkartmak isteyen bir arkadaşımız. modifiye merakından çok boşa kürek çekmek. ybr modifiye edilebilecek bir motosiklet değildir.
trol kokusu var hafiften ama olmama ihtimali de yüksek yani. sadece 125lik motorun canını çıkartmak isteyen bir arkadaşımız. modifiye merakından çok boşa kürek çekmek. ybr modifiye edilebilecek bir motosiklet değildir.
Yanlış hatırlamıyorsam ybr nin kilosu 110 civarı birşeydi. Şimdi bu motor 150 km hıza çıktığında hiç düşündünmü yere kaç kg basacak. Küçücük bi taş parçasının bile seni tehlikeye atması yeter. Arkadaşımda var ybr esd modeli. Birgün hız denemesi yapmıştık, ben arkada oturuyordum. 110 dan sonra arka taraf resmen havalanıyor. Yani bu motorların sınırı belli, sınırları aşıp kendini tehlikeye atmana hiç gerek yok.
apaçimisiniz arkadaşım turbo takcağına kendine büyük hacimli motor al salak salak konular açıyorsunuz
adam şuanda bilgisayar başında kahkaha atıyor
Cok doru diyon haklsın
Zaten.ilk önce motoru biraz aır bascam 200 faln yaparm ağırlı
........,....................
Bide sürekli hız sevmem ben ayda.ylda.1.yaparm bana performans lazm düz düz duvara ckıkcak
İstediğiniz o performansı bence Yamaha 125'den beklemeyin derim. Motosikletin orjinalini bozmaya karşıyım, performans istiyosanız 250 cc'ye geçin bence..
yamaha yöneticileri arkadaşı izlemeye almış öyle bi şey yaparsa şirketin ar-ge bölümüne alacahlar imiişşş
Kafanıza bu fikirleri kim sokuyor gerçekten merak ediyorum ?
Konuyu görünce sövdüm yemin ederim
önce su soğukmalı piston kiti tak sonra devam....
son hızı yüksek oranda beygir gücü etkiler yaklaşık 100 de 70
bu gücün tekere aktarılması yüzde 10 unu
araç airodinamiği de yüzde 10
kalanıda diğer etmenler
tüm bu etmenler 100 de 100 rüzgar direncine karşı savaşıyor
125 cc motosikletin düz yolda 100 km görmesi normaldir 250 ccde 200 olmaz ortalama 130 140
yokuş aşağı yapılan hızları kaale almayın
Turbo taktırmak biraz sıkıntılı iş. Alternatif olarak NOS taktırmanızı öneririm.
Ah Ybr sen neymişsin destan oldun be ne hallere girdin neler yazıldı çizildi hakkında
yaba daba duuuuu
turk milletinin su anda dunya arenasinda surunmesinin en buyuk nedeni, haddini bilememesidir.
Bosverin bunlari motorunuzun keyfini surun yetmiyorsa satip buyugunu alin
Gönül isterki troll olsun ama maalesef böyle insanlar olduğu gibi bunlara ciddi ciddi cevap veren insanlarda var aramızda
bir tane daha 125 lik silindir al onuda tak motora 250cc olur turbo takmana gerek kalmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)