İzmir'de (YUNUS GEZER'in son durumu)
Reklamlar
-
arkadaslar ben yunusun abisiyim oncelikle hepinize cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin. inanın bize farkında olmadan buyuk moral vermiş oluyorsunuz
suan dualarınıza ve ıyı dileklerinize cok ihtiyacımız var. Yunusun durumu kritik.suan izmir medical park hastanesinde yogun bakımda yatmakta. bazı arkadasların dediği gibi bacagını falanda kaybetmedi sadece kırık.
durumu doktorlara gore cok iyi değil ama bize gore iyiye gidiyor. Çunku her yanına gittigimizde biraz daha iyi göruyoruz.
suan bilinci kapalı fakat herhangi bir kanaması söz konusu değil.yarın doktorlar tekrar durum degerlendirmesi yapıcaklar.
ben sizi gelişmelerden haberdar edicem. baskalarının sacma sapan uydurmalarına inanmayın.
yunusumuz hepimizin duaları ve desteğiyle insallah ayaga kalkacak. hepinize tekrar kendim ailem yunusun arkadasları ve yakınları adına cok tesekkur ederim.
iyi haberler vermek dileğiyle....
(kasksız motora sakın binmeyin)
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar ailesine ve aramıza dönmesi dileğiyle.
-
Çok geçmiş olsun öncelikle, gerçekten çok üzüldük bu kazaya, durumunun iyiye gidiyor olmasına çok sevindim, dualarımız Yunus'la, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aranıza döner, Allah size ve ailenize de sabırlar versin.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Allahdan şifa dilerim inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur biraderim...
-
Rabbim acil şifalar vererek tez günde sevenlerine kavuştursun inşallah. Amin.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yunus kardeşimizi tanımamız gerekmiyor, iki tekerin üstüne binen ailenin parçası oluveriyor. Umarım en kısa sürede eski güzel günlerinize kavuşursunuz.
Rabbim sizinle olsun.
-
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. En kısa zamanda iyileşir inşallah.
-
ALLAH BÜYÜKTÜR
geçmiş olsun
-
insallah kurtulur allah yardimciniz olsun..
-
Allah yardımcınız olsun. İyileşir inşallah.
-
-
acil şifalar,Allahdan umut kesilmez ,bizlerde bir kaza haberi olduğunda takip ediyoruz forumdan,geçmiş olsun tekrardan..
-
geçmiş olsun dualarım yunusa biz motora binenlerin kaderi bu her gün trafikte çok acayip durumlarla karşılaşıyoruz o yüzden hiç tanımadığım bir insanın başına bir şey gelse bile üzülüyoruz allah şifa versin inşallah tüm ailesi ve sevenlerine şimdiden geçmiş olsun
-
İnanıyorum ki genç bedeni ve azmi ile bu nahoş durumu en kısa azmanda atlatıp kendini toparlar.
-
Geçmiş olsun. Sağlığına kavuşur inşallah.
-
peygamberimiz (sav) in hastalara okuduğu dua, tekrar geçmiş olsun
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"
"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
-
Geçmiş olsun insallah en kisa surede eski sagligina kavusur
-
Acil şifalar....
İşallah sağlığına kavuşur...
-
İnşallah bu acı durum geçecek ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bizlere düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum.
-
Allah şifalar versin, tez vakitte ayağı kalkar inşallah. Dualarımız sizinle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)