Dualarımız sizinle, en kısa zamanda sorunsuz ayaklanması dileğiyle...
Dualarımız sizinle, en kısa zamanda sorunsuz ayaklanması dileğiyle...
rabbim acil şifalar versin inşallah .
allah yardımcısı olsun...
geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Allah anasina babasina sevdiklerine bagislasin, insan gercekten cok kotu oluyor bu tarz haberleri duyunca dualarimiz kardesimizle beraber. insallah kendisi foruma girip "kurtuldum" diye yazabilir.
Arkadaslar az once yunusun yanindan ciktim doktorlar kotuye giden herhangi bisey olmadigini soyledi ama durumu hala kritik dediler fakat ben cok iyi gordum nefes alip Vermesi duzgundu doktoru beyin ve akcigerle ilgili herhangi bir cerrahi mudahaleye gerek kalmadigini soyledi. İnsallah hepimizin iyi dilekleri ve dualariyla ayaga kalkacak. İyi haberlerini vericez. Destek olan herkese tekrar tesekkurler...
inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve mutlu-mesut bir ömür geçirir dostumuz... yunus a şifa, sizlere sabır diliyorum...
Rabbim acil şifalar versin, sizlere bağışlasın genç arkadaşımızı...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah şifa versin inşallah.
Çok teşekkür ederiz bizleri sayıp haber verdiğiniz için tek temennimiz en kısa zamanda düzelip aramıza dönmesi Rabbim sevdiklerine bağışlasın Allah acil şifalar versin.
şifa diliyorum :/
son durum nedir acaba keşke yazabilse abisi veya tanıyan eden varsa yazsa
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Geçmiş olsun. Allatan şifa diliyorum.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin
geçmiş olsun .. son durumu bende merak edenlerdenim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)