geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun. Bir gelişme olduğunda paylaşırsanız seviniriz.
Çok geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah.
Geçmiş olsun acil şifalar dileriz
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlayacak !
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Arkadaslar suan hala hastanedeyim en son durum disinda bi gelisme yok zaten bu saate bilgi almakta mumkun degil yunusla ilgili. kaza konusunada gelince cigli ata sanayi yolu uzerinde meydana geldi. onunde sag seritte giden trafik kurallarindan habersiz ve ayna denen varlikla henuz tanismamis bi trafik canavari aniden u donusu yapmaya kalkip (hemde en sag seritte iken) sol seritte gitmekte olan kardesimin onune kiriveriyor diresiyonu ve kaza bu sekilde meydana geliyo. Kaza raporunu okuma sansi buldugumda butun sucun karsi tarafa verilmis oldugunu gordum fakat isin ilginci suan arkadas serbest. Kacma suphesi olmamasi sebebiyle (savci karari). Evet yunus bilincli bir kullaniciydi fakat o gun malasef uzerinde hicbir koruyucu ekipman yoktu arkadaslar. Normalde her zaman kullanirdi. Belkide burdaki bircok arkadasin merak ettigi gibi en azindan kaski olsa suan belki yogun bakimda olmayacakti. Aman nolur siz dikkat edin etmeyenleride uyarin da baskalarininda icine atesler dusmesin arkadaslar. Ben gelismelerden firsat buldukca sizleri haberdar edicem umarim bi sonraki haber gozunu acti ve hayati tehlikeyi atlatti olur. Herkese ilgisi icin tekrar tesekkur ederim allah hepnizden razi olsun...
Allah yardımcınız olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor her zaman ALLAH size gerçekten sabır versin. Umarım kardeşimiz tez zamanda tekrar sağlığına kavuşur.
yunus kurtulucak inşallah, anlattığınıza göre buna kaza denemez, ata sanayi denen yerde afedersiniz öküzden geçilmiyor zaten,
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kardeşim.
dualarım yunusla kaç gündür direndi iyi olacak inşallah
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Aynı araç, koşullar da aynı tarifinize göre, sağ şeritte ilerlerken aniden sola döndü öküz,ya araca carpacaktim, yada motoru yatiracaktim, motoru yan yatırdım ucuz atlattım, benzer kazayı birkez daha aynı koşullarda atlattım, 2 kez kaza yaptım 2 sindede önüme kırdıkları için motoru yere yatırdım,trafikte öküz çok, motorsikletli dahil, sorunsuzca araç kullanan çok insan var,bu sebebten kontrolsüz güç güç deyildir diyerekten,kontrolü zor davranışlardan kaçınmalıyız! !
Tekrar geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin arkadaşımıza..
Cok Buyuk gecmıs olsun allahtan acıl sıfa sızlerede sabır ınsallah en kısa zamanda ıyı haberlerınıde beklıyoruz.
Çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin İnşallah.
Çok geçmiş olsun, inşAllah en kısa zaman da sağlığına kavuşur..
Allah c.c. den acil şifalar diliyorum..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Büyük geçmiş olsun..
Allah'tan acil sifalar diliyorum..
Her zaman üzerimizde olmalılar,bir kere olmadıklarında,ne zaman neyi yaşayabileceğimizi bilemiyoruz,her zaman hazırlıklı olmalıyız..Geride bekleyen,sevdiklerimiz oluyor,geride sabredenler sevdiklerimiz oluyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)