adam bayılmış gibi gözüküyor ama gidip herkesin kendisinin de incelemesi lazım. ama gerçekten fiyattan dolayı çoğu insanın akın edeceği alet olacaktır.
Zaten Ninja 250SL konusu vardı.
Ama buraya da yazalım, ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış bulunmaktayım.
sahibinden 1000 km de Ninja 14000 lira olacak galiba
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Sanırım 250 cc rakiplerin içinde teker gel tel ninja250sl var
öyle bir anlattı ki gidişi millet 600 ü satıp Ninja alacak
ilk gözüme çarpan şasenin birleşim yerleri siyah plastik kapakla kapatılımış ,şaseyi grenaj kapatmamış yanda şase borusu gözüküyor ,artçı ayaklıkları neredeyse demir yapılacak uydurma demir ucuna alüminyum yapmışlar ,bir kaza durumunda o arka kuyru tek parçamı tek parçaysa düzeltilirmi ,deponun altındaki plastik zamanlı kırılırmı motoru tutarken (600 lük binlik motorlarda kırıldığını gördüm ) kafa ma takılan şimdilik bunlar
artı hararet göstergesi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bu programdan sonra turk satıcılardan makineye %15 zam geldi...geldi gelecek yani :D
bukadar abartılacak bir motor değil .. alet daha yeni alınmıs malzemenin bağlantılarının kaliteli yapılıp yapılmadığı henüz anlaşılmaz.. yamaha R25 merakla bekliyorum (Alacağımdan değil meraktan.. bu Kawa yerine bence Ktm Rc 200 almak daha yerinde bir karar olur ..
Bu kadar kolay mı geliyo acaba
Ktm rc 200 bu motor suan 11700 felan bence yanlış yorumlar yapmayın. Barkın gidişi bu kadar övmesinin sebebi hafif oldugundan muadili tek silindirlerden daha hızlı gitmesi olmalı ama abrtmış biraz evet. Genede özellikle fiyatı ve kalitesiyle beğenilmiycek gibi değil. Zayıf kısa boylu olsam kesinlikle alırdım. Benzin göstergesini bende merak ettim vardır heralde bunda 250r da yoktu galiba
Motorda benzin göstergesi var. İşçiliği anlattığı kadar iyi, Evet gaz tepkileri oldukça iyi. Motora binmeden sürmeden sadece fotoğraf ve teknik veriler üzerinden yorum yapmamak lazım.
Bu motorla ilgili rahatsız olunacak tek konu oturma pozisyonu ve buna bağlı rahatlıktır.
Ve Lütfen motoru kullanmadan kesin yargılardan kaçınalım. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Şuan benim merak ettiğim Honda nın nasıl bir fiyat politikası izleyeceği. Bu şartlar aldında honda nın satışı düşecektir. Yamaha yzf r25 te uygun fiyattan girerse piyasaya, Honda nal toplayacaktır 250cc de.
Herkez istedği yorumu yapmakta özgürdür benim yorumum fazla abartığı yöndedir .
Motoru görmeden - bilmeden yorum yaptığımı siz nerden biliyorsunuz ?
Gördüm-inceledim özerinede bindim
Evet çok boş konuşan-keğıt üstü rakamlara göre yorum yapan insan epey var ancak her yorum yapan da böyle olacak diye bir şey yok..Bu ne saçma ön yargı !
Barkın böyle dedi diye biz aksini söyleyemez miyiz??
Daha rodajı tamamlamadan motoru teste vermek de iyi cesaret. İzlerken içim acıdı.
daha rodajı tamamlamadan 0-100 testi-son hız testi ve tabi teker yapmakta iç acıtıcı birşey ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
"neonxc" kardeşim sen anladığım kadarı ile motoru satın almışsın barkında övünce hoşuna gitmiş buda çok normal sonuçta boş bir adam övmüyor ..
Bende kötü bir motor demiyorum sadece (bana göre) fazla övmüş ..
Ben göstergesini (çok küçük ve vites-ısı yok) - kontağın uzun bir boru oluşunu,sele konforunu ve küçük oluşunu beyenmedim eski ninja baya kaslıydı ..
Ktm Rc 200 de çok hafif bir motor ona bak ondan sonra yanlış yorumu kimin yaptıgını anlarsın arkadaşım
Ninjada da 4 lü flaşör yok gibi gördüm bu Japonlar resmen insanı enayi yerine koyuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)