navarin11 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, geçen yapmış olduğum Antalyadan hareketle, Ege-Trakya-İstanbul- Antalya arası 2300 km lik geziden sonra bu yaz gene Trakya belki Bulgaristan veya Yunanistan üzerinden Makedonya-Bulgaristan üzerinden tahminen 3500 km lik bir gezi yapmak istiyorum, tabi nasip olursa, Motorum Mondial ZNX 150, ortalama seyahat süratim 75-80 km/h,bu rotaya merakı olup gitmek isteyen ve yaşı 50 den yukarı olan kişiliği oturmuş,sözünü lafını bilen,sosyal,mümkün olduğju kadar prensip sahibi, zaman mefhumuna özen gösteren, temkinli, tedbirli, pek fazla detaycı olmayan, mümkünse eli takım tutan, karamsar olmayan,az ile yetinebilen,yerine göre yemek ve konaklama hususunda illaki yüksek beklentileri olmayan, eşdeğer Scooteri olan bir yol arkadaşı arıyorum, '' Biraz eş arama ilanı gibi oldu ama'' eh buda bir yol arkadaşlığı,benim yaşım söylemesi 60-65-70 nasıl görünüyorsam öyle, bu arada İngilizce-Almanca-İtalyanca olmak üzere 3 lisan konuşup okuyup yazarım, yurtdışı araba ile uzun yıllar seyahat tecrübem var,hiçbir ülkede yabancılık çekmem, bukalemon gibi her topluma ve her çeşit insana uyar anında derecelendiririm biraz kendimi methetmiş gibi oldu ama kesinlikle onu vurgulamak istemedim,zaten görüşüncede anlaşılır, aradaığım yol arkadaşı 2 kişi de olabilir, Antalya ve civarı ve Ege bölgesinden hatta İstanbuldan da olursa olabilir, ben kendimde doğma büyme İstanbullu olup 16 seneden beri Antalyada yaşıyorum,herkese hayırlı ve kazasız sürüşler, sağlık ve esenlikler dilerim.