Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arka fren takılı kalıyor acilllll !!!

REKLAM ALANI

motosikletin arka freni kampana balatayı 2.defadır değiştiriyorum sorun aynı motosiklete bindikten sonra giderken ayağımla freni iterken önce bi boştaymış gibi oluyor birazdaha indirdiğimde taaaaakkk diye bir ses gelip fren tutuyor bu yüzden azkalmış kaza yapacaktım kaç kere habide yokuş aşağı bir yerdeyken geri geri gittiğimde fren hiç tutmuyor sanki fren yokmuş gibi sorunum çok vahimmmmm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Taktığın balatalar orjinal değildir ozaman. Balatalar küçük gelmiştir. Balataları açan bir mandal var içerde söktüğün zaman görmüşsündür o çok açıldığında arada sıkışır. Demek senin balatalarda tam o noktada fren yapıyor. Başka bir sebep ise içeri su girmiş olabilir. Benim çok başıma geldi. Dereye girerdim çıkardım arka frene bastığım zaman tutmazdı. Fazla basınçada kitlerdi.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Hafta sonuna kadar bir iki başlık daha açarsan sorununun çözüleceğinimi zannediyorsun
    Yardım istediğin konudan devam etsene,neden yeni başlık açma gereği duyuyorsun

Akü sorunun içinde yardım etmeye çalışan kişilere rağmen fazla kişi ilgilenmedi diyerek yeni konu açmakta ayrı bir durum

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    birinin saçma sapan yazılarının sebebi onu tehlikeye sokacak bir cevap olmamalı!
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    soruyu soran arakdaş acemi olabilir birden fazla konu açmışta olabilir adam hiçbirşey bilmiyorsa tuttu gres yağ sürdü freni tutmazsa ne olur sorması ayıp ?

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Bu ve benzeri forumları kola makinası gibi kullanan arkadaşlara benim vereceğim bilgi budur. Doğru bilgi verme veya verdiğim bilgi sonucunda ne olacağını düşünme sorumluluğum yoktur.

Ayni sorun bendede var yeni balata aldim taktim motoru tutuyor frene basinca takili kaliyor ve motoru tutuyor balata.dan olabilir sorun
    oyunageldim bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    kola makinası örneğinde haklısın ama davranışın konusunda tamamen hatalısın. ben de yeri geliyor cevap vermiyorum makaraya sarıyorum billura vuruyorum muhabbeti ama insanların canına kast edecek hareketlerde bulunmuyorum. ve sırf bu davranışınız için ön yargılı yaklaşıp, "motosiklet camiasını sizin gibi kendini beğenmiş apaçiler batırıyor, adını kötüye çıkartıyor, insanların gözüne olumsuz ne kadar davranış varsa sokuyor" demekle haklı olduğumu düşünmeme sebebiyet veriyor. ben de sana bunu söylemekte kendimi haklı buluyorum senin hakkında iyi düşünmek ve sonucunda seni kıracağım mı üzeceğim mi düşünme sorumluluğum da yoktur.
    Mertcan39 bunu beğendi.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Alıntı GYNK14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayni sorun bendede var yeni balata aldim taktim motoru tutuyor frene basinca takili kaliyor ve motoru tutuyor balata.dan olabilir sorun
    Yukarıda yardım isteyen elemana dün yazdığı yardım başlığı altına yazmıştım,sanırım senin işine yarar

Kampana içerisindeki sen firene bastığında balatayı açan düzeneği az birşey greslemen lazımki rahat açıp kapansın
    Genelde kuru olduğunda problem olabiliyor,sadece yağı başka yerlere bulaştırmamaya çalış

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kola makinası örneğinde haklısın ama davranışın konusunda tamamen hatalısın. ben de yeri geliyor cevap vermiyorum makaraya sarıyorum billura vuruyorum muhabbeti ama insanların canına kast edecek hareketlerde bulunmuyorum. ve sırf bu davranışınız için ön yargılı yaklaşıp, "motosiklet camiasını sizin gibi kendini beğenmiş apaçiler batırıyor, adını kötüye çıkartıyor, insanların gözüne olumsuz ne kadar davranış varsa sokuyor" demekle haklı olduğumu düşünmeme sebebiyet veriyor. ben de sana bunu söylemekte kendimi haklı buluyorum senin hakkında iyi düşünmek ve sonucunda seni kıracağım mı üzeceğim mi düşünme sorumluluğum da yoktur.
    Zaten sevdiklerimin arasında olmadığın için söylemlerinde beni üzmemekten veya kırmamaktan değil üslubunu düzgün tutmakla sorumlusun.

Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıda yardım isteyen elemana dün yazdığı yardım başlığı altına yazmıştım,sanırım senin işine yarar

Kampana içerisindeki sen firene bastığında balatayı açan düzeneği az birşey greslemen lazımki rahat açıp kapansın
    Genelde kuru olduğunda problem olabiliyor,sadece yağı başka yerlere bulaştırmamaya çalış
    http://i58.tinypic.com/34s31bb.jpg
    Abi bu balatanin aynisi var eskisi uclari acikti tam oturuyordu bunun uclari oyle degil bunu takinca fren teli kisa geliyor boyle olasilik varmi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)