Trafşk sıkışıklığında İstanbul 2. sıradaymış
Reklamlar
-
Bugün haberlerde gördüm İstanbul Türkiye de sıkışık trafikte yani sürekli durup kalkmada dünya ikincisiymiş. Ama hala motosikletlere destek yerine köstek vermede de muhtemelen birinci sıradayızdır. Biraz destekle eminimki motosiklet kullanımı artar ve trafik sorununda azalma olur. Ama nerde bizde bunu anlayacak zihniyet. Zaten motosiklet te şeytan icadı tü kaka ne gerek var kullanmaya.
Reklamlar
-
Neden motorsiklet desteklensin ki Motorsiklet az yakıt az ÖTV az KDV az MTV demek hükümetimiz neden desteklesin
-
salaklığımıza ve vatandaşı kazıklama zihniyetimize dıymayalım. çok medeniyiz çok.
-
Türkiye de 2. nasıl olur diye başlığa atladım sonradan iş değişti
-
1. Neresi acaba merak ettim :D
-
Moskova olma ihtimali çok yüksek.
-
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
1. Neresi acaba merak ettim :D
2014 yılında 36 ülke 78 şehirde gerçekleştirilen Castrol Magnatec Dur-Kalk Endeksi sonuçlarına göre
1. Cakarta (Endonezya)
2. İstanbul (Türkiye)
3. Meksiko City (Meksika)
4. Surabaya (Endonezya)
5. Saint Petersburg (Rusya) takip ediyor.
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Neden motorsiklet desteklensin ki Motorsiklet az yakıt az ÖTV az KDV az MTV demek hükümetimiz neden desteklesin
Bir arabayı 4-5 kişi kullanırken aynı sayıda kişiyi 2-3 motosiklet taşıyabiliyor. Bir de böyle düşünsünler
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
her yer motor olursa bu seferde motorcu olmanın bir anlamı kalmaz. azınlık olmak daha iyi
-
1.liği kaptırmışız 1den 2ye düşmüşüz diye okudum ben haberi bugün :D
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Bir arabayı 4-5 kişi kullanırken aynı sayıda kişiyi 2-3 motosiklet taşıyabiliyor. Bir de böyle düşünsünler
Ben sabah ve akşam trafiğinde araçlarda (istisnalar hariç ) 1 bilemedin 2 kişi görüyorum fazlası çok nadir görünüyo
-
ben moskova trafiği gibisini görmedim, şehre 75 km kala başlıyor trafikler. şehrin içi ise fena...
trafikli bi anda moskova'ya sürerken:
-
Trafik olması sorun değilde saygı yok saygı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)