Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

acil asya motor hakkinda herkez bakabilirse

REKLAM ALANI
    gargaburun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr125 2007,kuba hasat scooter 100cc
    Senetli satışlarda vade farkı var, madem öyle ihtiyaç kredisi çekin,istediğin motoru alabilirsin..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Drift
    kredi imkanı yok malesef

Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tokatla bakalım tokatla. Sizin gibiler anca dişli takar şunu tokatladım bunu tokatladım bu motorlar alınmaz der. Alan adamın amacını bilmeden konuşuyorsunuz. Bir motor alırken servisine kalitesine FRENİNE falan bakın. Dişliyi taktım mı böyle tokatlarım nedir ya. NEFRET EDİYORUM BÖYLE İNSANLARDAN...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Arkadaşa gelince EVKUR'dan bir şey alma. Önünden geçme.
    1.si alan adam motor hakkında bilgi istedi ve bende verdim. 2.si şu ana kadar freninde bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür. Servis konusunada gelicek olursak çoğu yerde servisi var beğenmediğim de başka servise gidebilme imkanım da var. Son olarak tokatlarım cümlesini lafın gelişi söyledim. Arkadaşımın birinde ybr birinde rks vardı bir deneme yaptık ikisi de geçemedi (Bu arada o zaman dişli ile oynamamıştım). Onu demek istedim ben gidip o motorlardan alma onlar yavaş gidiyor gibi bir cümle kurmadım. Kalite açısından tabi ki onlar daha iyidir ve bunu söylememe gerek bile yok. Ben sizin gibi insanlardan nefret etmiyorum. Sonuçta görüşlerimiz çakışsa da nefret edilecek kadar bir öfke olmadığını düşünüyorum ve bir ortak noktamız var bu bile yeterli benim için.

Tekeriniz düz bassın, iyi geceler.

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ozanonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.si alan adam motor hakkında bilgi istedi ve bende verdim. 2.si şu ana kadar freninde bir sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür. Servis konusunada gelicek olursak çoğu yerde servisi var beğenmediğim de başka servise gidebilme imkanım da var. Son olarak tokatlarım cümlesini lafın gelişi söyledim. Arkadaşımın birinde ybr birinde rks vardı bir deneme yaptık ikisi de geçemedi (Bu arada o zaman dişli ile oynamamıştım). Onu demek istedim ben gidip o motorlardan alma onlar yavaş gidiyor gibi bir cümle kurmadım. Kalite açısından tabi ki onlar daha iyidir ve bunu söylememe gerek bile yok. Ben sizin gibi insanlardan nefret etmiyorum. Sonuçta görüşlerimiz çakışsa da nefret edilecek kadar bir öfke olmadığını düşünüyorum ve bir ortak noktamız var bu bile yeterli benim için.

Tekeriniz düz bassın, iyi geceler.
    Aynı araca biniyorum diye yapılan hareketleri hoş görmek zorunda değilim. Görüyorum sağda solda sürekli, ben bi dişli taktım üstüne yatıyorum tokatlıyorum milleti. Bu insanların hepsi apaçi, ne selam versen alır ne de laftan anlar...
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ustune biraz daha koyup YB... Aaaa.. Pişti
    fullpusat1 bunu beğendi.

Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı araca biniyorum diye yapılan hareketleri hoş görmek zorunda değilim. Görüyorum sağda solda sürekli, ben bi dişli taktım üstüne yatıyorum tokatlıyorum milleti. Bu insanların hepsi apaçi, ne selam versen alır ne de laftan anlar...
    Siz benim öyle hareketler yaptığımı da nereden çıkardınız? Hele öyle motorun üstüne yatmakta nedir? Ben hiçbir selamı geri çevirmem. Selam veririm daha çok ama almayanlar çok oluyor.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alırken pahalı satarken ucuza gidecek
    srknbdm bunu beğendi.

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    2 motorumdan birisi asya swift. yaklaşık iki sene oldu alalı bakımları düzenli yapılıyor. şimdiye kadar benzin bitmesi ve lastik patlaması dışında yolda kalmışlığım yok. 1 günde 450 km yapmışlığımda oldu bi sıkıntı çıkarmadı. parasının hakkını veren bir motor. plastik kalitesi kötü, ikinci eli çok zayıf. mümkünse evkura bulaşma

Motosikleti
    Mondial Drift
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alırken pahalı satarken ucuza gidecek
    dediğiniz gibi alırken pahalı ama satmayı düşünmüyorum misal cc yüskseltmek istersem 1000 tl nin bana bir faydası olmaz diyip 150 cc nin benzinliğe girdikten sonra mutlu çıkmak için gündelik hayatta kullanabilirim genede kaç bin km dayanır daha bilmem ilk motor illaki ömrünü yiyiceğim motorun yada 250 300 cc herneyse onu sürüceksem asyaya güzel dişli lastikler takıp tarla ve toprak üzerinde binebilirim yazdıklarımda hata payı varsa affedin kendi teorim üzerinden konuşuyorum bilgim yok ama sanırım evkurdan alınırsa swifte geçme olanağım az gibi aylık 30 tl kadar bir fark var hesap yapıcam o 30 tl yide denkleştirebilirmiyim diye

kinqdai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA CİTA
    Uzak dur kardeşim. İlerde bir gün söylemedi deme ki herkez söylemiş PİŞMAN olursun. PİŞMAN olucağın şeyleri yapma. Taksitle motor alıcaksın 3-5 ay ödüyeceksin bu bitmiyecek gibi gelicek üstüne birde 3-5 arıza veya sorunla karşılaştınmı birde üstüne benzin döküp yakasın gelir. Benden sana tavsiye sakın öyle bir işe bulaşma. Denkleştir ucuz olsun az kaçsın motor olsun yani.

Motosikleti
    Mondial Drift
    Alıntı kinqdai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzak dur kardeşim. İlerde bir gün söylemedi deme ki herkez söylemiş PİŞMAN olursun. PİŞMAN olucağın şeyleri yapma. Taksitle motor alıcaksın 3-5 ay ödüyeceksin bu bitmiyecek gibi gelicek üstüne birde 3-5 arıza veya sorunla karşılaştınmı birde üstüne benzin döküp yakasın gelir. Benden sana tavsiye sakın öyle bir işe bulaşma. Denkleştir ucuz olsun az kaçsın motor olsun yani.
    dediğim gibi bu hafta belli olucak belki nakit çıkarsa bu hafta içinde çıkıcak çıkmazssa daha çıkmaz nakit çıkarsa 2.el cbf 150 cb125 ve ybr lere bakıcam ama eğer çıkmazssa bir borç olmadıktan sonra para biriktirmekte zorlanıyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)