Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yolda Giderken Dikiz Aynası Kırmak?

REKLAM ALANI
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekmeyle ayna indirmisligim de, seyir halinde ustume kiran araca tekme gecirip kaporta gocerttikten sonra uzayip gitmisligim de var. Bunu ben aslinda utancla soyluyorum cunku karsidaki 4 teker surucusu annesi belli olmayan sahsin aracina verilecek herhangi bir zararin hakli bir aciklamasi olamaz.

Ama ben manyagim eger gozum donduyse tutamiyorum kendimi, bu yuzden de utaniyorum kendimden. Yine de, siz de benim gibi manyaksaniz, kendi caniniza da sebep olmayacak sekilde zarar verin araca. Aynayi indirdikten sonra kacabilecekseniz, veya bu islemi yaparken araba tek kisi oldugundan emin olup devaminda adama girebilecekseniz, ya da seyir halindeyken zarar veriyorsaniz siz ve motorunuzun islemden sonra uzayip gidebilecek sekilde oldugunuzdan emin olun.

Ve bu esnada plakaniz da kapali olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hani bir söz vardır " Öfke ile kalkan zarar ile oturur" diye atalarımız soylemiş.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekmeyle ayna indirmisligim de, seyir halinde ustume kiran araca tekme gecirip kaporta gocerttikten sonra uzayip gitmisligim de var. Bunu ben aslinda utancla soyluyorum cunku karsidaki 4 teker surucusu annesi belli olmayan sahsin aracina verilecek herhangi bir zararin hakli bir aciklamasi olamaz.

Ama ben manyagim eger gozum donduyse tutamiyorum kendimi, bu yuzden de utaniyorum kendimden. Yine de, siz de benim gibi manyaksaniz, kendi caniniza da sebep olmayacak sekilde zarar verin araca. Aynayi indirdikten sonra kacabilecekseniz, veya bu islemi yaparken araba tek kisi oldugundan emin olup devaminda adama girebilecekseniz, ya da seyir halindeyken zarar veriyorsaniz siz tekmelerken dusmeyeceginizden eminseniz ve siz ve motorunuzun islemden sonra uzayip gidebilecek sekilde oldugunuzdan emin olun.

Ve bu esnada plakaniz da kapali olsun

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Bu 'manyagin önde gideni' dedikleri arkadaşları hep ayna kırdıktan sonra kaçarken görüyor demek insanlar..
    Küçükken biz de fena manyaktik,yakalanma durumu yoksa,bizi sonradan bulma ihtimalleri de yoksa gözümüz döner o zillere basıp kacardik.simdi utanıyoruz tabi hep birlikte ama ne yapalım gungoren cocuğuyuz,kanımız kaynıyordu..
    BatuhanK, CHaTaN ve capozzz bunu beğendiler.

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    arkadaşlar siz neden bahsediyorsunuz sırf bu konuşulanlar yüzünden soruşturma açılıp site kapatılabilir aman dikkat..

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Seviyorum bu forumu. Fena maskülen. yere toplasan 10 cm2 basan aletin üstünde kendini süpermen sanan mı dersin, içinde kolunu kaldıramadığı korumalı montla, kafasını çeviremediği koca kaskla kendini şahane boksör belleyen mi? Gençler, trafikte otomobille en ufak temesınız 1 sn. sonra yola savrulup üstünüzden tır geçmesiyle, yani "ÖLMENİZLE" sonuçlanabilir. Malesef hayat, tv dizilerinde anatıldığı gibi veya forumlarda okuduğunuz gibi değil. Kaskla birine kafa atmak sandığınızın aksine onun canını yakmaz. Motosiklet montunun korumaları ancak siz yerde tekmelenirken işinize yarar. Eldivenleriniz şahane ama birine yumruk atmanın birinci kuralının hızlı olmak olduğunu unutmayın. Siz o montun içinde ne kadar hızlısınız? Adama vurdun da indirmesi kaldı yani. Kıssadan hisse, trafik kavgası adam yaralama ve öldürme istatistiklerinde oldukça yukarıda. Libidonuza sağlık.
    capozzz bunu beğendi.

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Hocam bu tarz yanlış şeyleri zihnimizden uzak tutalım lütfen.. Hiç yakışmıyor bize..

Unutmayalım motorcular duyarlı, bilinçli ve örnek kişilikli insanlardır.

iki ileri ve tekme ile ayna kırabilirsin. alttan yarım daire ve yumrukla aduket atabilirsin.
    yasdal, SUN ve capozzz bunu beğendiler.

neonxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    Haklı iken haksız duruma düşmeyin. Trafik kurallarına zaten dikkat etmeyerek kendisinin ve başkasının hayatını tehlikeye atan, beyni gelişmemiş bir mahluk sizin ona zarar vermeniz durumunda sonunu düşünmeden sizi bu sefer kasıtlı olarak öldürmeye çalışabilir.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    haklı iken haksız duruma düşmek? hakkımızı kim arayacak? bu güne kadar makas atan kimi yakaladılar. bu ünal insansısını da arabası BMW, Mercedes, Audi, porşe, ferrari, lamborgini değil diye yakaladılar. siz bu güne kadar makas attığı için yakalanan FUTBOLCU gördünüz mü ülkemizde? kibarca yazayım: zor görürsünüz...

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşi çok farklı yerlere çekmişsiniz... Ayna kırmayla kimse ölmez ya da yaralanmaz. Polise git diyorsunuz yaptım iki kez yaptım hiç bi sonuç alamadım. İnsanların kendi adaletlerini sağlaması gerekir bazen. Adam öküz gibi arkasına bakmadan şerit değiştiriyor ee madem aynaya gerek duymuyor onun ordan alınması lazım.
    Konunun kilitlenip seninde ceza alman lazım! Başkasının malına zarar vermek suçtur ve suçu övmekte suçtur diğer akıl öğreten sayın arkadaşlar! Türkiye'de motosiklet kullanmak zor, sürekli her tarafını kollayacaksın. Unutma biz demir kafeslileri özgürlüğümüzle uyuz ederiz. Trafik kurallarını, senin hayatını hiçe sayan otomobil sürücülerinden bir farkın olmalı.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Taktiği veriyorum.
    En az 4500 cc turbo motorlu 3 tonluk bir cip bulunur, değerinin 100 000 $ üzerinde olmasına özellikle itina gösterilir. Kendi şeridinde masum masum giden cipin önce sol aynasının yanına gelinir ve geçerken tekme atılır. Sonra aynı şey sağ aynayada yapılır. Sonra motorun kontak anahtarı çıkartılıp araç çizilmeye başlanır. En önemli husus bütün bunları yaparken altınızdaki motor 125 cc falan olsun ki cipin peşinizden yetişmesi kolay olsun.

Düşünün bir, bir motorcu başlık açsa,

SSimle gidiyordum, arkamdan gelen aracı görmedim, sıkıştırdım. Sonra ilerde benzinlikte durdum, adam geldi ayaklıktaki motorumu devirdi, grenajlar kırıldı, birde çıktı devrik motorun üzerinde tepindi, 5000 tl masrafı var motorun.

Ne derdik? Hata yaptı diye insanların malına kastetmek apaçık haysiyet yoksunluğudur bence. Yıllar önce park halindeki arabamın aynasını kıran 3 genci haydarla kovalamıştım çarşıda, polis almıştı elimden. Sorarsanız 60 tlye değişti ayna. Şimdi birisi gelir arabamın aynasını kırarsa üstüne sürerim arabayı. Kaçarım demeyin, 210 km/h ye kadar peşinizden gelirim. 250 ccler kurtarmaz yani.

hemen abartı hemen çoşku...

en fazla emniyet şeridini kapatan arabanın sağ aynasını kibarca kapatırım,arabadan iner aynasını açar...

adam küfür ediyor ve saldırganlık gösteriyorsa, emniyet şeridine buyur edersin,inersiniz araçlarınızdan,normal kavga edersiniz.

Kaçacaksan,tükür kaç bariçocuk gibi.
    Alisilin bunu beğendi.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    şaka bir yana ayna kırarsak ondan sonra böyle olur
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ke-icerir.html
    çaresiz kalmadıkça kırmayın
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  1.2.24. Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yasadışı motosiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı yarışa davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmak, resim veya video yayınlamak ve bu konulara mesaj yazmak yasaktır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)