Şu işin tekniğini bi öğretin hep yelteniyorum sonra ya düşersem diye yapamıyorum Aynası kırılacak o kadar çok insan var ki memlekette...
Şu işin tekniğini bi öğretin hep yelteniyorum sonra ya düşersem diye yapamıyorum Aynası kırılacak o kadar çok insan var ki memlekette...
arabanın gittiği hızın 10 km/hız üstünde Sağ veya Sol aynanın ucuna doğru tekmeyi hazırlayıp tam yanındayken vurmak.Yada kaliteli bir eldiven alırsın korumalı tam yanından geçerken aynaya bi yumruk..Daha ne olsun.
Dikiz aynası mı
Kim ne yaparsa yapsın, onun canına ve malına zarar verme hakkınız olamaz!
Bir kaç motorcu böyle şeyler yapar sonra tüm şoförleri motosiklet düşmanı olur.
2 kez gidon topuzunu kullandım işe yarıyor.. aynaların gidon topuzundan biraz gerideyse sol gidon topuzu gayet sağlam merak etme ^^ sende sağlam kavra gidonu aşırı hızlı olmadıktan sonra denge bozulmuyor..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Zaten motor düşmanı olan veya aynasını kullanmayan kişilere yapılacak.
Gerçi adam bu adam benim aynamı niye kırdı diye düşünecek kadar zeki olsa aynasını kullanması gerektiğini de akıl edebilirdi. Bu yüzden gerek yok aynasını kırarsın gelir arabayla çarpar kaçar. Yine sen çekersin cezasını. Ya da billurları büyük birine denk gelirsin kan alır bir taraflarından.
Find what you love and let it kill you.
bak şimdi usluca adamın yanına yaklaşıyorsun adam tabi sana bakıyor vizörü açıp adama bir bakış atıyorsun sonra aynasını gösterip tekmeyi yaıpıştırıp kaçıyorsun düşmessin ama adam üzerine kıra bilir eze bilir yani her türlü şeyi aklına getire bilirsim ama 600 lük 1000 lik makina ile vur vur kaç
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Bu forumlarda ne güzel konular konuşulur olmuş maşallah. Yok ayna nasıl kırarmış yok onu nasıl yaparmış. Dikkat et o aynasını kırmak istediğin adam senin kafanı kırmasın. Bu tip olayları yapıpta sonra sakın kimse demesin. Araba benim üzerime kırdı. oram kırıldı buram patladı gibi şikayetlerde de bulunmasın. Siz motosiklet sürücülerini milletin gözünde kin ve nefrete sürüklerseniz motosiklet sürücülerinin üzerine daha çok araba sürülür.
Sonra insan oğlunda bi önyargı motorcular gangster diye böyle şeylere gerek yok yanına yanaşıp tatli dille halletmeye çalışın oda olmadı plakasını alarak polise gidebilirsiniz böylece biz iyi niyetli motorcular gangster olmamış oluruz
bi araba forumunda 'iz bırakmadan motorcuya çarpıp devirmek' başlığı açılsaydı, orada da tamponun ucuyla motosikletin tekerine vurma tavsiyesi verilseydi mesela? o tavsiyeyi uygulayan biri yüzünden en sevdiğin motorcu arkadaşın/kardeşin veya herhangi biri ölseydi?
yapmayın hocam. ayna kırmak olmaz. insan gibi konuşmak lazım. ha dersen ki karşımdaki insan değil, hayvan. o zaman burnunu kırarsın kimse bişey demez. ama önce insan gibi konuşmayı denemeden kimin ne olduğunu anlamak mümkün değil.
Ben size bir iki teknik öğretiyim çok etkilidirler mutlak uygulayın. bu teknikler hemde videolu bu kıyağımıda unutmayın.
İlk teknik giden arabaya tekme atıp hasar verme tekniği.
İkinci teknik trafikte önünüze kıran seyir halindeki aracı durdurup tartaklama tekniği
Üçüncü teknik ışıklarda beklerken araca tekme atma tekniği
dördüncü yöntem otomobilin önüne geçip aniden frene basarak otomobili korkutma yöntemi
Bu teknikleri iyi günlerde kullanmanız dileklerimle...
İşi çok farklı yerlere çekmişsiniz... Ayna kırmayla kimse ölmez ya da yaralanmaz. Polise git diyorsunuz yaptım iki kez yaptım hiç bi sonuç alamadım. İnsanların kendi adaletlerini sağlaması gerekir bazen. Adam öküz gibi arkasına bakmadan şerit değiştiriyor ee madem aynaya gerek duymuyor onun ordan alınması lazım.
trafikte durunca inip kirmak en iyisi
Bence gerek yok. Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Kask kamerası al, çek hatalarını, sonra emniyete gönder. Yeni uygulamada bu şekilde ceza yazılabiliyor diye okudum. Ceza yedikten sonra bir nebze olsun akıllanır diye düşünüyorum. Ben her yediğimde akıllandım.
Bi insanla bi derdiniz sıkıntınız varsa bunu malından çıkarmak ödleklik, kalleşliktir. Böyle sert sözler söyleyen biri değilimdir fakat bu konuda hassasım biraz. Ne öyle adama sinirlen evini yak, git arabasını motorunu çiz v.b. Adamla sorunun varsa eğer kendine güveniyosan git dövecen mi sövecen mi napabiliyosan yap.
Ozaman daha bi ılıman yaklaşalım.
Söylediğinize göre polis bir çözüm değil.
Ayna kırmak ta sizi tehlikeye atabilir.
Şöyle okunaklı bir yazı karakteri ve dikkat çeken bir rengi olan sticker yaptıralım.
Üstünde de "Ben mal şöförüm" yada "Trafik öküzü" tarzında birşey olsun. Gönül ister ki daha da çirkinleşelim. Fakat motosiklet şöförlerinin itibarını korumak amacıyla bu tarz bir hakaret daha uygun olur düşüncesindeyim.
Hatta cam açık olursa anlına bile yapıştırmayı isterim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)