Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Akıl verin acemiyim

REKLAM ALANI

Merhaba içimde motor hevesi başladı başlangıç olarak cross motor tavsiye edilmesede ben mondial in x-treme max 150 modelini 3 gün içerisinde alıcam fakat motoru işten eve evden okula gibi şehir içinde asfaltta kulanıcam ve kask olarak cross kask kullanılabilirmi? ve lastik önere bilirmisiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    kask secimin sana kalmış olabilir kask cross kask hem cross motor aldıgındada sıkıntı cekmezsn ama kask konusunda şehir icinde full race veya ceneden acılır kask alsan daha faydalı olacagını dusunuyorum ben lastik konusuna gelincede micheal lastik almanı oneririm tabi senin motorun lastigi kaçlık ozelligi ne bilmiyom bulursan micheal al micheal lastıkten şaşmamak lazım ;)

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Ben Yamaha Wr125 R öneririm. BEnim de ilk motorum. Aynı amaçla, şehir içi kulanım için, tercih ettim. Üzerindeki orjinal lastkiler, benzelerinin aksine, asfalta çok daha uygundur.
    PAhalı olabilir, ama kalitede rakiplerini sollar geçer. Cross kask sorun olmaz. Ancak çoğunda vizör yoktur. Vizör'süz sürüş serin ve rüzgarlı havalarda beni rahatsız eder. Vizörlü hatta, içinde bir de güneş vizörü çıkan modelleri tavsiye ederim.

Ama bunların hepsinden önce temel sürüş eğitimi almanda fayda var. O eğitim sonunda, kim bilir, belki motor tercihini değiştireceksin.
    Hayırlı olsun şimdiden.
    Selçuk Keleş bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)