Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ne ayaksınız kardesim siz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    600F
    Alıntı 40yapar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi."

Köpekler üzerine akademik çalışma yapmış abiyi eleştirme densizliğinde bulunmayın. Adam akademik bir mevzuda ilim sahibi nitekim. Zaten forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk. Yoksa "öğrencine yazdıklarına göre not ver, kafana göre değil" cümlesini abinin şikayeti üzerine niye kaldırsın ki Lucas, di mi!

Ayrıca Puskevit haklı bence, burada kimsenin kafasına silah dayamıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazması için. Ama her yoruma bıt bıt laf yetiştirmek için de kimse kimseye dayamıyor silah. Kimse de bir konuda görüş belirtmek için bir başkasından izin almak zorunda değil.

Hakaret etmedikçe, tehdit etmedikçe, seviyeyi bu topic düzeyine indirmedikçe bırakın isteyen istediğini yazsın.
    Sayın 40 yapar kardeş/ağabey

Demek istiyorum ki sen bir mevzuda okumuşsun,ilim irfan sahibi olmuşsun. Misal tıp. Diyorsun ki motorcular su mevzularda dikkatli olmazsa ilerleyen dönemlerde sıhhatlarini kaybedeler. Bunu ilmen birikiminle destekleyen bir yazı olarak yazmışsın,elemanın biri diyor ki o iş oyle olmaz.
    Kalkıp sana mütehassıs olduğun alanda caka satıyor. Ben buna ayar oluyorum. Halbuki adam kulaktan dolma fikirli.

Orhan ağabey ornegi bu sebeptendi. Hürmet ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Alıntı pnongrata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok doğru tespitler. Öneriniz nedir ?
    Sayın pnongrata ağabey/kardeş

Seviyeli olmak ve haddini bilmek tüm mevzuları çözer aslında. Kişi kendini bilmeli başta,sonrası geliyor. Bence bu tip hususlarda yöneticiler dürtülmeli. Suna dikkat ettim. Forumda bilgi içeren yazılar 10 kere okunuyorsa abuk subuk yazılar 1000 kere okunuyor. Yonetim bi yerini parçalasa uye portfoyu düzelmedikçe bu işler yoluna girer mi bilemiyorum

Hürmet ederim.

Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesele motorcu doğup doğmamak değil arkadaş,insanların sitemi allah'ın sana kullan diye verdiği beyni,niye kullanmadığın konusunda.Tepeye Arama butonu koymuşlar,her markaya ayrı sayfa açmışlar üşenmeden.İnsanlar bu kadar yazı yazmış ama sen direk hiçbirine bakmadan ve emeğe saygı duymadan yeni konu butonuna abanıp ortalığa çöplüğe çeviriyorsun.Kardeş buda hak yemektir,emeğe saygısızlıktır kimse kusura bakmasın.Bana göre de bu insanlar uğraşan insanları hakir gören,zihniyetsiz insanlar...
    Evet saygıdeğer abim/kardeşim

Arama tusu vs kullanılmalı. Sana hak veriyor ve hürmetlerimi sunuyorum.
    40yapar bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Fatiiiik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Rx3i Evo 2016
    yürü be hemşerim !

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    İnsanların karşıdakini aşağılayarak yorum yazması tabiki hpş değil. Verdiğin tepkide de haklısın. Fakat gel gelelim senin topik başlığına NE AYAKSINIZ SİZ. İşte bizlerin yapamadığı yegane şeyde bu başklaarını eleştirmeye gelince herkes çok güzel eleştirebiliyor ama kendisinin yaptığı hatalatı birtürlü göremiyor. Karşımızdaki insanları düzeltmeden önce kendi üslubumuzu gözden geçirelim amacımız sonuca ulaşsın
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanların karşıdakini aşağılayarak yorum yazması tabiki hpş değil. Verdiğin tepkide de haklısın. Fakat gel gelelim senin topik başlığına NE AYAKSINIZ SİZ. İşte bizlerin yapamadığı yegane şeyde bu başklaarını eleştirmeye gelince herkes çok güzel eleştirebiliyor ama kendisinin yaptığı hatalatı birtürlü göremiyor. Karşımızdaki insanları düzeltmeden önce kendi üslubumuzu gözden geçirelim amacımız sonuca ulaşsın
    +1 katılıyoum...
    The Power of The Dreams.

Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    İnsan yapısının özeti aşağıdaki gibidir.Çok da yoruma gerek yok.Yaratılan varlıklardan en zeki olanı biziz peki zekamız olmasaydı?fikir yürütemiyor olsaydık?iç güdü ile hareket ediyor olsaydık?Hal böyle olsaydı doğadaki en asalak canlı biz olurduk.Kuş uçabiliyor,bukalemun renk değiştirebiliyor,kertenkele kuyruğu kopsa yenisini üretebiliyor,bir çok böcek radyasyona dayanabiliyor ya biz? biz sadece düşünüyoruz,konuşuyoruz .. çoğu zaman boş,boş.

"""RenkIerin ustası oIarak anıIan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamIamış. Büyük usta öğrencisini uğurIarken, yaptığı resmi şehrin en kaIabaIık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kaIem bırakmasını, haktan beğenmedikIeri yerIere çarpı koymaIarını rica eden bir yazı iIiştirmesini istemiş. Öğrenci bir kaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde resmin çarpı işaretIeri iIe dopdoIu oIduğunu görmüş. ÜzüntüyIe ustasına gitmiş. Usta ressam öğrencisine, üzüImemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kaIabaIık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez resmin yanına bir paIet doIusu çeşitIi renkIerde boya iIe birkaç fırça koymasını ve yanına da insanIardan beğenmedikIeri yerIeri düzeItmeIerini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci deniIeni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki resmine hiç dokunuImamış. SevinçIe ustasına koşmuş. Usta ressam, öğrencisine şöyIe demiş; “İIkinde insanIara fırsat veriIdiğinde ne kadar acımasız bir eIeştiri sağnağı iIe karşıIaşabiIeceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanIa dahi geIip senin resmini karaIadı. İkincisinde onIardan yapıcı oImaIarını istedin. Yapıcı oImak eğitim gerektirir. Hiç kimse biImediği bir konuyu düzeItmeye cesaret edemedi. Emeğinin karşıIığını, senin ne yaptığından haberi oImayan insanIardan aIamazsın. Sakın emeğini biImeyenIere sunma ve asIa biImeyenIe tartışma.EIeştirmek koIay ama üretebiImek zordur. Yıkmak, yaraIamak için eIeştirmek aciz ve beceriksiz insanIarın işidir."""

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)