Allah şifa versin. inşallah en kısa sürede iyileşir.Allahım sen yardımcı ol...
Arkadaşlar medical park'a sevkedilmiş. Girne'de. Durumu hala aynı... Dualarınızı esirgemeyin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Nefes alımı şuan düzelmiş.
Biraz önce tanıyan birisi ile görüştüm 26 yaşındaymış fakat bir bacağını kaybetmiş kardeşimiz mağlesef durumu iyi değilmiş kurtarmaya çalışıyorlarmış. Allahım acil şifa versin
Siz net bilgi alabiliyor musunuz? Cevap evet ise son durum nedir?
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Bahar tekel var istasyonaltında. Kaza yapan kardeşimizin instagramında bahar tekelin sahibi ile fotoğrafı var hatta. Akşam onun yanına uğrasım abi durum ne bilgin varmı diye. Bugün ailesi ile görüştüm dedi durum buymuş dedi. İnşallah doğru değildir. Çok üzüldüm. Ama açıklaması bu yönde.
allah şifalar versin bir an önce ailesine bağışlasın kardeşimizi inşallah bişey olmaz
Allah yardım etsin ailesine sabır versin umarım en kısa zamanda aramıza döner.
kendisi çiğli deki motorcu erhan ın yiğeni. biraz önce konuştum halen yoğun bakımda komada imiş. medicalpark da. kafatası çatlakları kaburga kırıkları falan var. kaza ata sanayi kavşağında olmuş.
Benim merak ettiğim konu adamda kask varmıymış bilgisi olan varmı.Bizde kullanıyoruz sunuçta ondan soruyorum
Geçmiş olsun :/
Acil şifalar diliyorum. Umarım kötü haber almayız. Gençler 125 lik motorlarla bile gereksiz risk alıyorlar. 1000 lik kullansa kim bilir neler yapacak. Aman dikkat arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)