Arkadaşlar hastaneye gittim bilinci kapalı beyin kanaması var, her şeye hazırlıklı olun dediler.. Ailesi perişan tüylerim diken diken idi bütün gece...
Arkadaşlar hastaneye gittim bilinci kapalı beyin kanaması var, her şeye hazırlıklı olun dediler.. Ailesi perişan tüylerim diken diken idi bütün gece...
Bir motorcunun daha eksilmesini istemiyoruz. Allah onu ailesine bağışlasın. Acil şifalar..
Yok yattığı hastaneyi sordum zaten sen gitmişsin haberim olsa gelirdim bende he buarada kask varmıymış adamda? beyin kanaması geçirmiş çünkü yok gibi geldi bana
Gencecik, aslan gibi delikanlı daha. Allah sevdiklerine bağışlasın.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Acil şifalar dilerim
Hedef gostermeye gerek yok motosiklet hiz eglence tehlikedir yanlis bisey yok. Arkadas full koruma geziyor ornek verdigin fotoda bile
Beyin kanaması geçirmiş adam ne hedef göstermesi.İnsan ister istemez kaskı var mı yok mu? diye soruyor.Belki o gün takmadı kaskı ve yahut emniyet katışını bağlamayı unuttu kask kafasında fırladı bunlar olabilir.
Sana yazmadim hocam ben onu. Telefondan alinti yapamadim. Ilk sayfada yazan arkadas bu cumle icin herseyi ozetliyor yazmis ona yazdim.
allah şifa versin arkadaşımıza tanıyanlar bilen varsa gelişmeleri yazsın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
allah acil şifalar versin :(
Beyin kanaması olması üzücü,Allah tan ümit kesilmez.İnşallah durumu iyiye gider ve en yakın zamanda iyileşir..
Allah acil şifalar versin inşallah.
Yok mu güncel haber? Tanıyan bilenler bilgi aktarın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)