Bu tarz durumlarla kurye lik yaparken hergün karşılaşıyordum.emniyet şeridinde gidiyorum muz kabuğunu attı önüme.istnbulda yaşayan davarlar dye belgesel çekseler kesin olması gereken bir görüntü...
Bi akşam arkadaşı bekliyorum apartmanın önünde adamın teki camda sigara içiyor (muhtemelen hanımdan çekiniyor) sigarayı bitirdi izmariti kapıda duran arabanın üzerine attı tam sileceklerin altındaki ızgaraya geldi gittim aldım attim bi kenara. Komşunun arabasına sigara atan adam yolda kim bilir napar tahmin edemiyorum
Seyir halince cami açıp sigara izmaritiini atarken tekrar içeri girmesin diye asfalt uzerine sektirip öyle atan akıllı yurdum insanlariyla dolu ulkem..
belki magandalık diyeceksiniz ama tam önüme şişe atmışlardı e-5'te, ben de biraz dikkatli olsana anlamında el-kol hareketi yaptım. şöför küfür etmeye başladı ben de yavaşladım. 200 metre sonra arkasından gelip yan aynayı tekmeyle kırıp kaçtım.
bizde gidona buji baglasak . boyle hayvanlarin camina iade olarak sallasak hic fena olmaz .
Ben yasicam boyle biseyi, ben de kirabilirdim.. Dolmuscunun biri kirmizi isikta arkama yanasti, usul usul yaklasiyor dokundurcak gibi arkadan da dat dat dat.. Dondum sovdum,vizoru actimm agzimi göstere göstere o sırada yeşil yanmis.... Normalde kufretmem ama hareket ediyoruz dat dat dat duruyoruz isikta sıkıştırıyor.. Insan bazen o sinirle hakim olamıyor kendine..
Kufrettigime pişman değilim ama dursa gelse dovmeye o 1-0 onde )
Bi gün onumdeki aracin içinde surucu yanindaki koltukta oturan adam izmariti atmak iicin camdan kafasını cikartip bana bi bakip yere işaret edip öyle atti.. Aha diyorum beni izmaritle vurmaya calisiyor.. Meğer camdan iceri girmesin diyeymis.. Babama anlatiyorum, adamın biri izmariti bana atmaya çalıştı diye )) babadan öğrendik , sigara içmeyen adam bilmez, sıgara icenin garip hallernii
Empati yapamıyoruz bir kere.. Baskalarinin sınırlarına girmeyi seviyoruz.. Işgal etmek hukmekmet dogamizda var..
çektiğiniz görüntüleri cd ye aktarıp olayın tarih ve saatini yazarak üç gün içinde yolda karşılaştığınız herhangi bir trafik ekibine verirseniz daha etkili olur. veya çevrenizde varsa fahri trafik müfettişleri ile irtibata geçip görüntüleri onlara vermeniz yeterli. her iki seçenekte de belki size ceza yazılıp yazılmadığı hakkında geri dönüş yapılmaz ama ceza alma olasılığı daha fazla.
İlk kask taktığımda pistteydim; ne kadar gerekli ki bu vizör, pistteyiz zaten diyordum. Sonra bir de vizör kapalı nasıl oluyormuş diye merak ettim ve çat diye arı çarpıp sekti. Go-kartların biraz ısınınca yakın takipte kızgın yakıt ve yağ attığını da gördüm. Hayat çok güzel dersler veriyor, dışarıdakiler öküz olsa da olmasa da önlem almak gerekiyor
Az önce adamın biri açtı camı lama gibi mübarek ...
Yolcu minibüsünün şoförü kapısını açıp aşağıya tükürürken, koltuktan yola düşen ve bu sebeple minibüsün yolcularla birlikte kahveye girdiği bir ülkedeyiz.
Ben de Kadıköy de içtiği çayların bardaklarını camdan atan ve tabaklarını küllük yapan şoförü bizzat gördüm
o sigara şişe atanlara yapılacak en güzel şey attıkları sigara ve şişeleri alarak araçlarına geri atmak olur sonrada gazlayıp gitmek
Abicim yolda hafif hızda arabayı sürerken kapıyı açıp yere tüküren hayvanoğluhayvanlarla bir arada yaşıyoruz bu ülkede. Sigara ne ki! Eski Reno Expresin birinden arka kapıların açılıp yola çamaşır makinası düştüğüne şahit oldum. Hergün en az iki defa arabalardan dışarıya sigara izmariti atıldığına şahit oluyorum ve umursamıyorum bile.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Tam virajdayım önümdeki arabadan mısır kocanı attılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)