YOLDA GİDERKEN ÜZERİNİZE SİGARA ATILIRSA
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, bugün fırsat buldum atladım motora gidiyorum istanbul madenlere geldim belki çoğunuz bilir bir alt geçit var üsten minibüsler falan geçiyor bende alttan gidyorum bir baktım kuçağımda sigara yanıyor dedim noluyoruz biraz hızlıydım hemen sigarayı attım yavaşladım kafayı kaldırdım yukarı baktım bir sürü araba hangisi attı ki bela okuyup yoluma devam ettim.
bunu hangi insan türü yapar ya sigarayı aşağıya atmak hiç düşünmüyomusun alta arabalar motorlar geçiyor diye?
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
İşte o kadar düşüncesizler var ki sizde buna şahit olmuşsunuz, yanlış anlamasın kimse ama eşeğe altın semer vur, eşek yine eşek derler ya. Hadi o sigarayı gördüğünüzde üstünüzden atmaya çalışırken tek eliniz yetmedi ve hakimiyeti kaybedip kaza yaptınız.? Olmayacak bişey değil. Allah korusun, Tüm sürücülerimiz dikkatli olsun, Allah kaza bela vermesin, öylelerine de Allah akıl fikir versin..
-
yıllar once araba kullanırken sigara icip camdan asagı atardım bende =) motosiklet kullanmaya basladıgımdan beri en dikkat ettigim sey halini almaya basladı... ama o direksiyonda ki adam arkasında, yanında ruzgarla bir motosiklet sürücüsünü zor duruma dusurecegini dusunmuyor maalesef... e-5 de kalabalk yollarda benim de cok basıma geldi kaskın yanından ruzgarla ucusan izmaritler =)
camdan asagı kullugunu bosaltan bile gordum önümde..
herzaman dikkatli kullanmak lazım bundan dolayı.. naparsak yapalım önüne gecilemeyecek seyler...
-
üst geçitten sunrooftan içeri bilerek sigara atanlar,tükürenler var,bizzat başıma geldi.dikkatli olun valla taş bile atarlar.
-
Sigaraya alıştık, 1.5 litrelik pet şişe sıyırdı kafamın kenarından
Ama bu tiplerden intikam almak için motosikletime videodaki sistemden yapmayı düşünüyorum
-
Cahil, eğitimsiz, görgüsüz, aile terbiyesi almamış, geri zekalı insanların klasik hareket tarzı. Altındaki araç ne kadar lüks veya dandik olursa olsun kullanan aynı kafada olduktan sonra yere de atar, camdan fırlatır, ikaz edersen kavga çıkartır. Bunlardan bıktım ben şahsen. Yazın orman kenarında ki yolda mercedes arabadan sigara izmariti atmışlardı. Yangın çıkacak, ağaçlar, canlılar hepsi ölecek. Durup geri gittim sigarayı bulup söndürdüm. Tekrar yola çıkıp adamı yolda durdurdum. Yaptığının yanlış olduğunu söylemeye kalktım üzerine birde dayak yiyecektim. Bu ülke maalesef böyle, değişmiyor, değişmeye direniyor, bırakın ileri gitmeyi geriye gidiyoruz. Her şeyi Allah'a havale ediyoruz valla kurban olduğum Allah'ta bizden bıkmıştır artık.
-
Vallahi geçenlerde önümdeki adam muzları yiyip yiyip attı kabuklarını. Işıkta yanında durdum. Neden atıyorsun sorusuna cevap olarak bir şey olmaz gübre oluyor onlar dedi. Saygılarımı sundum ve yoluma devam ettim
-
Geçen yaz Aydın otobanında, önümde seyreden araçtan tam önüme Cola kutusu atmışlardı.
Sayelerinde kaçınma manevrası öğreniyoruz bol bol, sağ olsunlar.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Daha iyisini söyleyeyim aracımda kamera var, önümdeki araç yola kutu kola çöpünü attı. Plaka v.s. herşey bariz açık.
EGM ihbar sayfasına şikayet ettim, videoyu da yandex disk üstüne yükleyip link verdim. (10 Mb dan büyük dosyalar yüklenmiyor )
Gelen cevabı aynen yapıştırıyorum.
Konu : İnternet mesajı
Sayın Ahmet KORKMAZ
Bursa Emniyet Müdürlüğü bursa155@egm.gov.tr adresine gönderilen 19.01.2015 tarihli internet mesajınızda, içinden yola çöp atılan 16 xxx 90 plakalı aracın videosunun belirttiğiniz internet adresinde bulunduğunu ilettiğiniz anlaşılmıştır.
İnternet sitelerinde videoları bulunan trafik kural ihlalleri ile ilgili olarak Müdürlüğümüzce herhangi bir işlem yapılmamaktadır.
Daha öncede 2 defa farklı şikayetim oldu, akla ziyan nedenlerden onlara da işlem yapılmadı.
Kısaca kendinizi boşa yormayın Geniş olun ve sinir sahibi olmamak için sizde çöpünüzü yola serbestçe atın.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
sen bırak sigarayı bira şişesi attılar önüme nerdeyse düşüyodum
-
Benimde başıma bugün benzer bir hadise geldi. Gidiyorum bi aracın arkasında hızım düşük. Araçtan sigara külü geldi üstüme. Hızlandım yanına geçtim. "Beyfendi arkanızda motosiklet olduğunda kül atarken dikkat edin lütfen üstüme geldi" dedim. "Kusura bakmayın farkında değildim" dedi. Sevindim iyi tepki aldığıma
-
Pet şişe bile firlattilar sen ne diyorsun ))))
-
Ne yazık ki toplum böyle insanlar ile dolu. Gece okul dönüşü evimize ağır ağır yol alırken,arkamıza bir araba yanaştı biz sağa sinyal verip dönüş yaptık. Aracın camı bir anda açılıp içersinden bira şişesi fırlatıldı. Polise bildirsek yaptırım olmayacak,peşinden gitsek başımıza iş alacağız belki hastanelik belki hapishanelik olacağız. Bu arada olayın geçtiği yer Şile.
-
Abi benim en çok korktuğum olay bu ya vizör açık giderken o izmarit içeri girse !!!
-
hsk adlı üyeden alıntı
Abi benim en çok korktuğum olay bu ya vizör açık giderken o izmarit içeri girse !!!
bu yüzden yolda giderken vizör açık gitmiyoruz
-
Evet sıgara sağlığa zararlıdır...
-
Yani bu işin şehri ili ilçesi yoktur ama özellikle mega şehirde yaşıyor veya mega şehire gidip geliyorsanız üzerinize envayi çeşit şeyin atılabileceğinden haberdar olmalısınız. Geçen senelerde 15000km kadar e-5 te kullandığım için listem epey kabarıktı. Bazen menüde taze sıkılmış portakal suyu, süt vs gibi zengin kahvaltılarında gördüğümüz içeceklerden de nasipleniyordum.
-
Burası Türkiye. Normaldir. Tabi böyle durumların yaşanmaması için bi 30 senemiz daha var..
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
bu yüzden yolda giderken vizör açık gitmiyoruz
Vizör kapalı ben bunalıyorum yaa uzun mesafe de kapalı oluyor da kısa mesafe hiç kapatmıyorum nerdeyse
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
hsk adlı üyeden alıntı
Vizör kapalı ben bunalıyorum yaa
uzun mesafe de kapalı oluyor da kısa mesafe hiç kapatmıyorum nerdeyse
Bende kapatmam özellikle geceleri açık gezerim.. Sonra önceki arabadan taş kaskıma çarpar yada böcek alnımın ortasından vurur sonra kapatırım Şaka bir yana en azından yarım kapalı vizörle gezmemiz lazım yoksa gözü bırakıcaz bir yerde..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)