arkadaşlar sizce 0 bajaj discover mı yoksa 2. el ybr veya tvs mi
arkadaşlar sizce 0 bajaj discover mı yoksa 2. el ybr veya tvs mi
Bu forumda bu soruyu sormamalıydın
sıfır her zaman iyidir
0 motor 0 motordur her zaman tercih sebebidir
Bu tür konularda bizim milletimiz neyi kullanırsa onu savunur. Ben Opel corsaya karşı her yönden daha iyi diyen şahinci tanıyorum.
ben de 0 almayı düşünüyorum zaten 2. elden de pek anlamam gene en iyi yol 0 galiba :D
Tabi ki'de Bajaj (Honda Cb 125 E kullanıyorum tamamen 3. şahıs olarak söylüyorum.)
püüüüü 1 kamyon adam yazmış.
Cbf 150 öneren yok.
Mondial al diyen yok.
Bajaj'ı çin malı zanneden yok.
Forum çok bozmuş.
Eğer 2.el alırsan eski sahibi ne yağ kullandı nasıl sürdü nerede sakladı rodajı nasıl yaptı bakımlarını zamanında yaptımı bunların hepsi aklında soru işareti olarak kalacak ama 0 alırsan bunların hepsini sen en iyi şekilde yaparsın ve motorunu ömür boyu kullanırsın
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
0 Discover.:D zaten 0 discover fiyatına ikinci el ybr vAR. sıfır en iyisi..
Tabi ki ybr
Sağlam ve gaddar makina istiyorsan Bajaj Boxer 150 al dağ, tarlada, ormanda, asfaltta, toprak yolda, pek modern bir dış görünüşü olmamasına rağmen pek fazla plastik grenaj yok ve metal kalitesi iyi, fiyatı 2.750.- artı plaka, frenler varsın disk olmasın disk varda ne oluyor suya girince cızzzzz ediyor ve çeliği gidiyor, ve zamanla yamulup yalpa yapıyor, kampana frenler kesinlikle yetiyor, eskiden disk frenmi vardı? motorun torku çok iyi, sürat 100-110 civarında, iki kişi eşek gibi çekiyor, bir denemenizde fayda var, selamlar.
çok temiz bildiğin kitap gibi bir ybr olmadıkça bajaj
ya usta boxer iyi eyvallah da biraz görüntü de önemli ya köyde tarlaya gittiğimiz motorlara benziyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)