Motoru uzun süre sürmeme sorunu
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Tatil dolayısıyla okuduğum şehirden memlekete gideceğim. Motoru da bu soğuklarda götüremeyeceğim o yüzden 3 hafta kadar çalışmadan duracak motor. Sorum daha önce cbr 250 yi bu kadar süre çalıştırmadan bırakıp sorunsuz çalıştıran var mıdır? Yoksa aküyü çıkarmalı mıyım ?
Reklamlar
-
akünün başlarını cıkart hıc bırsey olmaz. en fazla akün boşalır ondada akü şarjları var doldurursun sonra devam yola.
-
Tekerleri yerden kesin, altına palet vs. koyun.
Akünün kutup başlarını sökün.
Depo da benzin olsun.
Motosikletin hava giriş-çıkış'larını bezle tıkayın. (egzoz vs.)
-
ben 2 senedir ilk defa 2 hafta motosiklete binmedim 3 marş + jikle kullanımıyla çalıştı. kutup başlarını sök bırak, eğer kuru aküyse hiç birşey olmuyor zaten. pil gibi bişey
-
hiç birşey olmaz. extra birşey yapmana gerek yok kitle git
-
Bence 4 hafta da bıraksan bir şey olmaz.Jikle ile çalışır.
-
3 hafta icin okadar sey yapmaya gerek yok bence
-
Oldu kardeşim o kadar uzun süre bırakan tek marşla çalıştıran oldu otomatik jigle zaten 3-5 dakka sonra kendi rolantisini ayarlıyor. Ekstra bir arızası veya sıkıntısı yoksa gönül rahatlığıyla tatilini yap gel ama motoru sağlam biyere bırak kilidini falan ihmal etme.
"The Ultimate Riding Machine"
-
Hiç bişey olmaz, işim nedeniyle ben ayda bi anca çalıştırıyorum hiç bişey olmuyor.
-
cbr taş gibi makine bişeycikler olmaz
-
Cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. Genel kanı akünün kutup başlarını sökmem yönünde. Birkaç kilit ile bağlayacağım zaten. Apartmanın güvenlik kamerasının olduğu yere koyacağım, aküyü de sökersem bir hırsızlık olayı da çok zor olur tahminim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)