Uygun fiyatlı modellerde beden olmuyo genelde o yüzden aldanma o fiyatlara. Paypalsız alabiliyosun direk kredi kartıyla. ürünler orjinal elbette. fiyatlar birim cinsinden değişiyo sitede bazen pound bazen euro çıkıyo.
Uygun fiyatlı modellerde beden olmuyo genelde o yüzden aldanma o fiyatlara. Paypalsız alabiliyosun direk kredi kartıyla. ürünler orjinal elbette. fiyatlar birim cinsinden değişiyo sitede bazen pound bazen euro çıkıyo.
Begendigim ürünlerde beden var kontrol ettim onu. Tek sorunum kendi bedenimi bilememem ve markada ki kararsizligim.Dainese textilde bedenim 46 ama 46 cuk oturuyo. 48 denemem lazım bi. Deride bedenimi hic bilmiyorum. Hele alpinestars hic denemedim. Sanirim magazalara gidip bedenimi ogrendikten sonra fc motodan alacagim bi şekilde. Yorumlariniz için cok tesekkur ederim
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mob...er-Jacket-0046
bu ürün Türkiyede 2bin lira, linke tikladigimda gözüken ücret 256 euro, siparişlere ekledigimde ise 326 euro altinda parantez içinde 256 euro yaziyor. Parantez icimi dogru yukardaki mi bilmiyorum ama 326 euro olsa bile uygun.. ve turkey icin yazıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Ekleme: suan cozdun olayi ben alttan ingiltereyi seçmişim. Ve fiyatlar degisiyo her ülkeye göre. Suan almanya dilini sectim 430 euro oldu siparislere ekledim kargoyla birlikte 350 euroya geliyor, 420 euro yapar vergisiyle. Am bu ingiltere almanya olayını çözemedim
Linki verdiğin ceket 336 euro gözüküyor bende.hesabıma göre kargo vergi dahil 1100tl ye falan geliyor.
Bu arada ürünü sepete atınca aşağıda yazdığım kupon kodunu girersen yüzde 5 indirim daha yapıyor, en azından kargo bedavaya gelir ;)
FCMOTOWG15-5
Her turlu 350 euro imis anladim.. dil degistirincr parantez icinde bisiler yaziyo ama yukarfaki onemli net olarak anladimki bana 420euroya gelecek suan 2.64 kur 1100 lira .. trde 2100 lira bu ürün
Bence iyi bir terzi bul istediğin kalitede diktir. Kalın tercihen manda derisinden. sırt, dirsek ve omuz korumalarını da içine koydur veya çıkartılabilir yaptır. Tam üstüne göre rahat bir monta sahip olursun. Tüm ihtiyaçlarını da koydurursun.
Eşek,ayi ve timsah derisi de iyi oluyormus. Motosiklet montu için
konu başlığını görünce içimden " en güzel deri ceket, seçilmemiş deri cekettir " dedim..Sürekli de ana sayfada, yeniledikçe görüyorum , tutamıyorum kendimi, yazmalıydım mecburdum .. İçimde kalmasın, içimde kalacağına yazayım dedim,bilin istedim..
Hudson'un Robocop, modelinden dört seneden fazla kullanan tanıdığım biri var. Sadece kolun dirsek kısmından defarmasyona uğramış.. bilginize
Az önce fc-moto dan "Dainese Racing C2 perforated pelle" siparişi verdim. Şu an iş için Bakü'deyim ve burada 1000dolara kadar vergi alınmıyor diye biliyorum. Kargo dahil 785tl ye gelecek. Tabi gelirse... :D
http://www.brnmotor.com.tr/Alpinesta...u,PR-8897.html
Bu ürünüde cok begendim fakat fiyat malum..... gozumu karartip ya bunu yada g avro c2 pelle alicam bende hayirlisi aklinda mont olanlar yada kullanıp deneyimlerini paylasmak isteyenler yazarsa bilgi sahibi oluruz.
Abi sana deri mont mu satmadılar? nedir bu kelam yahu,spor motosiklet kullanmayı yada hız yapmayı sevmediğini varsayıyorum birde milletin totosundan sanane? orasınıda anlamadım fakat anladığım şu;bence bu konuda yeterli donanıma sahip değilsin, fakat herkesin kafa yoracağı bir şekilde yazmaya çalışarak ;şimdi o adam bu montu milletin totosunu sana demonstre etmek için yapmış olamaz hani o uykusu kaçıp bu montu yazan çizen adam bence sen spor motor tayfasına karşı sempati duymuyorsun ki duymak zorunda değilsin ve kimse seni zorlayamaz ama yeri burası değil.saygılar
not:millet artis olmak istese televizyona gazeteye çıkar otobanda bir işi olmaz bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Ne mont alırsanız alın içine sertifikalı arkasında bir kuruluş olan bir markanın bir sırtlık ve mümkünse göğüslük modelini almanızı öneririm malum felç,tekerlekli iskembe yada kaburgada çatlak gibi sonuçlar doğurabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)