Trafikte anası belli babası binbeşyüzelli olan bir sürücü daha
Reklamlar
-
Tek teker yapıp trafiği tehlikeye atanla aynı zihniyet,geçenlerde yakalanan motosikletin sürücüsünün aracına el koyulmuştu.Sonra video çekip pis pis gülüyordu vatandaş.Bununda malına ey koyulsun buda gülsün.Çünkü böyle adamlar sığırdır.Ağzını burnunu dağıtsan akşam arkadaşlarıyla toplanınca hala gülerler.
Reklamlar
-
vatandaşın hayatını tehlikeye atmaktan 2 sene hapiste yatır bakalım yine gülebilecek mi?herşeyin bir bedeli olmalı,o abudik haraketleri yaparken birini yoldan çıkarsa,adam gitse kaza yapsa,arabada 2 yaşında bebeği ölse,kim verecek bunun hesabını?
-
amaçsız ya :D boş yolda slalom mu yapıyo :D
arkadaşları da diyodur "olum ünal çok güzel araba kullanıyor" adkjaşlsdka :D
-
Her ilanda sahibinden temiz yazıyor.
İşte bunlar da anasından çok kullanılmış olanlar.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Plaka açık isim-soy isim belli böyle sürücülerin ceza alması için illa ki birinin canına ya da malına ciddi zararlar vermesi mi gerekli anlamış değilim. Yarın bir gün bu şahıslar bir kazaya karışır ve haberlerde kaza yapan şahısın youtube görüntüleri ortaya çıktı şeklinde sunarlar. Maalesef ülkenin durumunu bu şekilde ne desek boş..
-
-
merak ettim
bu online ihbarda herhangi bir sonuc alan var mi?
eger sonuc alan varsa ben de bundan sonra takipcisi olucam...
-
-
bunlar gibileri cok boyleleriyle kaza yaparsın suclu sen olursun yine avrupa gibi degilki polis kameradan bakıyo hemen yanına yanaşıyo cek saga durdur arabayı yaz cezayı gerekirse ehliyetini al gonder turkyede nerdeyse serbest
-
ben haberlerde gordum bunu. hiç bir numarası yok eleman kendi kendine eğleniyor. yardakçıları da ayrı bir olay sanki herif baya araba kullanıyor gibi vaay olm la süper kafasındalar motosiklet versiyonu da var bunun
-
1000 cc kullanan bir erkeğe artçı olsun
-
TEKNECI adlı üyeden alıntı
merak ettim
bu online ihbarda herhangi bir sonuc alan var mi?
eger sonuc alan varsa ben de bundan sonra takipcisi olucam...
yok ne yazık ki.. Ben ihbar etmiştim görüntülerle ama dönen bile olmadı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Anasının bi suçu yok, analara dil uzatmamak gerek. Belki de namazında niyazında bi kadındır kimbilir.
-
bunlar neyin kafasını yaşıyolar anlamış değilim .
-
-
peki herhangi bir şekilde bu şerefsizlere çözüm getirme gibi bir fikri olan yok mu şahsen biz indirip araba kullanmayacak hale getiririz ama daha köklü bir çözüm lazım
-
-
logan07 adlı üyeden alıntı
ben haberlerde gordum bunu. hiç bir numarası yok eleman kendi kendine eğleniyor. yardakçıları da ayrı bir olay sanki herif baya araba kullanıyor gibi vaay olm la süper kafasındalar motosiklet versiyonu da var bunun
Aynen bunu motor ile yapanlarda var !
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Alisilin adlı üyeden alıntı
Anasının bi suçu yok, analara dil uzatmamak gerek. Belki de namazında niyazında bi kadındır kimbilir.
Forumda küfür moda haline geldi
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
-
çok pişmanım denemesinler diyor videoda gülüyordu yakalandı 600tl ceza ehliyetine el koydular 2 yılda hapis yermi yemezmi belli değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)