Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

LASTİK HK.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı 07mehmet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Brigestone s20 evo, kesinlikle ama kesinlikle araştır inan bana hepsinden de vazgeçeceksin, ben çok araştırdım kime sorduysam ortak söz "sınıfının en iyisi" oldu
    bridgestone s20 evo ebat olarak 100/80-17 ve 130/70-17 ölçülerinde bulamadım. bu arada pirelli diablo rosso II motolastik.com da öğle saatlerinde baktığımda 577 iken şu an 615 gözüküyor. alacak olanın dikkatine

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 aydır diablo rosso 2 kullanıcısı olarak yorum yapayım bari.. Yaz için daha iyisini bulamazsın.. Güçlü cc ler olmadığı için lastik ömrü de gayet uzun (ben 7 bin km yi geçtim, 7 bin daha gider orta tarafında düzleşme var biraz o kadar)

Yağmur için iki şey söyleyebilirim.. Eğer yol nemli,ıslak ve lastiklerde biraz ısınmışsa güzel tutuyor.. Ancak sağanak altında kullanacaksanız dikkat edin tahliyesi çok az.. Ben istanbul-sakarya yaptım hani sağa sola kayıyor tahliye edemediğinden..

Ben öneririm memnunum.. Çok hızlı ısınan bir lastik sadece bunun için bile alınabilir..
    işte aranan yorumlardan biri teşekkürler verdiğiniz bilgi için
    redlion999 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Bugün yine ayarsızca ön fren sıktım önümdeki kamyona girmemek için 2-3cm ya kaydı ya kaymadı teker bu michelin bir harika dostum Ama aklımda r25 alınca inşallah rosso 2 taktıracağım çok öven var çünkü bide onun tadına bakayım

Not: Lastiklerim yağmurlu havada muhteşem ama yazın kavurucu sıcağında frenleme biraz daha uzuyor ıslak zemin lastiği olarak almıştım zatenç

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün yine ayarsızca ön fren sıktım önümdeki kamyona girmemek için 2-3cm ya kaydı ya kaymadı teker bu michelin bir harika dostum Ama aklımda r25 alınca inşallah rosso 2 taktıracağım çok öven var çünkü bide onun tadına bakayım

Not: Lastiklerim yağmurlu havada muhteşem ama yazın kavurucu sıcağında frenleme biraz daha uzuyor ıslak zemin lastiği olarak almıştım zatenç
    ıslak zeminde metzeler de çok çok iyi. zaten su kanalı dolu lastik. yaz aylarındaki performansı ve ıslak zemindeki performansı açısından değerlendirmek istiyorum ama her ikisi de çok iyi olan lastik bulamadım. sanırım birini seçip alacağız

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıslak zeminde metzeler de çok çok iyi. zaten su kanalı dolu lastik. yaz aylarındaki performansı ve ıslak zemindeki performansı açısından değerlendirmek istiyorum ama her ikisi de çok iyi olan lastik bulamadım. sanırım birini seçip alacağız
    Metzeler de öven çok var özellikle hesaplı olmasından dolayı ama tubeless motosiklet için olmazsa olmaz Allah korusun ucu direk ölümle sonuçlanabilir herhangi bir lastik patlamasında.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)