bu motoru nasıl kullanayım arkadaşlar istedim gibi kullanabilirmiyim hız yapmak sorun olurmu yüksek devirlere çıksam birşey olurmu motorum kuba cr1
bu motoru nasıl kullanayım arkadaşlar istedim gibi kullanabilirmiyim hız yapmak sorun olurmu yüksek devirlere çıksam birşey olurmu motorum kuba cr1
bence kullanmamalı bırak sıfır olarak kalsın... 100 yıl sonra iyi para eder...
bknz: rodaj...
Kullanım kitapçığında motosikletinizin rodajının nasıl yapılması gerektiği ayrıntılı şekilde yazar. Siz 0 motor ile yüksek devirlere çıkayım,hız yapayım derseniz motoru kısa sürede elinize alır foruma da sürekli arıza konuları açarsınız. Bir önceki açtığınız konuya attığınız resimde motosikletinizin aynaları takılı değildi.Umarım aynalarını takar,ekipmanınızı giyer ve ehliyetiniz cebinizde sağlıklı bir rodaj geçirirsiniz. Kazasız sürüşler dilerim
XV
ne vy şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ben birşey anlamadım motosikleti bayide gördümde 1 tane aynası kırıktı deiştiriz dediler almaya gittimdede hiç farketmedim çıkardıklarını eve gelince farkettim kullanım kitapçığı vermediler kubadan 3 tane motor aldım vermediler hiçbirindede
dip gaz git sürekli motor açılsın
troller geldi
Bende 0 motor aldım şuan motor 500 km de bunun belki 200 km sini hız yaparak geçirdim aslında sabrı gelmiyo insanın bende rodaj taraftarıydım ama 2 yüklendim baktım bişey olmuyo devam ettim yüklenmeye zaten cg ve bu alttakımla pek km yapmayacağım için belkide bu kadar yükleniyorum ama şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım ama dediğim gibi motor hala çok taze
şu anda karşılaşmazsın bi sorunla zaten
helal süper devam
Totalde 500km yaparak nasıl bir sorunla karşılaşmayı bekliyorsunuz ki ? Motosikletinizin maksimum kullanım süresini 1-2 sene olarak hesapladıysanız bu durum sizin için problem teşkil etmez ama büyük ihtimalle uzun ömürlü bir motosiklete sahip olamayacaksınız. Umarım hız yaparken kaskınız kafanızdadır.
XV
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)