Bugün Başımdan Geçen Kaza - Allah Korudu.
Reklamlar
-
Bugün hava İstanbul'da güzel diye amcam işyerine beni sen götür dedi, bende motor sürmeye yer arıyorum tamam dedim.Bu arada GaziOsmanPaşa'da oturuyorum, işyeri de Alibeyköy Cep Otogarı'nın orda.Neyse bıraktım amcamı iş yerine dönerken yerler ıslaktı ama bilen bilir yol biraz anayol gibi sıradan arabaların hızı en az 50-60.Ben ıslak diye sağ şeritten 40 civarı hızla ilerliyordum ışıklara denk geldik ama ışıkları gördügümden beri yeşil yanıyodu yine yavaşladım 30'a falan çektim hızı yol 3 şeritli bu arada.Solumda ki araba tabiri caizse öküz gibi durdu kadının teki koşarak geçmeye çalışıyor.E be ablacım 1. şeridi geçtin bunun 2. ve 3. şeritleri de var, neyse yer ıslak diye frenlere yavaş bastım kaydırmadım motoru ama durmayınca o an reflekste sağa atladım sağdan araba gelmiyordu 2-3 saniye önce kontrol etmiştim Allah'tan aynaları, o refleksle atladım motor kadının tepesine bindi tam , başıma ilk defa böyle bi şey gelmediginden telaş etmedim hemen ayaga kalkıp kadına sordum bişeyiniz var mı falan çevreden su getirdiler kadına.Kadın da biliyor hatasını zaten dedi Allah'tan yavaş geliyordun ama taksi bana geç diye işaret etti, bende dedim abla bunun tek şeridi yok yeşil yanıyor bide canınızı bu kadar milletin 'geç geç'ine emanet etmeyin dedim.Kadın zaten Eyüp Devlet Hastanesi'ne gidiyormuş, göğsüme çarptı motosiklet gösteririm onuda hastanede dedi, hakkını helal et dedi, helal olsun ama dikkat et dedim abla acele etme benim yerime bi araba olsaydı yol ıslak diye motosiklet kadar yavaş gitmezdi dedim.Helalleştik devam ettik.Motosiklette bi şey yok ben sağ diz kapağım da hafif ağrı var krem sürdüm oturuyorum.
Bazen diyorum ki ne kadar şanslı insanlar var, kaç kere şahit oldum bizzat kaç kere yaşadım ama insanlar bazı konularda gerçekten çok cahil.Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden ama bazı insanların hatalarının cefasını benim gibi suçsuz insanların çekmesi de zoruma gitmiyor değil...
Reklamlar
-
geçmiş olsun,ışıklı olan her yer tehlike arz ediyor,araba vs fark etmiyor.Aniden çıkan yaya yada araç sıkıntı motorlar için.
-
bende korka korka sürüyorum dangalağın biri önüme atlıyacak diye. Bide bizim burada ki yollar öyle bozuk ki sokaklar çok dar alakasız tabelalar, millet ne tabelaya bakıyo ne başka bişeye ters yoldan gelen dangalaklar mı dersin, yol ortasından yürüyen veletler mi dersin büyük sıkıntı. Bide bizim burda sokaklar taştan yollar çok çukurlu. Bazen diyorum bu enduro alayım. sadece şehir dışında zevk alıyorum motordan şehir içi eziyet.
-
Tr mizde motosiklet. Allah korusun. korusun ama işte böyle ucuz. yahu o değil de ölen öldüğü ile kalıyor. kan yerde kaldığı içinde millet korkmadan ökzlük yapıyor... :(
neyse geçmiş olsun. bu sefer ucuz atlatmışsın.
-
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Ama sormadan yapamayacağım 3 şeritli yoldan, en sağ şeritten 30 km hızla gidiyorum dediniz. Nasıl olduda o bayan hatalı da olsa 3 şeridi birden geçerken siz 30 km süratle giden motoru durduramadınız?
-
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Ama sormadan yapamayacağım 3 şeritli yoldan, en sağ şeritten 30 km hızla gidiyorum dediniz. Nasıl olduda o bayan hatalı da olsa 3 şeridi birden geçerken siz 30 km süratle giden motoru durduramadınız?
yol ıslaktı motor cros oldugu için dişli fren mesafesi sıfır desem yeri frene bastım biraz ama duracak gibi olmadıgı için atladım, kadın çok ani atladı zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)