okula motosikletle gitmek
Reklamlar
-
Ben lisedeyken,okula scooter ile gidip gelirdim, müdürüm,hocalarım hep bana dikkatli olmamı,kaskımı sürekli takmam gerektiğini falan söylerlerdi,hatta bi motorcu hocamız da vardı,bizim derslere girmezdi ama aram iyiydi onunla yasak diye bir şey yok.Çok keyifli oluyor bence motorla git,ama okulun içine park etmek yasakdı,bende bekçi klübesine yakın biyere bırakırdım.
Reklamlar
-
Bayansan isminin önüne 'motor' lakabı aldırır. ehliyetin varsa gidersin..Motorla Gelme diyen varsa sevdiğindendir..
-
BEN GİDİYORUM LİSE SON OGRENCİSİYİM HİÇ Bİ SEYDE DEMEDİLER gör diye buyuk yazdım
-
bende gitmeyi düşünüyorum ehliyeti ve motoru alınca 2. dönem okulun içine izin vermezler diye tahmin ediyorum aklıma 2 şey kalıyor ya okulun tam yanına yada yaklaşık 0.5 ile 1km arasında uzakta duran carfeurun kapalı otoparkı tabi güvenlik birşey demez diye düşünüyorum ama çalınma riski yüksektir herhalde
-
Müdür yardımcısı belki haksız olabilir ama senin bütün öğretmenlere ilim ogretsinler falan diyerek suçlaman daha büyük haksızlık ve ayip
-
banada karıştılar arabayla gidiyorum diye polisi çağır dedim sen kimsin dedim müdür beye öylece kaldı bişey yapamazlar öyle bi yasak yok sadece diğer öğrencilerin dikkatini çektiğin için buna engel olmaya çalışıyorlar eğer sana gıcık gıcık konuşuyorsa koy okulun içine dursun ama düzgünce anlatırsa biraz daha görünmeyen bi yerlere koyarsın kamyonla bile okula gitmişliğim var
-
müdüre sorun bakalım ne içmişte böyle şeyler söylüyor
-
Hayatımda en çok istediğim şeylerden biriydi okula motorla gidebilmek nasip olmadı ama efsane havalı olacağından eminim :D müdürün veya herhangi birinin karışma yetkisi kesinlikle yok bence git kardeşim kesinlikle düşünme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)