Motosikletinizi nasıl simartiyosunuz??
Reklamlar
-
arkadaşlar yzf kullanıcısıyim. malum motorda bol miktarda karenaj olduğu için temizliği, bakımı da biraz zor oluyor. şu sıralar araştırma içerisindeyim
hızlı cilalar
motosiklet şampuanlari
parlatici vs... bu türlerde kullandığınız ya da olmazsa olmazlariniz var midir? bazı ürünler varmış sanırım motosiklet kolay kolay toz tutmuyor parlak kalıyormuş.
diğer bir önemli sorumda wd 40 ile karenaj parlatmak sorun olur mu?
temizlik adı altında yaptıklarımizi paylaşalım arkadaşlar ;-)
Reklamlar
-
Bence kimyasalları çok motorunuza sürmeyin. arapsabunu doğal ve her derde deva tavsiye ederim.
-
Arap sabunu ve su gayet temiz olur aldim kullanmadim henuz ,sampuan kullaniyordum bende onun disinda bisey yok tertemiz olunca yeterince parliyor "bence" bir iki arkadasta gaz yagi suruyordu ne kadar dogru bilemeyecegim hic oyle seylere yeltenmedim :d
-
arapsabununun içeriğini tam olarak bilmiyorum ama sabun kurutucu etkiye sahip matlastirmaz mi :-) şampuanlarin içinde cila filan var malum :-)
-
-
Youtubeda motorcu muhabbeti kanalında motor yıkama üzerine iki partlık bir video dizisi vardı. Bi kaç güzel ürün de tanıtıyordu. İzlemeni tavsiye ederim hem nasıl doğru yıkama yapılır hem de neler kullanılır güzelce anlatılmış
-
Para biriktirerek şımartıyorum, benimle tanışınca deliye dönecek kendisi :D :D
-
sabunlu su ve mikrofiber bez
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Youtubeda motorcu muhabbeti kanalında motor yıkama üzerine iki partlık bir video dizisi vardı. Bi kaç güzel ürün de tanıtıyordu. İzlemeni tavsiye ederim hem nasıl doğru yıkama yapılır hem de neler kullanılır güzelce anlatılmış
teşekkürler kardeşim bakayım bi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)