Sırt+ böbrek koruyucu hakkında
Reklamlar
-
4R marka sırt+ böbrek koruyucu kullanıyorum. Fakat motoru sürerken göğsüme kadar çıkıyor. Sürekli elimle aşağı doğru çekerek düzeltmek zorunda kalıyorum. Tüm sırt+böbrek koruyucular böyle mi, farklı bir marka yada önlem belirtecek var mı? Teşekkürler.
Reklamlar
-
omurgalik aynı zamanda böbrekliktır de sizinki ayrı iki parçamı?
-
Bahsettiğiniz ürün bu galiba bendede var. Bellik kısmını tam olarak yapıştırdıktan sonra hareket etmemesi lazım sizinki göğüse çıkıyorsa belide soğuktan korumaz bol almışsınız sanırım yada daha fazla sıkmalısınız cırt cırtları
https://www.google.com.tr/search?q=4...1%3B1200%3B802
-
bende aynı ürünü kullanıyorum hiç şikayetim yok
-
Ben mts nin 8 parça olan sırtlığını kullanıyorum böyle bir sorun olmadı hiç fakat şöyle bir durum vardı bunda da altı neredeyse kuyruk sokumuna kadar geldiği için sürüş esnasında pantolonu hafif aşağı indirerek ucu dışarı çıkıyor bu da belin açılmasına sebep oluyordu.
-
Montun sırt kısmına yerleştirilebilen korumalar var.Eğer montunda bu kısım varsa olabilir.Mesela Revit'in EN 1621-2 standardında koruması var Yaklaşık 100 tl.Elindeki korumadan daha iyidir.Böbrek için de Böbrek koruma kemeri ayrıca alınabilir.
-
Montun kendi sirt korumasi yeterli değil mi sizce?
-
Arkadaşlar yazın böyle bir şey giysek yeterli olur mu? Tabi kollukta giyerek? Ben izmirin sıcağında bile montumu giyiyorum valla kim ne derse desin ama böyle bi çözüm bulmak mümkün müdür?
-
Montun kendi sırt koruması bu sırtlık kadar güven vermiyor bana. O nedenle montun sırtlığını kullanmıyorum. İçine bunu giyiyiorum. Hem daha çok alan kaplıyo (böbrek dahil) hem daha iyi kavrıyo hem de daha sağlam.
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yazın böyle bir şey giysek yeterli olur mu? Tabi kollukta giyerek? Ben izmirin sıcağında bile montumu giyiyorum valla kim ne derse desin ama böyle bi çözüm bulmak mümkün müdür?
body armor kullanmak daha mantıklı gibi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Yazın öyle şey giyerseniz tüm vucudu degıl böbrek sırt ve dirseklerinizi korursunuz. Ya kolunuz, göğüsünüz? O montta olan kumaş olmadan oralarınız yaralanır o yuzden mantıksız. Body armor u haftada 1 biri söylüyor arkadaşlar body armor darbe için üretilmiş ve kross yaparken gıyılen bırşeydir ve filelidir çoğu o yüzden sürtünmede işe yaramaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)