(Acil) Bumoto hakkında bilgi
Reklamlar
-
Bu aralar motor alıcam ama bugün bajaj boxer bakmaya gittim yoktu ellerinde yakında bi yerde bumoto motpsiklet vsr ama adam bi fiyatlar verdi şaşırdım açıkçası çinli olduğunu biliyorum ama bakılırsa düzgün götürür mü monetti(vespa çakması) veya vitesli alıp cafe racer street tracker gibi biley yapıyım diyorum kullanıcısı vsrsa memnum olurum özellikşe
Edit: parçaları diğer çin malllarıyla uyumlumu
Reklamlar
-
Güzel soru.Bende merak ediyorum bumotoyu ama herkesin bilgisi teorik kullanan olmadı mı hiç bu motoru?
-
Valla hocam bayi çok ucuz fiyat verince acaba mı dedim özellikle vespa tipli olanı güzel duruypr loktaytlayıp binerim falan diyprum yedek parçası ne alemde onu bulamadım ayrıca motor ve varyatör parçaları uyumlumu başka motorşa onuda bilmiyorum belki büyük hacimli olanlarını kullanan vardır da bilgi alabiliriz
-
ben cinli seven birisi olarakdan
cinli scoterdan uzak durun derim,
helede kucuk lastikli olanlardan,
onlar genelde virajlarda cok dengesiz oluyorlar,
genel olarakta cinli scooter alip uzun sure mutlu kullanan cok azdir,
vitesli modelleri daha uzun omurlu oluyor
mesela ben
mondial cross kullaniyorum
3yil oldu gayet memnunum
-
Bumoto hakkında hiç bir zaman iyi bir yazı okumadım. Tek tavsiyem bulaşmayın
-
Valla hocam mekanikle uğraşmak hoşuma gidiyor elim üstünde olacak scooterı 1.5a veriyor adam ondan şaşırdım aynı şekilde viteslilerde ucuz benim tek merakım parçası uyuyor mu zaten bu paraya aldığımda motprunu falan açarım oynarım bi yerde onun için 😄
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)