forumun eskileri bekliyorum sizleri (kafiyeli oldu ya la)
Reklamlar
-
Merhaba dostlar,
Ben bu forumda yeniyim. (01.01.2015)
Önceleri çok takip ediyordum ve çok eğleniyordum. Ne olduysa üye olduktan sonra oldu. (Yada bana öyle geldi.) Mesela bu bölüm adı üstünde "moto sohbet) yani 2 teker üzerindeki maceralarınızı anlatabileceğiniz bir bölüm. Ancak herkes, arızalandı ne yapabilirim, xx sorunu var , yeni motosiklet alacağım tavsiye (bunu bende yazmıştım ama cahilliğime denk geldi). Şimdi bu forum eskiden de böylemiydi? (Eğer böyleyse ben yazmadım,sizde okumadınız.) Yoksa yeni mi oldu? Ya bunu saçma bulabilirsiniz. ancak ben bu forumun bu böşümüne insanların tecrübelerini dinlemek için giriyorum, ne arızası olduğunu dinlemek için değil. He birde şunu beşirteyim. Forumda muhteşem bir alaycılık, ben bilmiyorum ama xx bilircilik var. Bu da rahatsız edici bir unsur. Sizce bu engellenebilir mi yoksa bununla yaşamaya mahkummuyuz?Cevaplarınız benim için önemli, teşekkür ederim. İyi forumlar.
Reklamlar
-
Cafer bey geçenlerde konuyu açıp kayboldunuz bu da öyle olmaz umarım
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Aşağı yukarı 5 yıldır üyeyim, ben bildim bileli böyle bu bölüm.
Sorunlar için ayrı başlıklar var, MT Atölye gibi, ve her motorun kullanıcı başlığı var. Karşılaştırma bölümü var. Yani buraya açılan tüm konulara özel bölüm var. Ama insanlar, bu bölüm daha aktif olduğu için buraya açıyorlar konularını.
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Cafer bey geçenlerde konuyu açıp kayboldunuz bu da öyle olmaz umarım
Hangi başlıkta kaçtığımı merak ettim.
-
-
aslında adam arızasını mt atölye bölümüne yazsa belki 2 kişi cevap vericek ama bilen insanlar cevap vericek. daha çabuk ve kafası karışmadan sonuca ulaşacak arkadaş. ama öyle düşünmüyor daha çok görsünler daha çok sallasınlar istiyor. yapıcak birşey yok görmezden geliceksin dostum
mesela adam şimdi rodaj soruyor hala ben şimdi dalga geçmeyeyimde ne yapayım sen söyle
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Eskiden buraları hep dutluktu
Forumun eskiden nasıl olduğunu merak etmeye gerek yok. Girin eski konulara bakın
Erdem abi napıyorsun ya
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Moderatör
tr_select adlı üyeden alıntı
Erdem abi napıyorsun ya
Bazen geyik Sen ne ediyosun asıl Arabistan çöllerinde?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
İzmir İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
Bazen geyik
Sen ne ediyosun asıl Arabistan çöllerinde?
Aşk acısı çekiyor ne yapsın
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
-
herkes tecrubelerını paylassın demıssın fakat burada sorunlarını yada su motorumu alsam bunu mu alsam yada şöyle bır ses gelıyor vs gıbı sıkayetlerını yazdıklarında ınsanlar tecrubelerıne gore yada eger bu olay onların basına gelmiş ise nasıl bır cozum yolu ıle sorunu hallettıklerını yazıyor yanı yıne tecrubelerını paylasıyorlar.
-
Erdem abi, para biriktiriyoruz işte. çok para lazım çook.
Cemciiğim. Benim memlekette Alamanya oldu Nisan gibi izne geleceğim inş. Haberleşelim... Yer içer Hesapları erdem abiye ödetiriz
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Eskiden buraları hep dutluktu
Forumun eskiden nasıl olduğunu merak etmeye gerek yok. Girin eski konulara bakın
Harbi sen yazınca aklıma geldi geçen resimlerini gördüm mecidiyeköy eskiden dutlukmuş
-
Hayat fazlası ile gerçekçi ve acı. Sanal ortam daha basit ve yaşanabilir geliyor insanlara. Eskiden nasıldının cevabı eski konlarda saklı.
Motosiklet.net ve diğer birkaç siteden öğrendiğim çok şey oldu, özellikle Aea videoları bulunmaz nimet: çevirin çevirin baştan okuyun ( izleyin )
Önceden salt bilgi edineyim, kullanıcı yorumlarına bakayım diye girerdim siteye şimdi fazla vakit olmadıpında bir arkadaşa bakıp çıkacağım edasıyla giriyorum.
Onun için takma kafana. Üstüne az daha koy ybr al.....
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
7 yıldan fazla olmus vay canına
-
eskilerden kim kaldı ki!
konuya yorum yapanlar arasında en eskisi benim sen düşün artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)