Abilerim, ablalarım, sevgili kardeşlerim...
Ben 21 yaşında bir dostunuzum aranıza yeni katıldım son 6 aydır motorsiklet sevdam gitgide artarak büyüyor. Son bir haftadır konuyu aileme anlatabildim. Özellikle annem motorsiklet konusunda çok katıydı ancak ikna edebildim (Ana yüreği işte). B sınıfı ehliyetim var, işim gereği sürekli araba tepesindeyim bundan dolayı benim yaşımdaki normal bir vatandaştan çok daha iyi araba kullanabiliyorum.
Motor almaya karar verdim konuyu aileme açtım, eninde sonunda bir şekilde ikna ettim. Babamın bir çocukluk arkadaşı var bizim aile dostumuz olur kendisi, Mondial MH125 Drift marka bir motorsikleti var. Ben sürekli ailemle konusurken Yamaha YBR 125 ESD diyordum ancak fiyatları benim bütçem için biraz fazla olduğundan motorcu aile dostumuzdanda fikir alarak MH125 Drift almaya karar verdik. İş böyle olunca geriye 2 şey kaldı; ehliyet almak, motorsiklet kullanmayı öğrenmek.
Çok aşırı hevesli olduğum için dayanamadım atladım arabaya gittim bizim motorcu abiye. Adamcağızı da yazık yemek yerken rahatsız ettik, yemek falan bıraktı sağolsun gittik boş araziye. Neyse atladım motora nasıl heycanlıyım kollar kasılıyo falan ilk denememde motor altımdan kaçacak gibi oldu, debriyaj ayarına zaten alışık değilim gaz da motorsikletlerde çok hassasmış bilmiyorum tabi, neyse allahtan tuttuk kaçmadı hayvancık. İkinci denememde bu seferde motoru istop ettirdim. Bir hevesim kırıldı ben beceremiyecekmiyim diye. Sonra içimden ben aptal değilim yapabilirim diyerek motoru 10 cm yürüttüm, biraz korktum hemen durdum (Burda çok gülmeyin :D). Biraz daha, biraz daha derken 15-20 metrelik bir mesafe gittim. Bunların hepsi yaklaşık 1 saat önce yaşandı hemen gelip yazmak istedim sevinçten ağlayacaktım sanki hayallerim gerçek oluyordu.
Uzun zamandır, motor sevdam başladığından beri, siteyi takip etmeme rağmen üye olmak nasip olmamıştı. Demek kısmet bugune sevincimi paylaşmayaymış. Herkese iyi geceler diyorum. Benim gibi yeni arkadaşlara başarılar diliyorum.
Kazasız belasız arkadaşlar