Suzuki GS 500 cüler Bizlerde Burada Toplanalımmı
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende forumlara çok baktım belki gözümden kaçmış olabilir ama..Suzuki GS 500 ile ilgili topik görmedim.Konuşalım tanışalım sorunlarımızı paylaşalım birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular olabilir..Gezilerimizi yazalım Fotolar koyalım...Örn: Bana ön amartisörlerin yağ keçeleri ve amartisör keçe kapakları lazım bulamıyorum...
Reklamlar
-
olur ya usta.bende burada araştırayım.benimde toz keçeleri bitik,bi elden geçirecem.amortisörlerde fazla yumuşak.bu arada bende kulanma ve bakım cd si var Fransızca ama anlaşılır işine yararsa upload edebilirim.
-
heaytttt beee,sonunda yaa.valla iyi oldu bu başlık.saol ozaktaşı abi,deneyimleriniz ve çözümlerinizden yararlanabiliriz.bi alabilirsem şu motoru bende katılabilirim sanıyorum sizlere
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvallah sağolasın Bilgilerimizi paylaşalım.Elimde değil Makinam benim canım gibidir..Hafif yağ kaçırıyor sağ keçe ikisinide değiştiricem..Tabi bulabilirsem.
-
gs 500 ün supap ayarları manuelmi yoksa hidrolik iticilimi.ayarları kaç?
suzukinin sitesinde sanırım artık gs 500 yok.getirilmiyomu acaba
-
ben buna benzer bir topic açmıştım,fakat pek rağbet görmedi,hayırlısı,hadi gelsin bakalım gs500 cüler
-
http://www.ronayers.com/fiche/getyea...u&groupid=3070
Böyle bir site buldum,parça resimleri isimleri ve fiyatları var,en azından bilgi olur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
yaw abiler;
GS 500 cüler bi organize olalım motoru aldık soru soracak adam bulamıyorum :(
burdan devam etsek konusmaya hatta bir liste bile yapılabilir.
==============================
==============================
-
-
22 Haziran 2008, 03:37
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler