Çalıştığım ilk 3 iş gününde 2 sefer düştüm.
Reklamlar
-
3 gündür kurye olarak çalışıyorum 2 sindede yoldaki sulu kar birikintileri yuzunden düştüm.
Allahtan karlar attık çözülmeye başladı da rahatlamaya başlayacağız. Allah herkesi kaza beladan korusun,
Not: Her ne kadar ana yollarda kar çözülmüş olsada benzinlik girişlerinde araclar girerken kar biriktirdiği icin benzinliklere yaklaşırken sağ seritteyseniz dikkat edin arkadaşlar. Malum biriken kar hemen erimiyor. Hızımı bayağı düşürdüğüm halde düştüm bide arkadan çarpan olacakmı diye korkutan kendimi kaldırıma nasıl attım bilemezsiniz.
Reklamlar
-
-
Kötü haberim var, yine kar geliyor
Geçmiş olsun, kuryelik yapmadım ama tahmin edebiliyorum, kendi motorun olmayınca lastiğini değiştiremezsin, v.s.
Zaten Franchise bayilerin ekipman ve güvenlik dertleri pek yok diye biliyorum.
Başları derde girerse, suçu iş güvenliği uzmanlarına pas edip işin içinden çıkarlar.
-
Kolay gelsin kardesim. Zor meslek. Allah yardimciniz olsun. Birileri gibi haksız kazanc saglamiyorsun, alin teri ile helal para gibisi yoktur. .
-
Geçmiş olsun. Bütün gün motosiklet üzerinde olmak zor iş. Ekmek parası işin içine girince olay değişiyor. Dikkat et hocam dediğin gibi düşmek acıtmaz belki ama arkadan gelen var mı yok mu bilemezsin. Sakat iş.
-
Öncelikle geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin amatör de olsa forumda arkadaşlar bir kaç çözüm bulmuşlar.
İlk çözüm olarak;
Cırt kullanan arkadaşlar karda eskisi kadar kaymadıklarını iddaa ediyorlar sizinde denemenizi tavsiye ederim en azından bir deneyin.
Bir diğer çözüm ise bir arkadaş dün İP bağlayarak tekere kaymadığını iddaa etmiş belki doğrudur dayanıklı bir ip türü bulursanız bunuda deneyin belki işinizi görür.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Geçmiş olsun kardeşim. Allah bir daha göstermesin ama ilk 3 günde 2 defa düşmüş isen sende de kusur olmalı diye düşünüyorum. Nedir bu? Parçabaşı mı çalışıyorsun, kotan mı var? Hiç bir şey senden önemli değil unutma. Kaza geçirip sakat kalsan patronlar bir dilim ekmek vermez adama. Sakın işi ve işsizliği canından kıymetli görme.
Selametle.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Geçmiş olsun. Dikkat edilmesi gereken nokta,cırt kullanımı. Bunu "sadece" karlı ve hafif buzlu zeminlerde kullanmanız lazım. Normal kuru veya ıslak asfaltta jilet gibi kayar bunlar. Onun haricinde kazadır olur. Cana gelmesin.
Kazasız.. Belasız..
-
şu konuyu atığında zaten irkilmiştim http://www.motosiklet.net/forum/moto...iyorum%5D.html birde kar buz dikkat et
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Mardin İl Temsilcisi
Aman birader seni en iyi ben anlıyorum bu zamanda :/ bende bir kaç kez düştüm. Ha ben bileğimi incittim ve bir süre binmeme kararı aldım. Senin öyle bir durumu yoksa çok dikkat etmen lazım
-
-
-
geçmiş olsun.
-
Sanırım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Benimde finallerim vardı bittikten sonra bir kuryelik deneyimini tadıyım dedim ama scooterlar hiç bizim motorlara benzemiyomuş 2. İş günümde yokuş aşağı tümseği farkedemedim be motorla beraber uçtuk adeta ilk gün yara bere var geçer diye gitmedim hastaneye 4 gündür topallıya topallıya yürüyorum bugün gittim doktora bişeyin yok dedi film bile çekmedi umarım geçer çok sıkıldım boş boş yatmaktan sanada çok geçmiş olsun
-
-
-
Geçmiş olsun dilekleri için sağolun arkadaşlar. Bu gün hava güzeldi hiç zorlanmadan günü kapattım ama insan aksama kadar motorun üzerinde olunca ister istemez gün boyunca illaki bir terslikle karşılaşıyor. Önemli olan cana birşey gelmeden alnimizin akiyla işin hakkını verebilmek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)