Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Antalya emniyetinin rezaleti

REKLAM ALANI
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Altın elbiseli adamın son programını izleyenler varsa belki bilir altın elbiseli adam barkın beyde ehliyetsiz yakalanmış sanırım.Polis ilk önce egzozdan durdurmuş sonra ehliyetten kesmiş cezayı yanlış duymadıysam!Akşam tekrar izlerim
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar D400
    Ehliyetsiz yakalanmamış, polis memuru egzoz sesinden dolayı ceza kesicek ama aslında resmi olarak kesemeyeceği için(ekipmanla flan ses db'sinin ölçülmesi gerekir genelde, ama tabi bizim ülkede yok öyle bişii) birşeyler uydurmak durumunda kalıp "ehliyeti yanında olmamaktan" ceza yazmış. Yani amaç ceza yazmak, ne olursa olsun. Siz tekrardan bir izleyin bence de...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Konu 4 yıllık...
    Artık çok sular aktı...
    Motosikletlerimiz artık kapalı taşıtlarla , hava yastıklı destekleme sistemleri ile çekiliyor...

Demek isterdim ki maalesef..1 gram değişen bir şey yok....

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı kim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözünüz gibi baktığınız motosikletlerinizi bakın trafik nasıl çekiyor,tamam varsayalım eksikleri var,varsayalım çekilmesi kanuni,peki bu taşıma tarzı nedir vicdansızlar.

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...93&oe=5537304A
    konudaki diğer yorumları okumadım ama o çekilen motorların büyük çoğunluğu bence bir daha geri alınamayacak yüzü astarından pahalı gelecek ( apachi motorları )polisin 1 600 rr vs daha pahalı motoru garaja çekerken bu kadar özensiz olacağını sanmıyorum
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyetsiz yakalanmamış, polis memuru egzoz sesinden dolayı ceza kesicek ama aslında resmi olarak kesemeyeceği için(ekipmanla flan ses db'sinin ölçülmesi gerekir genelde, ama tabi bizim ülkede yok öyle bişii) birşeyler uydurmak durumunda kalıp "ehliyeti yanında olmamaktan" ceza yazmış. Yani amaç ceza yazmak, ne olursa olsun. Siz tekrardan bir izleyin bence de...

Üstat ben izleyince daha öncede cnbc-e deki motor ile ilgili bir programa sunucu melda hanımın seyirci sorularından birini seçerek sorduğu ''beyefendilere sorun bakalım hangisi programa motor ile gelmiş''sorusuna barkın beyin cevabını hayır olarak verdiğindeki gibi çok şaşırdım zaten hatta fuat abi adam sorduğunda surat ifadesine bakın adam da dondu keşke sormasaydım der gibi.Artı polisin ben egzoz sesinden ceza yazmak isteyipte birşeyler uydurmak adına ehliyeti yanında olmamaktan ceza yazacağına pek imkan veremiyorum.Tabi ki inatçı bir polise denk gelirseniz cezayı yeme ihtimaliniz yüksektir.Hiç birimiz kusursuz değiliz!Yine bizim polisler idareci motorun emniyet şeridi olaylarında falan.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Obaa barkın bayoğlu da ehliyetsiz yakalanmış bağıran motora binmiş hemen biz de yapalım

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Obaa barkın bayoğlu da ehliyetsiz yakalanmış bağıran motora binmiş hemen biz de yapalım

Yiğidim bende şaşırdım.Akşam tekrar izleyeceğim!

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı logan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apaçi mezbahası
    Aklımdan geçeni yazmışşın

puyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Antalyada motor süren 100 kişi varsa 99 u apaçi ve egzozlardanda inanılmaz kötü ve yüksek ses geliyor rahatsız oluyoruz.Emniyetin hertürlü arkasındayız bu apaçilere göz yumdurmamak lazım

Motosikleti
    mt125
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok mu Antalyadan kimse yahu tanışalım? Akdeniz de okuyorum bi motosiklet grubu falan varsa katılmak isterim
    bende akdenizde okuyorum yoksa bir grup biz olusturalım

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Şu motorların sesi kadar kötü bir ses yoktur valla, adamı motordan soğutuyorlar, iyi yapıyorlar bunları toplamakla

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)