Altın elbiseli adamın son programını izleyenler varsa belki bilir altın elbiseli adam barkın beyde ehliyetsiz yakalanmış sanırım.Polis ilk önce egzozdan durdurmuş sonra ehliyetten kesmiş cezayı yanlış duymadıysam!Akşam tekrar izlerim
Altın elbiseli adamın son programını izleyenler varsa belki bilir altın elbiseli adam barkın beyde ehliyetsiz yakalanmış sanırım.Polis ilk önce egzozdan durdurmuş sonra ehliyetten kesmiş cezayı yanlış duymadıysam!Akşam tekrar izlerim
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Ehliyetsiz yakalanmamış, polis memuru egzoz sesinden dolayı ceza kesicek ama aslında resmi olarak kesemeyeceği için(ekipmanla flan ses db'sinin ölçülmesi gerekir genelde, ama tabi bizim ülkede yok öyle bişii) birşeyler uydurmak durumunda kalıp "ehliyeti yanında olmamaktan" ceza yazmış. Yani amaç ceza yazmak, ne olursa olsun. Siz tekrardan bir izleyin bence de...
Konu 4 yıllık...
Artık çok sular aktı...
Motosikletlerimiz artık kapalı taşıtlarla , hava yastıklı destekleme sistemleri ile çekiliyor...
Demek isterdim ki maalesef..1 gram değişen bir şey yok....
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Üstat ben izleyince daha öncede cnbc-e deki motor ile ilgili bir programa sunucu melda hanımın seyirci sorularından birini seçerek sorduğu ''beyefendilere sorun bakalım hangisi programa motor ile gelmiş''sorusuna barkın beyin cevabını hayır olarak verdiğindeki gibi çok şaşırdım zaten hatta fuat abi adam sorduğunda surat ifadesine bakın adam da dondu keşke sormasaydım der gibi.Artı polisin ben egzoz sesinden ceza yazmak isteyipte birşeyler uydurmak adına ehliyeti yanında olmamaktan ceza yazacağına pek imkan veremiyorum.Tabi ki inatçı bir polise denk gelirseniz cezayı yeme ihtimaliniz yüksektir.Hiç birimiz kusursuz değiliz!Yine bizim polisler idareci motorun emniyet şeridi olaylarında falan.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Obaa barkın bayoğlu da ehliyetsiz yakalanmış bağıran motora binmiş hemen biz de yapalım
Antalyada motor süren 100 kişi varsa 99 u apaçi ve egzozlardanda inanılmaz kötü ve yüksek ses geliyor rahatsız oluyoruz.Emniyetin hertürlü arkasındayız bu apaçilere göz yumdurmamak lazım
Şu motorların sesi kadar kötü bir ses yoktur valla, adamı motordan soğutuyorlar, iyi yapıyorlar bunları toplamakla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)