hondanin burnu biraz kalkti sanirim..
benim cb125e ye far ve kafa ariyordum, internette sadece yan sanayiler mevcut, honda yetkili bayii ve servise gittik siparis verdik, 1 seneyi gecti hala haber yok... kac kere sikayette ettim degisen bisey yok...
ama söyle birsey var, bence hondanin kalitesi (servis kalitesi degil!) gercekten güzel. benim makinada (suan 8.000 de olmasi gerekiyor) hic bir sikinti yok... simdiye kadar 2kere yag degistirdim ve bu aralar zincir takimi degisecek baska bisey yok. birde söyle birsey var, 125lik bu fazla bisey beklememek lazim, bazen ilanlarda okuyorum: saatte 130km yi görüyor, 150yi görüyor... ben düzyolda son gazda zarzor 100 yapiyorum, bu motoru ben rampa asaga 130-150ye zorlarsam, rampa sonunda ben motora degil, motor bana biner... böylede bi gercek var
(yanlis anlasilma olmasin, kimseye sen söyle yaptinda, böyle oldu! demek istemiyorum) 125lik ten-150lik den 650cc performansi beklemeyin
ben kanimca, servislerin arada bir kontrol edilmesi gerektigini düsünüyorum. tabiiki sikayet te edilmesi gerekiyor, kimse "amaan 5 liralik sey ne ugrasacam" demesin! kimse sesini cikarmazsa degisien hicbirsey olmaz (aglamayan cocuk misali)
mondial ile kubayada burdan saygilar! birkac toplantilarina katildim iki markaninda, visyonlari, planlari projeleri süper, kalitesi her gecen gün daha iyiye gitmekte! ilk zamanlardi o, cin mali derdik, dandik derdik! ama bu saatten sonra gercekten bir kere daha makinalari görmek, sürmek lazim, cok sey degisti!
biraz overthread oldu kusura bakmayin.
konuyu acan arkadasimiza gecmis olsun
saygilar