Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Park Sorunu

REKLAM ALANI
    srkn.ks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle haklısınız.
    Cok iyiyaa 👏👏👏👏

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks titanic 150
    araba taşıtta motor taşıt değil mi onu anlamadım araba oraya park ediyorsa bende ederim böyle olmalı yani.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Mhdrift41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bu bisiklet mi alıp kaldırıp kaldırıma yaslıyorsun?
    işte arabacılar da senin pisikletler içün düşündüğünü motosikletler içün düşünüyo.
    tabiat kanunu
    shooter1 bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks titanic 150
    usta bisikleti kaldırıp çıkarırsın ordan o sorun olmaz ben 150 kg lik motoru o aradan çıkartana kadar neler çektim bir bilsen

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte arabacılar da senin pisikletler içün düşündüğünü motosikletler içün düşünüyo.
    tabiat kanunu
    bakış açısına bak aydınlandım
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakış açısına bak aydınlandım
    KUVVETMİRA
    aydınlatır...

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha tıklamadan "kesin bu karikatürü paylaştı" dedim :D bakış aşısı var mı? :D
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhabalar ,

Hiç sevmem bu tipleri.. Tek çare göz önünde bulundurabiliyosaniz ara ara göz ucuyla bakmak,kontrol etmek oluyor. Ancak dükkan önünde mümkün olabilir tabi, evimin önünde benm motoru duvara çok yasladilar hatta bi gün bi baktim.. Adamın biri tutmuş manetlerden yukleniyor.. Aman allahimmm beynimee kan sicradi ,balkondaydim napiyosunuuuz duuur diye bağırıp adama ,terliklerimle motora kostum.. Adam bana saskinlikla bakarken, pijamali terlikli bendeniz kipkirmizi suratla motoru kenara cekcem derken adamin tepki , siz mi kullanıyosunuz bunuydu .. Niyeyse bana da genelde tepkiler " sen mi suruyosun bunu , siz mi kullaniyosun bunu bir de surebiliyon mu bari oluyo surebiliyonmu barilere cevap vermiyorum,binip gidiyorum )

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün çarşıya çıktım motosiklet park yerine koyacaktım ki gördüğünüz demirleri kırmışlar yerine araba koymuşlar ne güzel değil mi 6-7 motosiklet yerine 1 tane araba girmiş oh ne güzel dünya

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Motosikletler için özel otopark ve bir tür emanetçi gibi bir yer lazım.

Kask, mont, pantolon, eldiven vs. koruma ekipmanlarınızı çıkarıp ücret mukabili bırakabileceğiniz bir yer, ki içinize giymiş olduğunuz normal pantolon, kazak, kaban vs. ile çarşıda rahatça dolaşabilesiniz.

Diğer türlü; motosikletle çarşıya gitseniz; güvenle koyacak yer sorunu var. Hadi bir kenara koyduk; alarmlı disk kilidini falan da taktık; ekipmanları ne yapacağız... Trafikten yırtmak için uyduruktan değil de hakikaten özenle seçerek aldığınız kaliteli kaskınızı motorun gidonuna takıp gitseniz geldiğinizde yerinde bulamama endişesi var... Hadi kaskı koyduk; robocop gibi çarşıda da dolaşılmıyor ... Korumasız da motosiklete binmek istemiyoruz; binmiyoruz da ... Ama aynı zamanda otobüse bineceğime motosikletimle gidip gelmek istiyorum ...

Bence pek çok güvenli sürüşe önem veren motosikletçi sırf bu ve benzeri sebeplerden evden şehir merkezine geliş gidiş gibi kısa mesafelerde motosiklet kullanmaktan vazgeçiyor.

Bu konuda bir açık var. Otoparkçılık yapan, Emanetçilik yapan iş yeri sahipleri bu konuya eğilse iyi para kazanırlar bence ... Bir kabin, bi kilitli dolap, 10 m2 dükkan bile iş yapar ...

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Çeşit çeşit insan var takılmamak lazım işyerindeki kapalı otoparktada arabalı bir aracın park yerine yaklaştığım için(park ederken araç oradaydı) not bırakılarak uyarıldım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)