yuh be arkadaş, her gun kullandığım yol ve ne kadar işlek
Şeritten mi gidiyordun yoksa soldaki beyaz çizgili alandanmı?
yuh be arkadaş, her gun kullandığım yol ve ne kadar işlek
Şeritten mi gidiyordun yoksa soldaki beyaz çizgili alandanmı?
dikkatli olmakda bu yüzden yararlı.. fark etmeseydiniz ve süratli olsaydıynız kaza kaçınılmaz olurdu... geçmiş olsun.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Herkese çok teşekkür ederim. Sizlerde Allah'a emanet olun.
Normal esas şeritteydim , kalasın üzerinden geçince beyaz çzgili alana motoru park ettim. O gece başka bir traji komedide yaşanabilirdi. Kalası yoldan çekmeye gittiğimde Motoru görsünler çarpmasınlar diye sinyalleri açık bıraktım doğal olarak anahtar üzerindeydi birinin gece karanlığında saklandığı yerden çalıların arasında fırlayıp motoru götürme ihtimal aklıma gelmedi değil hani Burası istanbul kurtlar sofrası ...
Büyük geçmiş olsun kardeşim,
Allah seni ailene bağışlamış
Bende 05 ocakta İzmir'den gelirken yolda bir plakanın üstünden geçtim.Ki benim hızım sizinki gibi otuzbeş değildi ortalama hızım 100 110 arasıydı.Bu tip engelleri yolda giderken çok farkedemiyorsunuz.
Artık engele geldikten sonra motoru Sağlam tutup üstünden geçmek gerekiyor
Geçmiş olsun.
Bizim milletimizde , bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var.
İşimiz zor.
TimFx geçmiş olsun , bahsettiğin yerde belkide dorseli bir araç virajı dönerken düşürmüş olabilir diğer ihtimal olarak da oradaki piknikçilerin yapabileceği aklıma geldi. Istanbuldayken sık kullandığım bir güzergah bana da denk gelebilirdi , Allah korumuş üstadım.
Ninja 300 sahipleri kendinizi bi hocaya okutup üfletin
Aşırı olmuş hocam bu, tesadüfen yaşamak nedir ya. Biz yanlışlıkla yaşıyoruz. Ölelim diye herkes her haltı yapıyor bütün bu çabalara rağmen bir şekilde hayatta kalıyoruz ki böyle tesadüf olmaz. Bu olsa olsa yanlışlık olabilir. Yolda kalas arabaya kaza yaptırma gücüne sahiptir, motorda neler olabilir düşünmek bile istemiyorum.
lastiklerin ve jantın bundan az da olsa bir hasar almadığına eminsen ne mutlu...sende kaldırmasaydın belki ordan geçen başka bir motorcu ölebilirdi şimdi...sağol...
olacak şeyler bunlar kamyonetten düşmüş olabilir peki viraj çıkışına kasis yapan belediyeye ne demeli
Öncelikle geçmiş olsun hocam.. Bu yaz belediyenin yüzünden iki defa zor anlar yaşadım. İlki yeni yapilan yolda tamda viraj da açılan rögar kapakların kalıntıları hepsi de büyük büyük taşlarını toplamayıp yola saçmaları.. diğerinde işlek ana yolun tamda ışıklara yaklaşmak üzere olan kısmını boydan boya kazıp sonra da kapatmak için mıcır döktükleri yeri asla unutmadım ve en önemlisi de ne zabıta ne de polisi aradığımda beni takmadıklarıydı. Gerçekden tesadüfen yaşıyoruz. Sonumuz hayırlı olur umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)