Arkadaşlar 2 ve genellikle 3. vitesteyken bazen uğultu sesi duyuyorum motordan? Normal midir? Neden kaynaklanıyor olabilir?
Arkadaşlar 2 ve genellikle 3. vitesteyken bazen uğultu sesi duyuyorum motordan? Normal midir? Neden kaynaklanıyor olabilir?
Motorunun KM'si Kaçta?
İmkanın Varsa Ve GARANTİ Devam ediyor ise SERVİSİNE Danış,,,
Anlattığın Uğultu sesi VİTES DİŞLİLERİNDEKİ KARINCALANMANIN SESİDİR,
En KISA Zamanda Göstermeni Öneririm,
Çünki KTM pahalı Parçalara sahiptir,,,
Sıfır motor 1 hafta olmadı alalı 50 km de şu an. Ben çok dikkat ediyor da olabilir yeni olduğu için emin olamıyorum. Ama bir uğultu duydum bugün ona eminim.
başka işlemler uygulanabilir elbette,
Fakat zaten açılmış olan motor için 2 dişli değişimi çok değil aslında,
açtırmak için onca ücret verildikten sonra 200,,300 lirada ekstradan dişli ücreti çok gelmemeli bence,
Kaldıki zaten motor açıldıktan sonra içeride daha ne çıkacağı belli olmaz,
Vitesten atma var ise VİTES HİLALLERİNDE AŞINMA,
motoru yüke bindirince titreme var ise FARKLI VİTES DİŞLİLERİNDE farklı sorunlarda çıkabilir,
o sebepten motor iç aksamı söz konusu olduğunda İDARE ETSİN mantığı pek iyi bir fikir değildir,
Malum MOTOR KOMPLE AÇILACAK bu her yıl yaptırdığınız rutin bişiy değildir çünki...
elbette garip,
ben sıfır oldugunu bılmıyordum,
Sen yinede servise danış,
sadece 2. ve 3'te ise ses bıak test etsınler,
yok arada farklı vıteslerde gelıyor ıse farklı yerden olabilir,
Sen Yinede EN KISA ZAMANDA SERVİSE BİR SOR...
Bahsettiğin ses tahmin ettiğim ses ise, hızlanırken çıkar o ses ve gazı tam kapatınca da çıkar. 2 tane duke sürdüm biri kendimin biri arkadaşımın ikisindede var ama hangi viteslerde olduğuna dikkat etmedim , hepsinde oluyor sanırım. Ama bahsettiğimiz sesler aynı olmayabilir.
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Garanti kapsamından çıkmadan her türlü sorununu gözlemletin, hallettirin. Motorun kendine has bişey de olabilir, baksınlar, bulabilersen aynı motordan kullanan kişilere sor. Örnek, Golf 4 aracım vardı hareket halinde 1. vitese geçmiyodu, ya iyice yavaşlamam ya da durmam gerekiyodu. Ben arızalı sanmıştım meğer tüm Golf 4 ler böyleymiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)