Öncelikle tüm mt ailesine selamlar Sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak ve sizden akıl almak istiyorum Başlıkta da yazdığı gibi böyle bi araftayım. İzmir ege üni.de iktisat okuyorum henüz birinci sınıfım ve ailem bu uzaklığı dert ediyor samsun19 mayıs üni.ye geçiş yapmamı istiyor buna ikna etmek için de samsuna geçersem istediğim cbr250r yi alacaklarını söylüyorlar. (ORDUluyum ailem orduda). Özellikle henüz ilkokula giden kardeşlerim her aradıklarında akılları erdikçe beni kandırmaya, yakın bir yerlere gelmeye zorluyorlar aslında benim için bu işin artısı çok 1. motorum olacak 2.hastası olduğum karadenizimin doğasından,ait olduğum yerden,uzak kalmayacağım, 3.en az iki haftada bir memlekete geçip ailemi göreceğim.Şimdi diyorsunuz ki ne düşünüyorsun geç işte! Tek sıkıntım var oda ege üniversitesinde okumamın bana ilerde çok katkısı olacağı. Samsunda okumak nerdee İzmirde okumak nerde.. Eğer aranızda iktisat okumuş abilerim/ablalarım varsa bi akıl versinler şu işle ilgili yoksa kafayı yiyeceğim Tüm mt ailesinin yorumlarını beklıyorum.. TEKERİNİZ DÜZ BASSIN MOTOR TUTKUNLARI